Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
[size=10pt] Η απουσια μου απο το Athensdiva, μερικων ημερων , που ειχα προαναγγειλει πριν ενα μηνα , μεταφερεται για τελος Μαρτιου [/size]
[size=10pt] Η απουσια μου απο το Athensdiva, μερικων ημερων , που ειχα προαναγγειλει πριν ενα μηνα , μεταφερεται για τελος Μαρτιου [/size]
Βρε δεν σε ειπα να μην το πεις σε κανεναπαιδια ηθελα να σας το γραψω και εγω αυτο, τελος μαρτη θα παμε τελικα γαμηλιο ταξιδι ναι
Καλως ηρθες στην παρεα μας :-*Καλη σου μερα , Ελενα μου και Καλη Σαρακοστη να εχεις γιαβρι μου. Καλως σας βρησκω..
Γενικοτερα απο την δουλειαΘα είναι απουσία από το Athensdiva μόνο ή και γενικότερα από τη δουλειά;
Δες pm later......
Είναι ποιητής. Τα νοήματά του δεν είναι εύκολο να τα καταλάβουμε οι μη μυημένοι.
Να προσπαθήσω να σε συνετίσω Ntountaras δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι δικαίωμά σου να καψουρευτείς όποια θέλεις και να χρυσώσεις επίσης όποια θέλεις. Εμάς γιατί πρέπει να μας ζαλίζεις τα ...φρύδια με τα υπονοούμενά σου; Ότι προσωπικό θέλεις να γράψεις στην Ελένη κάντο μέσω pm και μην μας πρήζεις.
Φιλια :-* :-* και απο μενα στην υπεροχη Θεσαλονικη μαςΝα εισαι παντα καλα ,γιαβρι μου . Στο ειχα πει οτι σε διαβαζω παντα και ας μην συμμετεχω ,τοσο ενεργα στο forum. Εισαι τοσο τρελο, γιαβρι μου. Φιλια απο Θεσσαλονικη..
Μάγκας...!!!Θελω να ξεκαθαρισω κατι σε ολους τους φιλους , και του καινουργιους , και τους παλιους !!!
Εδω μεσα δεν ειμαι για να ερωτευτω , ουτε να παιξω με ανθρωπους και συναισθηματσα που παραγονται , απο την εστω και απο εδω , επαφη που εχω με πολλους απο σας
Αν ηταν αλλη στην θεση μου θα ειχε φαει πολλα λεφτα σε πολλους ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ , κατι τετοιο !!
Ειμαι CG στο athensdiva . Oι τιμες μου ειναι γνωστες σε ολους και μεχρι εκει .. Δεν θελω ουτε δωρα , ουτε ανταμοιβες που εκατσα και ασχοληθηκα με μερικους απο εσας σε καποιες δυσκολες στιγμες , ουτε τιποτα .
Μου φτανει η παρεα που κανουμε εδω , και τα οσα που καποιοι απο εσας βγαζουν απο τις οικονομιες τους , για να βρεθουν μια ωρα η περισσοτερο μαζι μου
Καλο σας βραδυ