Νέα

Εκβιασμός μέσω Skype

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olotyxeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
...θα παραφερομασταν αν με το γρεζι στο χαμπερι της βαζαμε κι ενα μαγνητακι απο τον λοκω να δημιουργησοομε την ενωσις...ενα πειραμα φυσικης για τη χαρα της φαλλοκρατικης ανακαλυψης και ευρεσιτεχνιας !  
Χαραμιζεστε σε αυτο το site. Η ευρεσιτεχνια σας αυτη ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Χαραμιζεστε σε αυτο το site. Η ευρεσιτεχνια σας αυτη ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστη... :rockon: :rockon: :rockon:
αν ολοι μας απο εδω μεσα ειχαμε μια εκπομπη στον σκαι με την ονομασια ΜΟΥΝΟ-BUSTERS...θα ειχαμε τιναξει την AGB στον αερα...οι στρατιωτες του μπου...ειναι πανισχυροι..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
πολυ κατουρο ρε .....

Μπάς και έχεις ουρεοπλασμα απο τα βουκολικα στο τσαντιρι ? :think:

Τρέχα στο Συγγρος να το ψάξεις ΑΜΕΣΑ μην κολλησεις τίποτα τα κακομοιρα τα ζωντανά  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...

Αλλά να προσέχετε και να έχετε το νου σας...
και γιατι να πληρωσεις ρε τυπε? :think:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εχει ξεφυγει τυπε ο Μητσος.Τον εχει φοβηθει το ματι μου.Τι κονταρια στον κωλο λεει θα βαλει,τι στριψιμο λαρυγγα,τι χρυση βροχη,τι κοπρολαγνειες.Εχω σοκαριστει αλλα και εχω φοβηθει

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γαμω το ιντερνετ και την τεχνολογια..

γαμω την υπερεξελιξη της τεχνολογιας..

γαμω τον μπιλ γκειτσ...

χαζεψε ο κοσμος να πουμε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχει ξεφυγει τυπε ο Μητσος.Τον εχει φοβηθει το ματι μου.Τι κονταρια στον κωλο λεει θα βαλει,τι στριψιμο λαρυγγα,τι χρυση βροχη,τι κοπρολαγνειες.Εχω σοκαριστει αλλα και εχω φοβηθει
τον εχει αγριεψει ο γλ με τις μαλακιες που του λεει τυπε :S
δεν ηταν ετσι ο αχαχουχας :S

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τον εχει αγριεψει ο γλ με τις μαλακιες που του λεει τυπε :S
δεν ηταν ετσι ο αχαχουχας :S
λες να του δημιουργησε ψυχολογικα και αγρια αντανακλαστικα;ρε τον  :jerking: τον γλ το κατεστρεψε το παιδακι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες να του δημιουργησε ψυχολογικα και αγρια αντανακλαστικα;ρε τον  :jerking: τον γλ το κατεστρεψε το παιδακι
τυπε θα τον φτασει στα ακρα και θα του την πεσει στα αληθεια καμια μερα :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
θα διαβασουμε κανα τετοιο καμια μερα τυπε :-

σα να το βλεπω το πρωτοσελιδο τυπε:

" νεκρος μεσα σε στανη βρεθηκε 40χρονος με πολλαπλα χτηπηματα στο προσωπο, και ενα κονταρι λαχειων στον πρωκτο, μεσα σε μια λιμνη ουρων"

:S

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...

Αλλά να προσέχετε και να έχετε το νου σας...
Εγώ τις προάλλες εμένα μου έτυχε ακριβώς το ίδιο με μόνη διαφορά ότι δεν ήταν μέσω skype ούτε επρόκειτο ακριβώς για εκβιασμό
Αλλά ας τα πάρω απ'την αρχή...

Ήταν βραδάκι προχθές περίπου, και περίμενα σε φανάρι στην Πειραιώς όταν ξαφνικά σκάνε από αριστερά και δεξιά δυο μουνάρες. Μου έκαναν νόημα να κατεβάσω τα παράθυρα και εγώ ψιλοζαλισμένος από τον ανελέητο μεσημεριανό ήλιο υπάκουσα...χωρίς να χάσουν χρόνο αρχίζουν να με γδύνουν λάγνα και αχόρταγα, η δεξιά μπαίνει μισή από το παράθυρο και αρχίζει ένα χάνττζομπ ενώ η αριστερή με είχε καβαλήσει και μου τον έπαιζε. Και εκεί πάνω στον πανικό μου βουτάνε το πορτοφόλι από την κωλότσεπη και φεύγουν, και μένω ληστευμένος και ανεκτόνωτος  :tickedoff:
Αργότερα με πήραν τηλ. και με εξεβίασαν και μου ζήτησαν λύτρα για να μου το επιστρέψουν όπως ήταν με τα χρήματα αλλά δεν μάσησα γιατί είχε προλάβει να τηλεφωνήσω σε τράπεζες και να ακυρώσω ταυτότητα και διπλωμα
Απ΄την τροχαία της περιοχής μου είπαν ότι είναι δεκάδες οι καταγγελίες για τις συγκεκριμένες επιτήδειες τους τελευταίους μήνες, οπότε όσοι σταματήσετε σε αυτό το φανάρι έχετε τα μάτια σας 14

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τυπε λειζερ τρελη ηττα.Το νου μας

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγώ τις προάλλες εμένα μου έτυχε ακριβώς το ίδιο με μόνη διαφορά ότι δεν ήταν μέσω skype ούτε επρόκειτο ακριβώς για εκβιασμό
Αλλά ας τα πάρω απ'την αρχή...

Ήταν βραδάκι προχθές περίπου, και περίμενα σε φανάρι στην Πειραιώς όταν ξαφνικά σκάνε από αριστερά και δεξιά δυο μουνάρες. Μου έκαναν νόημα να κατεβάσω τα παράθυρα και εγώ ψιλοζαλισμένος από τον ανελέητο μεσημεριανό ήλιο υπάκουσα...χωρίς να χάσουν χρόνο αρχίζουν να με γδύνουν λάγνα και αχόρταγα, η δεξιά μπαίνει μισή από το παράθυρο και αρχίζει ένα χάνττζομπ ενώ η αριστερή με είχε καβαλήσει και μου τον έπαιζε. Και εκεί πάνω στον πανικό μου βουτάνε το πορτοφόλι από την κωλότσεπη και φεύγουν, και μένω ληστευμένος και ανεκτόνωτος  :tickedoff:
Αργότερα με πήραν τηλ. και με εξεβίασαν και μου ζήτησαν λύτρα για να μου το επιστρέψουν όπως ήταν με τα χρήματα αλλά δεν μάσησα γιατί είχε προλάβει να τηλεφωνήσω σε τράπεζες και να ακυρώσω ταυτότητα και διπλωμα
Απ΄την τροχαία της περιοχής μου είπαν ότι είναι δεκάδες οι καταγγελίες για τις συγκεκριμένες επιτήδειες τους τελευταίους μήνες, οπότε όσοι σταματήσετε σε αυτό το φανάρι έχετε τα μάτια σας 14
απο τοτε τυπε πηγαινεις καθε μερα στο φαναρι μπας και τις ξαναπευχεις?  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom