TIRAMOLA11
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα, όμορφη φωτό, αλλά το και το remix άψογο!!!! εύγε!!!!!!!!!Kαλημερα
Καλησπέρα, όμορφη φωτό, αλλά το και το remix άψογο!!!! εύγε!!!!!!!!!Kαλημερα
Εγραψες και στα δύο!!! βέβαια οι modern talking μου θύμισαν τα νειάτα μου 80's !!!να είσαι καλά!!!
Δεν εννοουσα απο αυτο το δρομο. Υπαρχουν κι αλλοι εκτος του πληρωμενου σεξ ..Με 150 ευρώ στην τσέπη?
Τους λατρευω τους royksoopΚαλησπέρα, όμορφη φωτό, αλλά το και το remix άψογο!!!! εύγε!!!!!!!!!
Δεν εννοουσα απο αυτο το δρομο. Υπαρχουν κι αλλοι εκτος του πληρωμενου σεξ ..
Προχωρημενη τοποθετηση ...διαβαζω κριτικες σε ελεναρα και απαντησεις ελεναρας και σκεφτομαι φαση οπου υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογη για παντρεμενους
-μετα της ειπα να παρω κωλο και στηθηκε αμεσως αλλα στην φωνη δεν εδειξε ιδιαιτερη θέρμη, συμπερασματικά πέρασα ωραία για Πέμπτη βράδυ σαπίλα στο σπίτι αλλά θα το ξανασκεφτώ αν θα επαναλάβω το έξτρα 30άρι με κουπόνια για σεντόνια της στο εβδομαδιαίο σούπερμαρκετ που εσκασα χτες
-σε ευχαριστω γουτσουγουτσουλινο και σέβομαι ότι με σκέφτηκες αλλα ιδέα σου ήτανε το χθεσινό, άμα δεν ήθελα κοκό απλώς δεν θα είχε κοκό.-
-δεν ξε΄ρω μωρο με προβληματισες, ας ανεβασει κριτικη και ο κουμπαρος να εχουμε σφαιρικη γνωμη
(Like κουμπαρου)
-σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω γουτσουγουτσουλινο μου για τον κοπο να εκφραστεις ετσι εδω αναλυτικα αντι για επιφωνηματα μοσχαριου που λες απο κοντα μετα το τελος (και αμα ξαναδεις κωλο να μου γραψεις)
Ολα ειναι σχετικα . Δεν υπαρχει <<κανονας πλησιασματος>> ...Ειναι θεμα παιδειας του καθενος. Ανδρα η γυναικας...Ήταν χιούμορ για το ότι ολες οι γυναίκες νομίζετε ότι ξέρετε πως πρέπει ο άντρας να πλησιάσει μια γυναίκα.
Στην πραγματικότητα δεν ξέρετε ούτε πως πρέπει κάποιος να πλησιάσει εσάς, πόσο μάλλον άλλες γυναίκες.
Ωραίο, ΄Ελεννα. Καλημέρα.Και κατι ασχετο ετσι για την πλακα
καλημερα κουκλι.παω σαλλονικα.να τις δωσω χαιρετίσματα.περιμενω infoΚαλημερα σε ολους και καλη Σαρακοστη
Επιπλεον , ευχη να μην σας σκαλωσει σε καμμια κολωνα της ΔΕΗ το πετουμενο σας
Καλημερουδια Αν κα λιγο αργα για καλημερες :S
Η έλίτσα μέ τρελαίνει ...
.... δώς μου δύναμη θεέ μουυυυυυυ