Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα σε ολους τους φιλους
Και μετά το ποίημαΠαει ο γερος ο πατσοκοιλιας στο οικημα στο μεταξι...βγαινει η πουτανιτσα,γεια σου μωρακι του λεει.,.
Παει ο γερος ο πατσοκοιλιας στο οικημα στο μεταξι...βγαινει η πουτανιτσα,γεια σου μωρακι του λεει.,.
Τα σχολια του σανιμ , δεν νομιζω σελφι να αξιζουν σχολιασμο , εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, που δεν ειναι σε <<τρικυμια εν κρανιω>> . Επιπλεον απο οτι βλεπεις , εχω παψει να ασχολουμε ιδιαιτερα με τετοιες γραφικες περιπτωσεις (που ολο υπαινισσονται διαφορα , αλλα ολο εδω ειναι) ...εδώ φτάνεις δουλειά, βλέπεις τις ίδιες σκατόφατσες, το αφεντικό κοιτάζει το ίδιο λιγδιάρικα το ρολόι του, απλώνεις στην ίδια άβολη καρέκλα τον κώλο σου που εχει πριν πατικωθει στο μποτιλιαρισμα και ολοι σου λενε ΚΑΛΗΜΕΡΑ, και σε πειραξε το μωρακι ρε τυπε
Καλησπερα σε ολους τους φιλους
Παλι συνομωσιες και φιλακια βλεπω..
Δεν σε λεμε ομως γιατι να σκασειςΠαλι συνομωσιες και φιλακια βλεπω..
Δεν σε λεμε ομως γιατι να σκασεις
Καλησπερα
με εμάς έχεις σκοπό, να ασχοληθείς καθόλου η τσουυυυ ; ;;;;;Τα σχολια του σανιμ , δεν νομιζω σελφι να αξιζουν σχολιασμο , εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, που δεν ειναι σε <<τρικυμια εν κρανιω>> . Επιπλεον απο οτι βλεπεις , εχω παψει να ασχολουμε ιδιαιτερα με τετοιες γραφικες περιπτωσεις (που ολο υπαινισσονται διαφορα , αλλα ολο εδω ειναι) ...
Αν χρειαστει ομως θα ασχοληθω , οπως ασχοληθηκα με τον ζ4.. και αλλους
Καλησπερα
Γιατι δεν ασχολουμαι με ολους τους φιλους εδω?με εμάς έχεις σκοπό, να ασχοληθείς καθόλου η τσουυυυ ; ;;;;;
σε θέλουμε ποιό κοντά μας.να σε νοιώθουμε ρε κάβλα!!!!...Γιατι δεν ασχολουμαι με ολους τους φιλους εδω?
Μανια καταδιωξεως,διπολικη διαταραχη...θεραπευονται πλεον..
Εχω κανει. Θα βγει σε λιγο καιρο ...Και μαλλον ειναι και η τελευταια !!Θα κάνεις καμιά ταινία μωρό;