Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Οντως ιστορικη !Ιστορική στιγμή
Οντως ιστορικη !Ιστορική στιγμή
τότε που πλάκωσε ο Picker
A καλά φίλος θεωρείται που σε γαμάει με πληρωμή??? Αυτο καταλαβες απο οσα εγραψα ... [size=10pt]ΑΥΤΟ[/size] ???Κάτσε να στα πω και με άλλη γλώσσα, όπως μιλάμε εδώ κάτω που έχουμε και κακή φήμη.....
A καλά φίλος θεωρείται που σε γαμάει με πληρωμή???
Εντάξει πάω πάσο. Να τους χαίρεσαι λοιπόν!
Σου είπα εγώ κάτι τέτοιο?
Μήπως έγινε το μυαλό σου μακαρόνια Ελένη και μπερδεύεις αυτά που λέμε πριβέ?
Ε τότε ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τη δουλειά σου κι άντε να σου κάνουν φροντιστήριο ;)
Αμ καλά το λέει ο z4 www.bourdela.com/list/discussions/review/id:65070/]εδώ πέρα[/url] που καθόμουνα και τσακωνόμουνα μαζί του.
Για διάλεξε κοπέλα μου τι θες.......
Δεν σου αρέσουν τα δώρα???
Ε τότε τι στράβωσες όταν σου γράφανε μαλακίες ότι είσαι πανάκριβη εδώ μέσα (τότε που πλάκωσε ο Picker) και πάμε μόνο Μεταξουργεία, δεν δίνουμε πάνω από 10ρικα.....
Και πήγες και ζήταγες και συγνώμη από τους μπαχαλάκηδες.......
Και το βρωμόσκυλο (θα αντιδράσει πιστεύω - αλλά εκ του ασφαλούς γιατί αν με είχε μπροστά θα του έλεγα τι εστί άντρας - πέστου το εσύ μην του βγάλω το κωλάντερο και τον κάνω λουκάνικα) δεν πήγε να τους πει στην παρέα του => σκάστε μην ενοχλείτε => εγώ επενέβησα με pm.....
Το ξέχασες αυτό Ελένη??
Δεν πειράζει, αν δεν θες να παίξεις μπάλα όπως εγώ θέλω, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και κάνουν φραγκόσυκα ;)
Σταματώ όμως εδώ γιατί πρέπει να σε προφυλάξω, όπως το έκανα πάντοτε, είσαι ακόμη μικρούλι.
Μέσω pm ό,τι άλλο θες. Τέλος εδώ μέσα, έχω αηδιάσει εντελώς.
Υ.Γ.
Διάβασε την 47η κριτική, άσε να φτιάξω ρε κούκλα όπως θέλω εγώ, μην μιλάς, μην κελαηδάς όταν δεν πρέπει ;)
Κάτσε να στα πω και με άλλη γλώσσα, όπως μιλάμε εδώ κάτω που έχουμε και κακή φήμη.....
A καλά φίλος θεωρείται που σε γαμάει με πληρωμή???
Εντάξει πάω πάσο. Να τους χαίρεσαι λοιπόν!
Σου είπα εγώ κάτι τέτοιο?
Μήπως έγινε το μυαλό σου μακαρόνια Ελένη και μπερδεύεις αυτά που λέμε πριβέ?
Ε τότε ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τη δουλειά σου κι άντε να σου κάνουν φροντιστήριο ;)
Αμ καλά το λέει ο z4 www.bourdela.com/list/discussions/review/id:65070/]εδώ πέρα[/url] που καθόμουνα και τσακωνόμουνα μαζί του.
Για διάλεξε κοπέλα μου τι θες.......
Δεν σου αρέσουν τα δώρα???
Ε τότε τι στράβωσες όταν σου γράφανε μαλακίες ότι είσαι πανάκριβη εδώ μέσα (τότε που πλάκωσε ο Picker) και πάμε μόνο Μεταξουργεία, δεν δίνουμε πάνω από 10ρικα.....
Και πήγες και ζήταγες και συγνώμη από τους μπαχαλάκηδες.......
Και το βρωμόσκυλο (θα αντιδράσει πιστεύω - αλλά εκ του ασφαλούς γιατί αν με είχε μπροστά θα του έλεγα τι εστί άντρας - πέστου το εσύ μην του βγάλω το κωλάντερο και τον κάνω λουκάνικα) δεν πήγε να τους πει στην παρέα του => σκάστε μην ενοχλείτε => εγώ επενέβησα με pm.....
Το ξέχασες αυτό Ελένη??
Δεν πειράζει, αν δεν θες να παίξεις μπάλα όπως εγώ θέλω, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και κάνουν φραγκόσυκα ;)
Σταματώ όμως εδώ γιατί πρέπει να σε προφυλάξω, όπως το έκανα πάντοτε, είσαι ακόμη μικρούλι.
Μέσω pm ό,τι άλλο θες. Τέλος εδώ μέσα, έχω αηδιάσει εντελώς.
Υ.Γ.
Διάβασε την 47η κριτική, άσε να φτιάξω ρε κούκλα όπως θέλω εγώ, μην μιλάς, μην κελαηδάς όταν δεν πρέπει ;)
με τι γεμιση?πέστου το εσύ μην του βγάλω το κωλάντερο και τον κάνω λουκάνικα)
αστα τυπε ο ντουντας είναι ειδικη περιπτωσηΧειροτέρεψες τύπε! :S
Tο οτι εδωσε ενα φιλοδωρημα ο ανθρωπος επειδη περασε καλα , του επιπεδου των 20 ευρω , αυτο ηταν το θεμα σου τωρα ?Ο Fuckeros είπε κάτι πολύ σωστό!
Όντως είμαι ειδική, μάλλον ιδιάζουσα περίπτωση......
Ελένη μου φαίνεται ότι δεν έχεις διάθεση να μιλήσουμε πριβέ. Κι επαναλαμβάνεσαι αναφέροντας εμμέσως πλην σαφώς εμένα. Και μου έκανες και 3 κογιότ (άστα στην άκρη, ό,τι είχα να πω τα είπα όπως πάντα).
Ωραία από εμένα δεν θες πεντάρα..........
Από τον άλλον πελάτη γιατί πήρες????
Ορίστε η κριτική =>
Και το είπε και δημόσια το ποσό. Απάντησε μου εδώ. Εγώ προσπαθώ να σε προφυλάξω κι εσύ ξεχνιέσαι. Μακαρονάδα μου.....
Νανι λεω ...Ώχου πήγα κουβά με δαύτηνε....
Βρε κορίτσι μου χρυσό, καλά έκανε το παιδί και τον χάρηκα.......
Aπό εμένα γιατί δεν θέλεις????
Δεν νοιώθω άνετα μαζί σου, εδώ χαρτζιλικώνω τις άλλες, πώς σε κάποια που σε θεωρώ (θυμάσαι τι λέμε) να μην δώσω κι εγώ ένα φιλοδώρημα. Μπορεί να είναι π.χ. 5Ε λέμε.......
Μπορεί να είναι παραπάνω.....
Αριθμό δεν λέω. Εσύ γιατί δεν θες να νοιώθω άνετα???
Καλημερα και σε σενα :-* :-*Καλημέρα γυναικάρα...!!!
Eυχαριστω πολυ γιαβρι μουΜπραβο σου κοριτσι μου!!!
τωρα ειδα Video σου και πραγματικα μπράβο!
Διαφορες δουλιτσες γιαβρι μου ;) ;)Γιατί χαθηκες μωρο μ?