avalonmajor
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Εδώ στα μέρη μας θα έρθεις καμία βόλτα.... Μας έχετε ξεχάσει εδώ στην εξορια
Πω, Πω στήσιμο Χεριστουγεννιάτικο........για πολλά γα@@@@α!!!!!!!! και του χρόνου Ελενα, πάντα έτσι δημιουργική και ανανεωμένη!!Πλησιαζοντας Χριστουγεννα , ας κανουμε μια προσπαθεια αναγεννησης καποιων δυναμεων μεσα μας , που θα μας κανουν πιο χαρουμενους και πιο παραγωγικους ...αρα πιο <<ερωτευσιμους >> ... ;) ;)
Καλημερα σε ολη την παρεα
Μάλιστα.......αυτός σε ξεκ@@@σε τις προάλες και δεν μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου.....πάντως εμένα με κόμπλαρες και ετοιμαζόμουν να σε συναντήσω, αλλά δεν διαθέτω τέτοιο εργαλείο ουτε κατα διάνοια.........From the new amateur movie clip in sirina ! Without condom , but with all tests ;)
Καλημερα και πολλα μακια :-* μακια :-* μακια :-* ...απο την <<γειτονισα σας>>
Μάκια με πολλά καυλάκια.........εε μα θα σκάσω, δυό μέρες είχα να μπώ στή σελίδα σου και κολάστικα με τις φωτο που ανέβασες!!!
Θα ερθω γιαβρι μου απο ΜαρτηΕδώ στα μέρη μας θα έρθεις καμία βόλτα.... Μας έχετε ξεχάσει εδώ στην εξορια
Μακια :-* :-*γεια σου γιαβρι μου καυλη βδομαδα και καλα γ.....α !!! μακια !!!
Μακια καυλιαρη μου :-*Μάκια με πολλά καυλάκια.........εε μα θα σκάσω, δυό μέρες είχα να μπώ στή σελίδα σου και κολάστικα με τις φωτο που ανέβασες!!!
Αχ βρε γιαβρι μου ... ολη μερα με τοσο κοσμο ... :-Ούτε κοιτάζω ρε ΔΙΑΒΟΛΟΘΗΛΥΚΟ αν απάντησες είτε το διάβασες (λάηκ δεν πήρα τέσπα) αλλά όταν ανέβει η τελευταία μου κριτική πήγαινε να τη διαβάσεις έχει αναφορά σε εσένα.
[MOVE]ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ[/MOVE]
Όλα τα λεφτά η φώτο σου!!!!!
Εγώ πριν μισή ώρα σταμάτησα.........
Άκου (και στα @@ρια μου για τα όποια σχόλια) - απλά στα λέω για να καταλάβεις ότι έχω ήδη ξεφύγει..... Γι αυτο ειμαι σιγουρη
Το βράδυ που γυρνάω σπίτι (λίγο πριν τα μεσάνυχτα) με πιάνουν καύλες οπότε (you understand)........
Ξυπνάω 6:00 πάλι καύλες..... Ρε γαμώτο, δεύτερο ημίχρονο........
Χτυπάω 10 κάμψεις μετά για να χαλαρώσω, 2 λεπτά μπρέηκ, νερό κρύο στην κεφάλα, άλλες 15 κάμψεις, μετά ενισχυμένο πρωινό, 7:30 δρόμο για το χωράφι, τίναγμα στα γρήγορα ό,τι απέμεινε και μετά φόρτωμα (ήρθε κι ο Μήτσιος) καμμιά 60αρια σακκιά....
Δεν συνεχίζουμε ρίχνει ψιλόβροχο, τουλάχιστον είμαστε προσεκτικοί να μη χαλάμε τα δέντρα μας. Οι κωλοαλβανοί τα έχουν διαλύσει όλα.
Ελενίτσα, το έχεις κάνει με γκαζωμένο αγρότη??? ΤΣΟΥ
Και μια άλλη ερώτηση: μήπως με φοβάσαι?? ΚΑΡΑ ΤΣΟΥ !!!
Είμαι καλό παιδάκι μικρούλα μου αλλά εντάξει αν παραφέρομαι θα μου κ(λ)άνεις συστάσεις
Eμένα δε με πιάνει όπως καταλαβαίνεις κι είμαι ήδη 44 προς 45........
Γιαυτό θέλεις σφαλιάρες μπας και ξυπνήσεις όταν σου γκρινιάζω για τις αγριλιές ;)
Ρωτάω το Μήτσιο κατά το τέλος => ρε φίλε γάμησε τα είναι από τις βαρύτερες δουλειές το φόρτωμα.....
Κι η γκόμενα πες όσο ένα σακκί πάει και μερικές παραπάνω, αλλά πώς τις σηκώνεις με ευχαρίστηση???
=> Σηκώνεται κι ο π**τσος ρε γιαυτό μπορείς
Κατουρλού μου, αν δεν είσαι ονλάην θα τη βάλω λινκ στην υπογραφή με τεράστια γράμματα για να τη βλέπεις, ε δε γίνεται να σου στέλνω pm συνεχώς, το ξέρω μικρούλα μου ότι σου έχουμε κάνει το μυαλό μακαρόνια τόσοι εδώ μέσα και σε παρακαλώ μη μου το θυμίζεις γιατί μου ξυπνάς εκείνο το βράδυ.....
Που ειναι η φωτο?Όλα τα λεφτά η φώτο σου!!!!!
Οεο ...Δεν μας παρακολουθεις αφου ....Δεν μας παρακολουθεις αφου...Που ειναι η φωτο?
Εχω παει κ με κουτσο ...Μην με αγχωνεσαιΘα με γκαντεμιάσεις μωρή και θα φουρκιστώ και τότε πώς θα μαρκαληθούμε αν είμαι κουτσός.....
Ξεχνάς τι τραβάω με το μηνίσκο ΓΚΡ..............