canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Aυτές οι @@ριές με τα Skype, Twitter, Facebook, τα MSN, ICQ (παλιότερα) μπορεί να σε οδηγήσουν σε μπερδεμένες καταστάσεις.
το κάνουμε εδώ μας ακούνε στην Ασία
Aυτές οι @@ριές με τα Skype, Twitter, Facebook, τα MSN, ICQ (παλιότερα) μπορεί να σε οδηγήσουν σε μπερδεμένες καταστάσεις.
Χαραμιζεστε σε αυτο το site. Η ευρεσιτεχνια σας αυτη ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη......θα παραφερομασταν αν με το γρεζι στο χαμπερι της βαζαμε κι ενα μαγνητακι απο τον λοκω να δημιουργησοομε την ενωσις...ενα πειραμα φυσικης για τη χαρα της φαλλοκρατικης ανακαλυψης και ευρεσιτεχνιας !
αν ολοι μας απο εδω μεσα ειχαμε μια εκπομπη στον σκαι με την ονομασια ΜΟΥΝΟ-BUSTERS...θα ειχαμε τιναξει την AGB στον αερα...οι στρατιωτες του μπου...ειναι πανισχυροι..Χαραμιζεστε σε αυτο το site. Η ευρεσιτεχνια σας αυτη ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη...
πολυ κατουρο ρε .....πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
και γιατι να πληρωσεις ρε τυπε?Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...
Αλλά να προσέχετε και να έχετε το νου σας...
Βγαλε μια φωτο τα αρχιδια σου και δώς της τα για πληρωμή ;)
Μονο αυτα έχω να σου δώσω πες της
σιγα ρε τυπε :-Ακου τον εκβιάζει η παρτολα..
Θα την έβρισκα και θα της έστριβα το λαρυγκι της καργιολας αν τολμούσε να μου εξηγηθεί έτσι....
εχει ξεφυγει τυπε ο Μητσος.Τον εχει φοβηθει το ματι μου.Τι κονταρια στον κωλο λεει θα βαλει,τι στριψιμο λαρυγγα,τι χρυση βροχη,τι κοπρολαγνειες.Εχω σοκαριστει αλλα και εχω φοβηθεισιγα ρε τυπε :-
τον εχει αγριεψει ο γλ με τις μαλακιες που του λεει τυπε :Sεχει ξεφυγει τυπε ο Μητσος.Τον εχει φοβηθει το ματι μου.Τι κονταρια στον κωλο λεει θα βαλει,τι στριψιμο λαρυγγα,τι χρυση βροχη,τι κοπρολαγνειες.Εχω σοκαριστει αλλα και εχω φοβηθει
λες να του δημιουργησε ψυχολογικα και αγρια αντανακλαστικα;ρε τον τον γλ το κατεστρεψε το παιδακιτον εχει αγριεψει ο γλ με τις μαλακιες που του λεει τυπε :S
δεν ηταν ετσι ο αχαχουχας :S
τυπε θα τον φτασει στα ακρα και θα του την πεσει στα αληθεια καμια μεραλες να του δημιουργησε ψυχολογικα και αγρια αντανακλαστικα;ρε τον τον γλ το κατεστρεψε το παιδακι
απο τον αχαχουχα θα τη βρει ο γλ ;)τον εχει αγριεψει ο γλ με τις μαλακιες που του λεει τυπε :S
δεν ηταν ετσι ο αχαχουχας :S
μονομαχια στον κοκκινο καμποτυπε θα τον φτασει στα ακρα και θα του την πεσει στα αληθεια καμια μερα
θα διαβασουμε κανα τετοιο καμια μερα τυπε :-απο τον αχαχουχα θα τη βρει ο γλ ;)
σα να το βλεπω το πρωτοσελιδο τυπε:θα διαβασουμε κανα τετοιο καμια μερα τυπε :-
Εγώ τις προάλλες εμένα μου έτυχε ακριβώς το ίδιο με μόνη διαφορά ότι δεν ήταν μέσω skype ούτε επρόκειτο ακριβώς για εκβιασμόΠαιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...
Αλλά να προσέχετε και να έχετε το νου σας...
Tο δεύτερο τύπε ούτε στον εχθρό σου!, και μένω ληστευμένος και ανεκτόνωτος
απο τοτε τυπε πηγαινεις καθε μερα στο φαναρι μπας και τις ξαναπευχεις?Εγώ τις προάλλες εμένα μου έτυχε ακριβώς το ίδιο με μόνη διαφορά ότι δεν ήταν μέσω skype ούτε επρόκειτο ακριβώς για εκβιασμό
Αλλά ας τα πάρω απ'την αρχή...
Ήταν βραδάκι προχθές περίπου, και περίμενα σε φανάρι στην Πειραιώς όταν ξαφνικά σκάνε από αριστερά και δεξιά δυο μουνάρες. Μου έκαναν νόημα να κατεβάσω τα παράθυρα και εγώ ψιλοζαλισμένος από τον ανελέητο μεσημεριανό ήλιο υπάκουσα...χωρίς να χάσουν χρόνο αρχίζουν να με γδύνουν λάγνα και αχόρταγα, η δεξιά μπαίνει μισή από το παράθυρο και αρχίζει ένα χάνττζομπ ενώ η αριστερή με είχε καβαλήσει και μου τον έπαιζε. Και εκεί πάνω στον πανικό μου βουτάνε το πορτοφόλι από την κωλότσεπη και φεύγουν, και μένω ληστευμένος και ανεκτόνωτος
Αργότερα με πήραν τηλ. και με εξεβίασαν και μου ζήτησαν λύτρα για να μου το επιστρέψουν όπως ήταν με τα χρήματα αλλά δεν μάσησα γιατί είχε προλάβει να τηλεφωνήσω σε τράπεζες και να ακυρώσω ταυτότητα και διπλωμα
Απ΄την τροχαία της περιοχής μου είπαν ότι είναι δεκάδες οι καταγγελίες για τις συγκεκριμένες επιτήδειες τους τελευταίους μήνες, οπότε όσοι σταματήσετε σε αυτό το φανάρι έχετε τα μάτια σας 14