Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
τοοοοοοοοσο πολυ πιαΕρμμμ, 95 ....???? ΑΝΕΒΑΑΑΑΑ
τοοοοοοοοσο πολυ πιαΕρμμμ, 95 ....???? ΑΝΕΒΑΑΑΑΑ
τοοοοοοοοσο πολυ πια
Αυτο το κραταω σαν απαντηση σε διαφορα σχολια του τυπου .....
ζοφερη είναι δεν κανεις λαθοςΧαχαχαχα ...Λες
Κατι αλλο ...
Μπαινω μερικες στο θρεντ για την Πατρα ..Και βλεπω οτι η κατασταση ειναι λιγο ζοφερη εκει ε ? Η κανω λαθος ??
κατά τη γνωμη σου από ποια ηλικια ο χρονος αρχιζει και τα μαστιγωνει?Αυτος ο καταραμενος ο χρονος , μαστιγωνει αλυπητα , τα <<μικρα ευαισθητα πουλακια>> ...
Αλλα υμεις δεν πτοειστε , αγαπητε μου Popov . Σας εχω εμπιστοσυνη
Αυτος ο καταραμενος ο χρονος , μαστιγωνει αλυπητα , τα <<μικρα ευαισθητα πουλακια>> ...
Αλλα υμεις δεν πτοειστε , αγαπητε μου Popov . Σας εχω εμπιστοσυνη
Μετα τα εξηντα , κατα την προσωπικη μου αποψη , ειναι διακριτα τα αποτελεσματα ...ΑΛΛΑ και αυτο , δεν ειναι κανοναςκατά τη γνωμη σου από ποια ηλικια ο χρονος αρχιζει και τα μαστιγωνει?
Σούπερ ταινία by the way!
YΓ. Τα φάγαμε τα ψωμάκια μας, αγαπητή μου Έλενα! Είμαι δια να με κλαίνε αι ρέγγαι (αι λακέρδαι, αι σαρδέλαι κλπ...).
ΕΛΑΑΑΑΑΑ .... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ . ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ !!
εχω ακομα 32 χρονια κατά τα λεγομενα σου φιλτατη.Μετα τα εξηντα , κατα την προσωπικη μου αποψη , ειναι διακριτα τα αποτελεσματα ...ΑΛΛΑ και αυτο , δεν ειναι κανονας
Αυτο το κραταω σαν απαντηση σε διαφορα σχολια του τυπου .....
Ευχαριστω γιαβρι μου .Εξαιρετικη επιλογη
Κριμα γιατι εχω πληροφοριες , οτι καποτε ηταν βασιλισσα σ αυτα ;)ζοφερη είναι δεν κανεις λαθος
Προσεχε ομως ελλοχευουν κινδυνοι γι αυτο το πλασματακι - πλασματαρα , που κοιμαται στο σλιπακι σουεχω ακομα 32 χρονια κατά τα λεγομενα σου φιλτατη.
από όλα αυτά μονο το πολύ πορνο βλεπω.Προσεχε ομως ελλοχευουν κινδυνοι γι αυτο το πλασματακι - πλασματαρα , που κοιμαται στο σλιπακι σου
Κακη διατροφη , αγχος , καθιστικη ζωη ...Πολυ πορνο , πολυ τσιγαρο , και αλλα πολλα , κανουν κακο στο γλυκουλι σου
Και μπορει να το <<χασεις>> και ΑΠΟ ΤΑ 40
ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ...!!από όλα αυτά μονο το πολύ πορνο βλεπω.
σε τι μπορει να βλαψει το πορνο το πουλι ενός αντρα?