Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
δεν ξαναπατάω εκεί πέρααπο τοτε τυπε πηγαινεις καθε μερα στο φαναρι μπας και τις ξαναπευχεις?
μέτρια τεχνική το handjob, σχέση απόδοσης-τιμής 4/10
δεν ξαναπατάω εκεί πέρααπο τοτε τυπε πηγαινεις καθε μερα στο φαναρι μπας και τις ξαναπευχεις?
σα να το βλεπω το πρωτοσελιδο τυπε:
" νεκρος μεσα σε τσαντιρι με αιγοπροβατα βρεθηκε ανδρας με εμφανιση τραβεστι φεροντας πολλαπλα χτηπηματα στο προσωπο, και αγρια σοδομισμενο τον πρωκτο, μεσα σε μια λιμνη ουρων και σπερματων διαφορων θηλαστικων"
Μυστηριο της υποθεσης αποτελει η υπαρξη ενος κονταριου λαχειων γεματο αιμα και λιπαντικη ουσια που βρεθηκε διπλα του........
Το θυμα ανακαλυφθηκε μετα απο το γοερο κλαμα των ζωντανων του τσαντιριου που ξεσηκωσαν τον καμπο της λαρισας
Ερευνωνται τα αιτια του τραγικου περιστατικου και το παρελθον του θυματος :S
δεν ξαναπατάω εκεί πέρα
μέτρια τεχνική το handjob, σχέση απόδοσης-τιμής 4/10
Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...
Αλλά να προσέχετε και να έχετε το νου σας...
Εκβιασμός σημαίνει, δώσε μου χρήματα ή κάνε αυτό, γιατί διαφορετικά εγώ θα κάνω κάτι άλλο και θα σου προκαλέσω βλάβη.
Τι έγινε λοιπόν, γιατί διάβασα τρεις σελίδες και δεν κατάλαβα.
που εισαι ρε μητσαρα!!! χαθηκες..ρωτησα που εισαι και μου ειπε ο λοπεζ οτι ησουν στην στενη..εκανες λεει μια στραβη με τα λαχεια και σε μπουζουριασανε... οντως εχεις αλλαξει,εσυ δεν μιλουσες ποτε ετσι.. :SΒγαλε μια φωτο τα αρχιδια σου και δώς της τα για πληρωμή ;)
Μονο αυτα έχω να σου δώσω πες της
βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...
Βγαλε μια φωτο τα αρχιδια σου και δώς της τα για πληρωμή ;)
Μονο αυτα έχω να σου δώσω πες της
C2C;; τι ειναι αυτό;