Νέα

Εκβιασμός μέσω Skype

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olotyxeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σα να το βλεπω το πρωτοσελιδο τυπε:

" νεκρος μεσα σε τσαντιρι με αιγοπροβατα βρεθηκε ανδρας με εμφανιση τραβεστι φεροντας πολλαπλα χτηπηματα στο προσωπο, και αγρια σοδομισμενο τον πρωκτο, μεσα σε μια λιμνη ουρων και σπερματων διαφορων θηλαστικων"

Μυστηριο της υποθεσης αποτελει η υπαρξη ενος κονταριου λαχειων γεματο αιμα και λιπαντικη ουσια που βρεθηκε διπλα του........

Το θυμα ανακαλυφθηκε μετα απο το γοερο κλαμα των ζωντανων του τσαντιριου που ξεσηκωσαν τον καμπο της λαρισας

Ερευνωνται τα αιτια του τραγικου περιστατικου και το παρελθον του θυματος :S
:grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
δεν ξαναπατάω εκεί πέρα
μέτρια τεχνική το handjob, σχέση απόδοσης-τιμής 4/10

το μαλλι ποσο πηγε?
ντουο επαιξε η τσαμπα η καψα?
ελεος οσο πανε οι υπηρεσιες κ μειωνοντε
α ρε ατιμη λυτοτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Ήταν βραδάκι προχθές περίπου, και περίμενα σε φανάρι στην Πειραιώς όταν ξαφνικά σκάνε από αριστερά και δεξιά δυο μουνάρες. Μου έκαναν νόημα να κατεβάσω τα παράθυρα και εγώ ψιλοζαλισμένος από τον ανελέητο μεσημεριανό ήλιο υπάκουσα...χωρίς να χάσουν χρόνο αρχίζουν να με γδύνουν λάγνα και αχόρταγα, η δεξιά μπαίνει μισή από το παράθυρο και αρχίζει ένα χάνττζομπ ενώ η αριστερή με είχε καβαλήσει και μου τον έπαιζε. Και εκεί πάνω στον πανικό μου βουτάνε το πορτοφόλι από την κωλότσεπη και φεύγουν, και μένω ληστευμένος και ανεκτόνωτος  :tickedoff:
Αργότερα με πήραν τηλ. και με εξεβίασαν και μου ζήτησαν λύτρα για να μου το επιστρέψουν όπως ήταν με τα χρήματα αλλά δεν μάσησα γιατί είχε προλάβει να τηλεφωνήσω σε τράπεζες και να ακυρώσω ταυτότητα και διπλωμα
Απ΄την τροχαία της περιοχής μου είπαν ότι είναι δεκάδες οι καταγγελίες για τις συγκεκριμένες επιτήδειες τους τελευταίους μήνες, οπότε όσοι σταματήσετε σε αυτό το φανάρι έχετε τα μάτια σας 14
[/quote]

Εμενα με πληρωσαν τυπε...και δεν το περιμενα να πω την αληθεια... :) :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πρεπει να δινειs ακριβειs συντεταγμενεs για το συμβαν.....Οχι να ψαχνουμε ολη την Πειραιωs....Γεματη φαναρια ειναι

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...

Αλλά να προσέχετε και να έχετε το νου σας...

Εκβιασμός σημαίνει, δώσε μου χρήματα ή κάνε αυτό, γιατί διαφορετικά εγώ θα κάνω κάτι άλλο και θα σου προκαλέσω βλάβη.
Τι έγινε λοιπόν, γιατί διάβασα τρεις σελίδες και δεν κατάλαβα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εκβιασμός σημαίνει, δώσε μου χρήματα ή κάνε αυτό, γιατί διαφορετικά εγώ θα κάνω κάτι άλλο και θα σου προκαλέσω βλάβη.
Τι έγινε λοιπόν, γιατί διάβασα τρεις σελίδες και δεν κατάλαβα.

Αν  καταλαβα καλα........μαλλον εκανε  Cyber  και καποιοs  προσπαθησε να τον εκβιασει, αλλα πηρε την αστ,  και τουπανε δεν τρεχει καστανο
Εγω αυτο καταλαβα .......μαλλον

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως την έπαιζε, τον βιντεοσκόπησαν και τον απείλησαν ότι θα το ανεβάσουν στο ιντερνετ ;
Απορώ πως ησύχασε με την ΔΗΕ.

arcturus

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα!

Εχω δημειουργησει δυο λογαριασμους στο skype κι ο ενας απο τους δυο φαινεται οτι ειναι συνεχεια online ενω τον εχω θεσει off. Ξαναμπαινω, βγαινω, του αλλαζω κωδικο τα ιδια σεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει... μηπως καποιος γνωριζει;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Βγαλε μια φωτο τα αρχιδια σου και δώς της τα για πληρωμή  ;)

Μονο αυτα έχω να σου δώσω πες της
που εισαι ρε μητσαρα!!! χαθηκες..ρωτησα που εισαι και μου ειπε ο λοπεζ οτι ησουν στην στενη..εκανες λεει μια στραβη με τα λαχεια και σε μπουζουριασανε... :rockon: :rockon: οντως εχεις αλλαξει,εσυ δεν μιλουσες ποτε ετσι.. :S

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...

το ιδιο ακριβως που ρωτα και ο poustalekos. τι ειναι αυτο το C2C? δωσε τα φωτα σου γιατι εχω βρεθει και εγω σε περιεργει φαση μεσω σκαιπ αλλα απο δικια μου μαλακια. ολα καλα ομως στο τελος.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825

C2C;; τι ειναι αυτό;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τι να πληρωσεις ρε φιλε?πες δν εχω πιστωτικη παρε τ αρχιδια μου μωρη καριολα  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
cam to cam ... ειναι .

ο αλλος ρωταει σε πιο φαναρι της πειραιως θα τις βρει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom