Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
τοοοοοοοοσο πολυ πια![]()
![]()
Αυτο το κραταω σαν απαντηση σε διαφορα σχολια του τυπου .....
ζοφερη είναι δεν κανεις λαθοςΧαχαχαχα ...Λες
Κατι αλλο ...
Μπαινω μερικες στο θρεντ για την Πατρα ..Και βλεπω οτι η κατασταση ειναι λιγο ζοφερη εκει ε ? Η κανω λαθος ??
κατά τη γνωμη σου από ποια ηλικια ο χρονος αρχιζει και τα μαστιγωνει?Αυτος ο καταραμενος ο χρονος , μαστιγωνει αλυπητα , τα <<μικρα ευαισθητα πουλακια>> ...
Αλλα υμεις δεν πτοειστε , αγαπητε μου Popov . Σας εχω εμπιστοσυνη![]()
Αυτος ο καταραμενος ο χρονος , μαστιγωνει αλυπητα , τα <<μικρα ευαισθητα πουλακια>> ...
Αλλα υμεις δεν πτοειστε , αγαπητε μου Popov . Σας εχω εμπιστοσυνη![]()
Μετα τα εξηντα , κατα την προσωπικη μου αποψη , ειναι διακριτα τα αποτελεσματα ...ΑΛΛΑ και αυτο , δεν ειναι κανοναςκατά τη γνωμη σου από ποια ηλικια ο χρονος αρχιζει και τα μαστιγωνει?
Σούπερ ταινία by the way!![]()
![]()
YΓ. Τα φάγαμε τα ψωμάκια μας, αγαπητή μου Έλενα! Είμαι δια να με κλαίνε αι ρέγγαι (αι λακέρδαι, αι σαρδέλαι κλπ...).
![]()
![]()
ΕΛΑΑΑΑΑΑ .... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ . ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ !!
εχω ακομα 32 χρονια κατά τα λεγομενα σου φιλτατη.Μετα τα εξηντα , κατα την προσωπικη μου αποψη , ειναι διακριτα τα αποτελεσματα ...ΑΛΛΑ και αυτο , δεν ειναι κανονας
Αυτο το κραταω σαν απαντηση σε διαφορα σχολια του τυπου .....
Ευχαριστω γιαβρι μου .Εξαιρετικη επιλογη![]()
![]()
![]()
Κριμα γιατι εχω πληροφοριες , οτι καποτε ηταν βασιλισσα σ αυτα ;)ζοφερη είναι δεν κανεις λαθος
Προσεχε ομως ελλοχευουν κινδυνοι γι αυτο το πλασματακι - πλασματαρα , που κοιμαται στο σλιπακι σουεχω ακομα 32 χρονια κατά τα λεγομενα σου φιλτατη.
από όλα αυτά μονο το πολύ πορνο βλεπω.Προσεχε ομως ελλοχευουν κινδυνοι γι αυτο το πλασματακι - πλασματαρα , που κοιμαται στο σλιπακι σου
Κακη διατροφη , αγχος , καθιστικη ζωη ...Πολυ πορνο , πολυ τσιγαρο , και αλλα πολλα , κανουν κακο στο γλυκουλι σου
Και μπορει να το <<χασεις>> και ΑΠΟ ΤΑ 40![]()
ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ...!!από όλα αυτά μονο το πολύ πορνο βλεπω.
σε τι μπορει να βλαψει το πορνο το πουλι ενός αντρα?