barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.260
- Πόντοι
- 5.506
Μπαχαλο το καναμε .. Μπλεξαμε τα νεφρα με τα επινεφριδια Παω για υπνο γιατι θα χειροτερεψει
Καλή ξεκούραση και να τα σκεπάσεις μην κρυώσουν.
Μπαχαλο το καναμε .. Μπλεξαμε τα νεφρα με τα επινεφριδια Παω για υπνο γιατι θα χειροτερεψει
Αφου σε πω ενα ευχαριστω , για τον κοπο που μπηκες, (ανεξαρτητως γουστων) να ποσταρεις την γνωμη σου και για μενα , αλλα και τους εν λογω << κυριους >> που γνωριζω και πια συμφεροντα υπηρετουν , θα προσθεσω το εξης ...Τα γράφω και στο νήμα της γιατί εκνευρίστηκα πολύ!
« Κύριοι z4 και gasper
Δεν εχω γνωρίσει την Έλενα Χατζη και πιθανόν να μην το κάνω ποτέ!
Μάλλον γιατί εχω αλλά γούστα σε κορμία και ηλικία!
Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί γράφετε αυτές τις κακοήθειες; Γιατί χτυπάτε «κάτω από την ζώνη»;; Έχετε κάτι προσωπικό με την κυρία;;
Εγώ διαβάζοντας τα μηνύματα που ανταλλάζετε ειλικρινά παίρνω το μέρος της!!
Η γυναίκα έχει ονοματεπώνυμο, φωτογραφιες, τηλέφωνο και γραφείο και εσείς κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία που καλως προσφέρει το σάιτ!!!
Εάν μπορούσε να είναι και αυτή ανώνυμη ξέρετε ποσά θα σας είχε ψαλεί;;;; Ποσά καντήλια μέρες που είναι θα σας είχε κατεβάσει;;;
Πίεσε κάποιον για να την πηδήξει με το ζόρι;; Έκλεψε τα χρήματα από κάποιον χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες που συμφώνησε;
Από ότι διαβάζω πολλοι πελάτες τις έμειναν ευχαριστημένοι μαζί της!
ΕΣΕΙΣ τι ακριβώς κάνετε;;;
Τους κριτες για το ποια θα γαμαει ο κόσμος και τι θα γράφει στις κριτικές του;;;;
Έχετε καθόλου σοβαρότητα πάνω σας;;;
Με τα σχόλια σας πραγματικά πολλοί σαν και εμένα θα την συμπαθησουν και αρκετοι θα την συναντήσουν για να τσεκάρουν τι ρόλο βαράει και εάν είστε «μακακες» τελικά!
Η «παχουλό-κομψή πουτανα» όπως την λες έχει ανεβεί στα μάτια μου και η αξιοπρέπεια της είμαι σίγουρος ότι απέχει παρασάγγας από την δίκη σας!!
Προσωπικά πιστεύω ότι ρεζιλευεστε ακόμη και πίσω από την ανωνυμία σας!
Αυτά...
Υ.Γ Ο blizardeye σαν τα έγραψε πιο ευγενικά... εγώ λίγο πιο χύμα! »
Η καρδια μου εμενα γιαβρι μου , δεν χαλαει με τιποτα .. Εχει ζησει πραγματα (και αντεξε) που κατι τετοια <<τυπακια>> θα χρειαστουν μια ζωη να τα ζησουν....μην χαλας την καρδια σου κα Ελενα....
μια χαρα ειπε ο τζιμης
σάν και εσένα...Πανεμορφο
σάν και εσένα...
δωσε βαση....
Kαι εσυ !!
Την λατρευω αυτη την μουσικη ... Κανω μαθηματα αυτο τον καιρο !Πιάσατε τα λάτιν και με έπιασε η νοσταλγία...χρόνια πίσω όταν τα άκουγα στις χώρες τους
Ειδικά η Cumbia που έβαλες με πήγε στην Cartagena....αχ...!!!
πιμι στον αντισθενη...σαλιαρηΚυρια Ελενη κατι γινεται με το σερβερ και πεφτει συνεχεια, μπορειτε να κανετε κατι;
Στασου να παω υπογειο να ριξω γκαρβουνοΚυρια Ελενη κατι γινεται με το σερβερ και πεφτει συνεχεια, μπορειτε να κανετε κατι;
Βαλε καλυτερα καμμια δυνατη πορνοφωτο ναΣτασου να παω υπογειο να ριξω γκαρβουνο