Giorgospao
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 408
- Πόντοι
- 21
καλημέρα χωρίς φωτογραφία,,, δεν είναι καλημέρα,,,Καλημερα σε ολους
καλημέρα χωρίς φωτογραφία,,, δεν είναι καλημέρα,,,Καλημερα σε ολους
Καλημερα γιαβρι μου :-*καλημερα Ελενα...
Σημερα ας το αφησουμε χωρις φωτο γιαβρι μου ;)καλημέρα χωρίς φωτογραφία,,, δεν είναι καλημέρα,,,
Ενεκα της ημερας......Για οσουν πιστευουν η δεν πιστευουν ...
Απο μια ιεροδουλη . Σχημα οξυμωρον !!
Ναι ξερω ξερω ...Προκαλω
αλλους ξερουμε και αλλους θα τους μαθουμε οσονουπω!!!Εχουμε οχτρους ? Δεν το πιστευω....
Σωστη τοποθετηση .Από όσο ξέρω, τέτοιες παρέες έκανε ο Ναζωραίος, δεν προκαλείς.
η δουλειά τού κάθε ανθρώπου, δεν παίζει κανένα ρόλο με τόν αν πιστεύει, στον θεό η αν είναι καλός άνθρωπος, οπότε μήν έχεις τέτοια θέματα. Απο αλλού φένεται άν είσαι, καλός άνθρωποςΕνεκα της ημερας......Για οσουν πιστευουν η δεν πιστευουν ...
Απο μια ιεροδουλη . Σχημα οξυμωρον !!
Ναι ξερω ξερω ...Προκαλω
Το να εχεις εχθρους ειναι καλο .Κατι κανεις καλα . Οσο ποιο καλα , τοσο περισσοτεροιαλλους ξερουμε και αλλους θα τους μαθουμε οσονουπω!!!
Σούπερ φωτογραφία πολλά λάικ!!!!!!!!!!!!!
εμενα αυτη η φωτο μου θυμιζη κατι αλλο ;) το κοριτσακι μεσα στο δασος που παει φαγητο στην γιαγια του και σε λιγο θα σκασει μυτη ο κακος λυκος να το φαει
Καλημέρα κούκλα!!!!!Πώς φαίνεται ότι σού αρέσει η Καβάλα!!!!!χε χε
Τι είπατε ότι μπορεί να μην πληρεί η Κυρία; Μάθετε μπαλίτσα αγόρια μου...Εντυπωση
Καλησπερα σε ολους
Αφου δεν πληρω , τι να κανουμε :-Τι είπατε ότι μπορεί να μην πληρεί η Κυρία; Μάθετε μπαλίτσα αγόρια μου...
Στο κρεβάτι συμμετέχει και η "έκτη" αίσθηση, μαζί με την τρελίτσα εννοείται. ή την έχεις ή είσαι κι εσύ ένας από τον σωρό...Αφου δεν πληρω , τι να κανουμε :-
Η μπαλιτσα ειναι για ανδρες γιαβρι μου ...Οχι για αγορακια ;)
Στο κρεβάτι συμμετέχει και η "έκτη" αίσθηση, μαζί με την τρελίτσα εννοείται. ή την έχεις ή είσαι κι εσύ ένας από τον σωρό...