Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Υπηρξε κι αυτο ?Τι να πουμε και μερικοι που προλαβαμε με 150 δραχμες...
Υπηρξε κι αυτο ?Τι να πουμε και μερικοι που προλαβαμε με 150 δραχμες...
τι έγινε γέμισαν η τσέπες μάς,, λεφτά ξαφνικά και πήρε φωτιά,η αγορά του σεξ χι χιΣυγνωμη παιδια που δεν απαντησα σημερα σε κανενα :- ... Αλλα απο το πρωι τωρα μπηκα σπιτι :-
και με 80 υπηρχε την ιδια εποχη,1978,αλλα εμεις πηγαιναμε στα πολυτελειας..Υπηρξε κι αυτο ?
Πολυτελειας στις 150 ?και με 80 υπηρχε την ιδια εποχη,1978,αλλα εμεις πηγαιναμε στα πολυτελειας..
εγώ συναγωνιστή τότε ήμουν στα κακαλα,,του μπαμπά μου τι μού λες τώρακαι με 80 υπηρχε την ιδια εποχη,1978,αλλα εμεις πηγαιναμε στα πολυτελειας..
μεσαιος μισθος,4500 δρχΠολυτελειας στις 150 ?
Για αυτο να τους ακουτε τους μεγαλυτερους,με 30 και χρονια στη πιατσα...εγώ συναγωνιστή τότε ήμουν στα κακαλα,,του μπαμπά μου τι μού λες τώρα
Καμμια aντιστοιχια με σημερινα δεδομενα , αν θεωρησουμε οτι ο μεσαιος μισθος σημερα ειναι μολις 700 euμεσαιος μισθος,4500 δρχ
Προσωπικα εγω τα αυτια μου τα εχω ορθανοιχτα (οχι μονο τα ποδια )...Για αυτο να τους ακουτε τους μεγαλυτερους,με 30 και χρονια στη πιατσα...
σωστά τα λες εσύ,,αλλά ποιός σε ακούειΓια αυτο να τους ακουτε τους μεγαλυτερους,με 30 και χρονια στη πιατσα...
Εντελως διαφορετικες εποχες ... Ανευ τοιχων που επεσαν , και εισροης εκατονταδων κοριτσιων απο ανατολικο μπλοκ , λατινικες χωρες και οχι μονο..1980,η πιο ακριβη κυρια εκανε πιατσα στη Βουκουρεστιου,μεσα σε μια LOTUS παρακαλω,2000 δρχ,ηταν τραβεστι!!!!
και τώρα σού κάνουν,,στην τσέπη!!!Τοτε στα διαφορα ιδρυματα εκαναν face control τα κοριτσια!!!
Τα κοριτσια που ηρθαν απο παντου,στη κυριολεξια δεν ειχαν ενα πιατο φαι να φανε,καμμια,τουκαχιστον στις αρχες,δεν ηρθε να γινει πουτανα.Πιστευανε τους ελληναραδες νταβαδες οτι εδω κρεμονται τα πεντοχιλιαρα απο τα δεντρα...Μετα το 1996 οταν οι ελληνιδες ειχαν λιγδωσει το εντερο τους,δημιουργηθηκε ελλειψη στη πιατσα...ηρθαν χιλιες και αλβανιδες... η συνεχεια γνωστη.Τα τελευταια χρονια που εσφιξαν τα γαλατα,νατες παλι οι πατριωτισες...αλλα το τραινο χαθηκε!!!Εντελως διαφορετικες εποχες ... Ανευ τοιχων που επεσαν , και εισροης εκατονταδων κοριτσιων απο ανατολικο μπλοκ , λατινικες χωρες και οχι μονο..
Σημερα ζουμε την πολυπολιτισμικοτητα , με τα καλα της και τα κακα της (τα δευτερα τα θεωρω περισσοτερα )
Δεν ξερω...τελευταια επισκεψη σε κοκκινοφωτο σπιτακι 1981!!!!!και τώρα σού κάνουν,,στην τσέπη!!!
για Κάνε και τώρα ένα πέρασμα,, και θα δεις και θα καταλάβεις!!!Δεν ξερω...τελευταια επισκεψη σε κοκκινοφωτο σπιτακι 1981!!!!!
Οχι ευχαριστω...τωρα μονο κατ οικον,και μονο αξιολογες(κατα τη γνωμη μου) περιπτωσεις...για Κάνε και τώρα ένα πέρασμα,, και θα δεις και θα καταλάβεις!!!
ε τότε πάρε χατζή πολύ καλή πίπα Καλό κρεβάτι!!!Και πολύ καλή στο ΣΟΣΙΑΛ αλλά δεν την έχω καταλάβει ακόμα μέχρι που φτάνει η αλήθεια τής και από που ξεκινάει το παραμύθι..έλενα χωρίς παρεξήγηση οκ.Οχι ευχαριστω...τωρα μονο κατ οικον,και μονο αξιολογες(κατα τη γνωμη μου) περιπτωσεις...
oε τότε πάρε χατζή πολύ καλή πίπα Καλό κρεβάτι!!!Και πολύ καλή στο ΣΟΣΙΑΛ αλλά δεν την έχω καταλάβει ακόμα μέχρι που φτάνει η αλήθεια τής και από που ξεκινάει το παραμύθι..έλενα χωρίς παρεξήγηση οκ.
εκτος target group μου...ε τότε πάρε χατζή πολύ καλή πίπα Καλό κρεβάτι!!!Και πολύ καλή στο ΣΟΣΙΑΛ αλλά δεν την έχω καταλάβει ακόμα μέχρι που φτάνει η αλήθεια τής και από που ξεκινάει το παραμύθι..έλενα χωρίς παρεξήγηση οκ.