gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
επισης ένα αφυγραντηρα ένα λεξοτανιλ καπακι με ενεργειακο ποτο.Ντουνταρα αδελφέ παρε κουμτελ να κάνεις οικονομία
επισης ένα αφυγραντηρα ένα λεξοτανιλ καπακι με ενεργειακο ποτο.Ντουνταρα αδελφέ παρε κουμτελ να κάνεις οικονομία
Πριν .....
το τρεξιμο στους αγρους
Χαμηλης αναλυσης, υψηλης.....
Νομιζω μια λευκανσουλα θα την χτυπησω...
2750..αλλα σε εθνικη . .Το πισω διαφορικο εχει γραψει πολλα χιλιομετρα
όπως λεει μια παροιμια τον χορεψε στο ταψι.Μαλλον η ΕΛΕΝΑ τον....χορεψε και ζαλιστηκε!!!
2750..αλλα σε εθνικη . .
Εξαρταται..Οταν ειμαι <<εκδρομη>> παει και σε δυσβατες περιοχες..Ξερεις πρεπει να θελει και η <<παρεα>>..Μονο εθνικη ? γιατι εγω νομιζα οτι πηγαινε και σε 4Χ4 κατσαβραχο
Το νούμερο είναι τυχαίο; Ή περιέχει κάποιο συμβολισμό που δεν τον πιάσαμε; ;) ;) ;)2750..αλλα σε εθνικη . .
Τα 750 σε δυσβατες περιοχες... ;)
τυχαιο, ανευ συμβολισμουΤο νούμερο είναι τυχαίο; Ή περιέχει κάποιο συμβολισμό που δεν τον πιάσαμε; ;) ;) ;)
Εξαρταται..Οταν ειμαι <<εκδρομη>> παει και σε δυσβατες περιοχες..Ξερεις πρεπει να θελει και η <<παρεα>>..
ΚΟΓΙΟΤ ΠΕΡΑΣΕ
μη το χαλασεις παιδακι μου....Πριν .....
το τρεξιμο στους αγρους
Χαμηλης αναλυσης, υψηλης.....
Νομιζω μια λευκανσουλα θα την χτυπησω...
Να την αφησω λες σε σκουρες αποχρωσεις ??μη το χαλασεις παιδακι μου....
Μυστικο δεν σου λεωτι του εκανες και κατεληξε στα επιγοντα?
Καλησπερα εκλεκτε ΠαυλεπαυλοΧαιρετώ την εκλεκτή παρέα
Λοιποοον ...Λεω να εισβαλω through δε κλινοσκεπασματα .... να ξεκουρασω το κουρασμενο μου κορμακι απο τις << βολτες στους αγρους>>
Λοιποοον ...Λεω να εισβαλω through δε κλινοσκεπασματα .... να ξεκουρασω το κουρασμενο μου κορμακι απο τις << βολτες στους αγρους>>