Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Οχι.. Επ ουδενι !!Σε χάνουμε?για δες και πμ...
Εμεις εδω θα τα λεμε καιρο ακομα ;)
Οχι.. Επ ουδενι !!Σε χάνουμε?για δες και πμ...
ελπιζω να μη σε χασουμε και απο το κρεβατι μας!!!τουλαχιστον οχι μεχρι να προλαβουμε να σε χαρουμε και εμεις κουκλα μου!Οχι δεν αλλαζω προσανατολισμο... Μια απλη αναπροσαρμογη καποιων στοχων μου κανω μονο..
Οπως ειπα και στο φιλο konstantino πριν , οχι ;)ελπιζω να μη σε χασουμε και απο το κρεβατι μας!!!τουλαχιστον οχι μεχρι να προλαβουμε να σε χαρουμε και εμεις κουκλα μου!
εχεις δικιο!!!!ξαχασα να πω καλησπερα!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΟπως ειπα και στο φιλο konstantino πριν , οχι ;)
Kαλησπερα :-*
ΠΜΚαλησπερα φιλοι μου και βεβαιως Ελενα!Ξερει καποιος πως μπορω να επικοινωνησω με καποιον mod / admin εδω στο bou?
Μονο που εχω τεραστια διαφορα με τον ζ4,αυτος εκανε τον ταρζαν,εγω δεν σκοπευω...ααα και το σωστο ειναι ΜΕ τρικυμια εν κρανιω...Τα σχολια του σανιμ , δεν νομιζω σελφι να αξιζουν σχολιασμο , εκτος ελαχιστων περιπτωσεων, που δεν ειναι σε <<τρικυμια εν κρανιω>> . Επιπλεον απο οτι βλεπεις , εχω παψει να ασχολουμε ιδιαιτερα με τετοιες γραφικες περιπτωσεις (που ολο υπαινισσονται διαφορα , αλλα ολο εδω ειναι) ...
Αν χρειαστει ομως θα ασχοληθω , οπως ασχοληθηκα με τον ζ4.. και αλλους
Καλησπερα
Καλησπερα γιαβρι μου :-*Καλησπέρα στην παρέα και στην συμπάθέστατη Έλενα την γυναικάρα
Χαιρομαι που δεν σκοπευειςΜονο που εχω τεραστια διαφορα με τον ζ4,αυτος εκανε τον ταρζαν,εγω δεν σκοπευω...ααα και το σωστο ειναι ΜΕ τρικυμια εν κρανιω...
δεν βαρέθηκες κάθε μέρα το ίδιο, παραμύθι ρε μάστορα!!!!Μονο που εχω τεραστια διαφορα με τον ζ4,αυτος εκανε τον ταρζαν,εγω δεν σκοπευω...ααα και το σωστο ειναι ΜΕ τρικυμια εν κρανιω...
ας τον να λέει πλάκα έχει...δεν βαρέθηκες κάθε μέρα το ίδιο, παραμύθι ρε μάστορα!!!!
Αναγκη προσοχης λεγεται αυτο ... Ο καθενας την επιδιωκει με διαφορετικο τροπο ;)δεν βαρέθηκες κάθε μέρα το ίδιο, παραμύθι ρε μάστορα!!!!
Ναι , και το χιουμορ λειπει απο την ελληνικη πραγματικοτηταας τον να λέει πλάκα έχει...
Τύπε, 9 χιλιάδες ποστ σε ένα χρόνο...ας τον να λέει πλάκα έχει...
Έμα τσουρέκια μάς τα έχει κάνει!!!!!!!ας τον να λέει πλάκα έχει...
Πολυγραφότατος Ζηλευω με αυτα τα πατατακια ;) Παω να παρω και εγωΤύπε, 9 χιλιάδες ποστ σε ένα χρόνο...
Να εισαι καλα...ειχα αναγκη να γελασω...ευχαριστω.Αναγκη προσοχης λεγεται αυτο ... Ο καθενας την επιδιωκει με διαφορετικο τροπο ;)
ΠαρακαλωΝα εισαι καλα...ειχα αναγκη να γελασω...ευχαριστω.
κανε και εσύ 0,01cent το ποστ έχει...Τύπε, 9 χιλιάδες ποστ σε ένα χρόνο...