Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Τι σ εχω πει το βραδυ εσενα ..Τα χερακια εξω απ τις κουβερτες ..Λαστιχο το εκανες το τσουτσουνι σου..
Τι σ εχω πει το βραδυ εσενα ..Τα χερακια εξω απ τις κουβερτες ..Λαστιχο το εκανες το τσουτσουνι σου..
Μπα α α .. Ι m very very tired..Για βόλτες shopping στην Τσιμισκή το κόβω ...
Καθομαι 16 λεπτα ακριβως ..Για πε ... Μην μ αρχισεις παλι τα στοιχηματα ωρα που ειναι .. :SΤώρα που σε χρειάζομαι την κοπανάς βρε Σεξοκουκουβάγια.......
Τι στο διάολο μου έγινες κι αγρότισσα???
Κάτσε ένα 20λεπτο αν μπορείς, εγώ θα ρίξω ξενύχτι, πάλι βρέχει.......
Καλο κοριτσι η Ζηνα .. Θα σε βοηθησει !! ;) ;)Άστο ρώτησα τη Ζήνα γιατί βλέπω να πάω σε ορθοπεδικό το πρωί από εσένα. Αν αλλάξεις γνώμη στέλνεις pm έως 19:30.........
κανονισε να φας σαβουρντα απο καμμια ελια να τρεχουμε ..Διοτι ως γνωστον ο ÷£=€= η απο %£=€÷ θα παει η απο ÷€=€=¥£Άστο ρώτησα τη Ζήνα γιατί βλέπω να πάω σε ορθοπεδικό το πρωί από εσένα. Αν αλλάξεις γνώμη στέλνεις pm έως 19:30.........
Ελενα αυτό τοΚαι το πανω μερος..
Δωρο απο φιλο καλο ..Ελενα αυτό το
ημερολογιο απο που το πηρες? Υ.Γ δεν τρολλάρω
Θα σε περιμένουμε (όχι εγώ μόνο).Παρ οτι εχει ανοιχτει ενα πολυ ενδιαφερον θρεντ αυτο με τις σαχλαμαρες του τσιριζα ..παω για νανι ...
Θα γραψω ομως καποια πραγματα σ αυτο το θρεντ καποια στιγμη..
Παρ οτι εχει ανοιχτει ενα πολυ ενδιαφερον θρεντ αυτο με τις σαχλαμαρες του τσιριζα ..παω για νανι ...Άντε τώρα για νανάκια Ελενίτσα, το άργησες, πέρασε ήδη κάμποση ώρα, άντε μη σηκωθεί ο καταραμένος αλλά έχε χάρη που είμαστε 250 χλμ μακρυά.....
Πριν .....
το τρεξιμο στους αγρους
Χαμηλης αναλυσης, υψηλης.....
Νομιζω μια λευκανσουλα θα την χτυπησω...
αφησε την οπως στην εδωσε ο καλος θεουλης...Να την αφησω λες σε σκουρες αποχρωσεις ??
κ αυριο εχει σειρα ο φακιρης που θα κανη το ασθενοφορο. αντι ομως για ιοιου ιοιου. θα κανη πιπα πιπαΜυστικο δεν σου λεω
Ναι τελικα κατεληξε στα εφημερευοντα ...
ΚαλημεραΣύμφωνα με φήμες τον ανέλαβαν δύο νοσοκόμες καιανεστήθη.. και τον αποτελειωσαν
Καλημερα ΑνδρεαΚαλημερα!!
Σε ευχαριστω γιαβρι μου ..Περα του οτι εισαι δυνατο μωρο , απο μουσικες επιλογες εισαι επισης δυνατη .