Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Νερα να πινεις πολλα κ δεν διατρεχεις κινδυνογεια σου ελεναρα.με εχεις τρελανει με τις ταινιες σου!!!εχω λιωσει στην μαλακια για παρτι σου!!
Καλησπερα Βασιλη :-* :-*
Νερα να πινεις πολλα κ δεν διατρεχεις κινδυνογεια σου ελεναρα.με εχεις τρελανει με τις ταινιες σου!!!εχω λιωσει στην μαλακια για παρτι σου!!
Μα σε αγαπαει..εγω παντως του ζητησα να μας δωσει το τηλεφωνο του γραφειου του..
Και επειδη ειχε απορια πως παμε μαζι σου του ειπα..βιτσια..γουστα...
Ασε μας ησυχους ρε φιλε...
Καλησπερα Νικο μου :-* Αφου ειμαι Σαλονικια... εγω ομως αφουΕλενιτσα μου! Συμφωνεις;. Καλην εσπεραν :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Απο τα καλυτερα παιδια εδω μεσαΠαντα ευγενικος ο φιλος μου ο Νικολακης,
Οι Μακεδόνες διακρίνονται για το γούστο και την ευθυκρισία τους. Ο δε συνθέτης του άσματος ήτο Ποντιακής καταγωγής εξαίρετος μουσικός για την εποχή του.Καλησπερα Νικο μου :-* Αφου ειμαι Σαλονικια... εγω ομως αφου
Βρε καλως το μου :-* ...Που χαθηκες εσυ βρε ?
Καλησπερα Γιωργοκαλησπερα
Βρε καλως το μου :-* ...Που χαθηκες εσυ βρε ?
Θα βγεις και εισαι ντυμενος ετσι ?
Α, καλά, αφού μπορεις να πρωταγωνιστήσεις σε μια ταινία γιατί δεν το κάνεις.,γεια σου ελεναρα.με εχεις τρελανει με τις ταινιες σου!!!εχω λιωσει στην μαλακια για παρτι σου!!
Γιατι βρε παιδι μου ... Μηπως φταιει το στυλ ντυσιματος ..Λεω γω τωραΟλα καλα, ησυχια (απο τη μεση και κατω) :S
Γιατι βρε παιδι μου ... Μηπως φταιει το στυλ ντυσιματος ..Λεω γω τωρα
Καλοκαιρακι ερχεται ..... Ενδεικνυται !!Σκεφτομαι ζωηρα να τα ξαναπεταξω εξω αλλα δε θελω να σας ερεθισω.
μπαροκ οχι στην γιορτη μου την τριτη