ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 496
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=1012680;image[/img[/URL]]
[/quote]
Πω ρε ζάααααααααααρεςςςς.... :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Ναι γαμωτο γερασα ... Παρηλθε η νιοτηΠω ρε ζάααααααααααρεςςςς....
Ναι γαμωτο γερασα ... Παρηλθε η νιοτη
φταιει το μινι....Όχι, δε με κατάλαβες, ξέχασα ένα γράμμα να βάλω.... :S :S :S :S :S
φταιει το μινι....
φταιει το μινι....
Καλα ...αλλα αντ αλλων... αλλο εγραψες , αλλο καταλαβα , αλλο ηθελες να γραψεις , αλλο καταλαβαμε και οι δυο , αλλο καταλαβαν οι αλλοι ....Ήθελα να γράψω ζΩάααααααρεςςςςςςς που κάνεις......
Γιατί άμα έγραφα ΒΥζάααααααααρες θα ήτο ανάρμοστο. :S :S :S :S
Για όλα τα μνι φταίει αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.
Καλα ...αλλα αντ αλλων... αλλο εγραψες , αλλο καταλαβα , αλλο ηθελες να γραψεις , αλλο καταλαβαμε και οι δυο , αλλο καταλαβαν οι αλλοι ....
ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ??
Βυζάρες για γλυψιμο κ χύσιμο.
Βυζάρες για γλυψιμο κ χύσιμο.
Εξαιρετικη!!!!!! τοποθετησηΤίποτα στη ζωή δεν είναι ευθεία γραμμή, το παν είναι οι "στροφές". Σαν την οδήγηση ένα πράγμα, οι ευθείες είναι το βαρετό μεσοδιάστημα που ενώνει στροφή με στροφή.
Με βρηκες με ουζοποσια και με κογιοναρης οπως λενε και οι ζακυνθινοιΓια τον τραγουδιστή των BoneyM λες;
Τι ψαχνεις να βρεις ? .... Πλακα ειχε τελικαΜε βρηκες με ουζοποσια και με κογιοναρης οπως λενε και οι ζακυνθινοι
Ρε τυπε τώρα το είδα, εγώ το σχολίασα για μια φωτογραφία που βγάζει την μπλούζα της η Έλενα, τώρα δεν ξέρω γιατί βγαίνει μόνο αυτός. ΧαχαχαΓια τον τραγουδιστή των BoneyM λες;
Ρε τυπε τώρα το είδα, εγώ το σχολίασα για μια φωτογραφία που βγάζει την μπλούζα της η Έλενα, τώρα δεν ξέρω γιατί βγαίνει μόνο αυτός. Χαχαχα