Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το τερμάτισες....
Το τερμάτισες....
Eυχαριστω πολυ Αγιωτατε ... Με υγεια και τυχη σε οτι κανετε !!
[size=10pt]Τελος παντων ας ληξει εδω το ολο θεμα [/size] ;)Μα εγώ δεν έχω πρόβλημα με την Έλενα Χατζή. Κανένα απολύτως. Απλά συμφώνησα με ένα post του jaygatsby που έλεγε ότι η λέξη "γιαβρί" είναι αδόκιμη (εγώ βασικά τη θεωρώ αηδιαστική) και μετά από αυτό ήρθε η πουστάρα του ελέους, o γελοίος μουνοσαλιάρης (κωλο)barock από το πουθενά να με βρίσει. Προσωπικα δεν τον θεωρω κατι τετοιο αντιθετως του δινω και συγχαρητηρια για το ανυπερβλητο χιουμορ του και τον αυτοσαρκασμο του . Αλλα αποψη μου
Έτσι ξεκίνησε η όλη φάση.
Το νόμο του Picker στο συγκεκριμένο thread τον έγραψα για πλάκα επειδή μου το ζήτησε ο Νάσος Αθανασιάδης.
Μα εγώ δεν έχω πρόβλημα με την Έλενα Χατζή. Κανένα απολύτως. Απλά συμφώνησα με ένα post του jaygatsby που έλεγε ότι η λέξη "γιαβρί" είναι αδόκιμη (εγώ βασικά τη θεωρώ αηδιαστική) και μετά από αυτό ήρθε η πουστάρα του ελέους, o γελοίος μουνοσαλιάρης (κωλο)barock από το πουθενά να με βρίσει. Έτσι ξεκίνησε η όλη φάση.
Το νόμο του Picker στο συγκεκριμένο thread τον έγραψα για πλάκα επειδή μου το ζήτησε ο Νάσος Αθανασιάδης.
To "γιαβρί" κι εμένα μου φαίνεται εμετικό. Δεν είναι βλάχικο αλλά ελεεινά τουρκοσπορίτικο. Sorry.
Το "γιαβρί" το έλεγαν κάτι γιαγιάδες από τη Μικρά Ασία που όταν ήρθαν το 1922 στην Ελλάδα δεν μιλούσαν ελληνικά. :S
Συνεχίζεται να προκαλείτε με βίαιο χυμώδη κολασμένο τρόπο...Βλέπω επάνω υπάρχει μια κενή θέση ...παρακαλώ αναφωνήστε την σχετική έκφραση στα χείλη σας για να δέσει και να ξεκινήσει η απογείωση της εισχώρησης ευχαριστώ!
Kαλημερα
[size=10pt]Τελος παντων ας ληξει εδω το ολο θεμα [/size] ;)
Τελικα επεσαν τα κερασματα ?Μα εγώ δεν έχω πρόβλημα με την Έλενα Χατζή. Κανένα απολύτως. Απλά συμφώνησα με ένα post του jaygatsby που έλεγε ότι η λέξη "γιαβρί" είναι αδόκιμη (εγώ βασικά τη θεωρώ αηδιαστική) και μετά από αυτό ήρθε η πουστάρα του ελέους, o γελοίος μουνοσαλιάρης (κωλο)barock από το πουθενά να με βρίσει. Έτσι ξεκίνησε η όλη φάση.
Πςςςςς... τι ειπε ο ανθρωπος ????Συνεχίζεται να προκαλείτε με βίαιο χυμώδη κολασμένο τρόπο...Βλέπω επάνω υπάρχει μια κενή θέση ...παρακαλώ αναφωνήστε την σχετική έκφραση στα χείλη σας για να δέσει και να ξεκινήσει η απογείωση της εισχώρησης ευχαριστώ!
Υπάρχουν στιγμές που τα δάχτυλα μεταφράζουν σε λέξεις την απόλαυση του μυαλού...Καλή χρονιά γεμάτη με κάθε μορφής απολαύσειςΠςςςςς... τι ειπε ο ανθρωπος ????
Μαλάκα, που οι πρόσφυγες από τη μικρασσιατική καταστροφή "δε μιλούσαν Ελληνικά".
Φυσικά και ΔΕΝ μιλούσαν ελληνικά ηλίθιε. Ελληνικά μιλούσαν μόνο αυτοί που έμεναν στη Σμύρνη και στα παράλια του Αιγαίου. Όσοι ήταν από τα βάθη της Μικράς Ασίας (και ήταν ΠΑΡΑ πολλοί) δεν ήξεραν ούτε λέξη από ελληνικά. Απλά ήταν χριστιανοί και ήξεραν ότι έχουν ελληνική καταγωγή. Μάθε λίγη ιστορία άσχετε. :-*
:-* :-*Υπάρχουν στιγμές που τα δάχτυλα μεταφράζουν σε λέξεις την απόλαυση του μυαλού...Καλή χρονιά γεμάτη με κάθε μορφής απολαύσεις
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=986300;image[/img[/URL]]
Kαλημερα :rose: :rose: :rolleyes: :rolleyes:
[/quote] :rolleyes: :S :S :S
ΝΤΡΟΠΗ Ε ?? :S :S:S :S :S
Όχι μπρε,σκεφτόμουνα να σου πω αν θα κάνεις λεύκανση κωλοτρυπίδας.ΝΤΡΟΠΗ Ε ?? :S :S