Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το σκεφτομαι Λες να ειναι ποιο θελκτικιαΌχι μπρε,σκεφτόμουνα να σου πω αν θα κάνεις λεύκανση κωλοτρυπίδας.
Το σκεφτομαι Λες να ειναι ποιο θελκτικιαΌχι μπρε,σκεφτόμουνα να σου πω αν θα κάνεις λεύκανση κωλοτρυπίδας.
;)Το σκεφτομαι Λες να ειναι ποιο θελκτικια
Οκ ..Με επεισες .
Οκ ..Με επεισες .
Θα την ασπρισω την ρουφιανα στο προσεχες update
Καπως ετσι δηλαδη ?
τέλεια πίσω τρύπαΚαπως ετσι δηλαδη ?
Και θα πω και κατι που δεν εχω πει μεχρι τωρα .... Ο τροπος που τελειωνω απο κει με αρεσει καλυτερα..Τύποι όσο έχουν νιώσει την τρύπα της κυρίας Ελενας το τελευταίο που θα τους ένοιαζε είναι το χρωμα.Η αίσθηση είναι όλα τα λεφτά!!
Τώρα αν βοηθάει η λεύκανση στις ερωτικες παραγωγές αυτό δεν το ξέρω..
Υπαρχουν ... Εχε υπομονη και θα πεσεις καποια μερα πανω σε μια τετοια ...Αρκει να φερθεις καλα στην πισω τρυπουλα της ...Πολλες απο φοβο και μονο , δεν ξερουν πως ειναι να τελειωνεις απο πισω ..Ειναι πολυ πιο εντονο ..Μικροτερο σε διαρκεια αλλα πολυ πιο εντονο !! Και ειναι και θεμα γωνιας εισχωρησηςΡε πούστη μου...που θα βρω μια τέτοια γκομενα;;;;
Κριαρακι !!!! ΞεροκεφαλοΈχει γραφτεί τι ζώδιο είναι η κοπέλα ;
Για λέων φαίνεται.
Κριαρακι !!!! Ξεροκεφαλο
Καλησπερα Κωστα και χρονια πολλα
έχετε inboxΣας αφηνω ομως τωρα ....Παω να στρωσω μαπα για το βραδυ ... Μην ειμαι σαν βλαμμενο , με τους επισκεπτες μου
Να θυμαστε οι ΕΧΘΡΟΙ ειναι στην αλλη μερια του ΑΙΓΑΙΟΥ [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΣ [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]... Οχι εδω στο bou ...Σας αφηνω ομως τωρα ....Παω να στρωσω μαπα για το βραδυ ... Μην ειμαι σαν βλαμμενο , με τους επισκεπτες μου
Να θυμαστε οι ΕΧΘΡΟΙ ειναι στην αλλη μερια του ΑΙΓΑΙΟΥ [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΣ [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]... Οχι εδω στο bou ...
Eδω..... πουτανες και πουτανιαρηδες πρεπει να ειμαστε ενωμενοι , γιατι το 18 δεν μπαινει με καλα προμηνυματα
Eδω..... πουτανες και πουτανιαρηδες πρεπει να ειμαστε ενωμενοι , γιατι το 18 δεν μπαινει με καλα προμηνυματα
Πορτοκαλι !!! ;) ;)Καλησπέρα και Καλη Χρονια σε ολους!
Μιλωντας για χρωματα , είμαι σημερα καλεσμένος σε ρεβεγιόν και μεταξυ αλλων θα ηθελα να δωρισω και τριανταφυλλα. Όμως προβληματίζομαι για το χρωμα. Οποτε η ερωτηση προς την οικοδεσποινα (κυριως ως γυναικα) και ολους: τι χρωμα τριανταφυλλα να διαλέξω ώστε να κανουν εντυπωση
1. Κοκκινα ..Αστο φορεμενο πολυ
2. Ροζ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΗ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
3. λευκα (όπως η λευκανση...) ΑΧΡΩΜΟ
4. κιτρινα ΜΙΣΟς
5. Άλλο χρωμα.....Πορτοκαλι !!! ;) ;) ;) ;)
ΥΣ: το χρωμα των ματιων της οικοδέσποινας;
Ευχαριστω και καλα να περασετε
Τι είδους λεφτά?Η αίσθηση είναι όλα τα λεφτά!!
Επιλέγουμε τα καλύτερα παιδιά στην ομάδα ;) όπως ο Ταξίαρχος κι ο Εκπρόσωποςεπιπλεον του οτι ειπε και ο φιλος ampelales
Πολιανή του Παπαφλέσσα & Ραμοβούνι του Γέρου, πεδιάδα στα σουλιμοχώρια που κυνήγησαν τον ιμπραήμ οι Ντρέδες με τα δρεπάνια....Να θυμαστε οι ΕΧΘΡΟΙ ειναι στην αλλη μερια του ΑΙΓΑΙΟΥ
Πορτοκαλι !!! ;) ;)
έχετε inbox
Καλη Χρονια με πολυ τυχη (που χρειαζεσαι γιαβρι μου εσυ πιο πολυ) με αυτα που εχεις μπλεξει !!!!Τι είδους λεφτά?
Αυστραλέζικα δολλάρια?
Επιλέγουμε τα καλύτερα παιδιά στην ομάδα ;) όπως ο Ταξίαρχος κι ο Εκπρόσωπος
Πολιανή του Παπαφλέσσα & Ραμοβούνι του Γέρου, πεδιάδα στα σουλιμοχώρια που κυνήγησαν τον ιμπραήμ οι Ντρέδες με τα δρεπάνια....
Θα τα πούμε κι αυτά στον καφέ στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων ;)
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Την οποια μ αρεσει να την <<ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ >> ενιοτε ΧΑΧΑΧΑτέλεια πίσω τρύπα