Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το ιματζ αυτου του μοντελο εχουν τα σκιαχτρα στα μποστανια
τυπε θα σβησω γρηγορα γρηγορα τις φωτογραφιες αυτες απο τον υπολογιστη,μην μου καψει κανεναν σκληρο :S
Το ιματζ αυτου του μοντελο εχουν τα σκιαχτρα στα μποστανια
τυπε εισαι υπερβολικος,να μια που ειναι κλασεις ανωτερη απο τα διαφορα..."μοντελα"και δεν κανει βιζιτες :S
Συχνα την βλεπω ζωντανα,ειναι γειτονακιτυπε θα σβησω γρηγορα γρηγορα τις φωτογραφιες αυτες απο τον υπολογιστη,μην μου καψει κανεναν σκληρο :S
γιατι το λες αυτο;καποτε ηταν κι αυτη νεα,οσο κι αν σου φαινεται απιστευτο.δεν γεννηθηκε ετσι,να για δες εδω
Καπετανιε την συντροφισσα προσβάλλουν παρε θεσηΑν έκανε βίζιτες αυτή θα ήταν και ισόβια γραμματέας των απανταχού Κληρονομικά Κατεστραμμένων Εκδιδόμενων ...
Δηλαδή papariga mantoles!
Πως μπαίνει κανείς στο κύκλωμα;
Με τις συστάσεις ήδη γνωστού πελάτη;
Θύματα κυκλώματος μαστροπείας, που τις εμφάνιζε ως συνοδούς πολυτελείας σε site με ροζ αγγελίες στο Internet, έπεσαν η Γιάννα Πολιάκου και η Έφη Κυριάκου.
Οι επιτήδειοι, «κλέβοντας» αισθησιακές φώτο των δυο μοντέλων από φωτογραφίσεις που είχαν κάνει για ανδρικά περιοδικά, τις εμφάνιζαν ως «δόλωμα» για τους πελάτες του site, χωρίς φυσικά την άδεια τους και εν αγνοία τους.
Σοκαρισμένες και οι δυο, με το που το έμαθαν, έλαβαν όλα τ΄απαραίτητα μέτρα.
Η Γιάννα Πολιάκου δήλωσε για την περιπέτεια της:
«Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Δεν είναι λίγο. Είμαι μητέρα ενός παιδιού, και μέχρι ν΄αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, ο κόσμος σε κοιτάζει με αμφιβολία. Είναι πολύ άσχημο! Έχω ήδη πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχουν κινηθεί όλες οι νομικές διαδικασίες. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το site, αλλά ένας φίλος μ΄ενημέρωσε πως δεν είναι ανοιχτό προς το κοινό και πρέπει να γίνεις μέλος για να έχεις πρόσβαση στη λίστα των συνοδών. Οι φωτογραφίες είναι από παλιά μου φωτογράφιση στο Nitro, και ήταν στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων».
Συγλονισμένη όμως και η Έφη Κυριάκου, μοντέλο και «Playmate 2009» που μίλησε για το θέμα, λέγοντας:
«Φυσικά και θα κινηθώ νομικά! Τις επόμενες μέρες, μέσω του δικηγόρου μου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι όπως έκανα παλαιότερα, και δεν θ΄ακούσω κανέναν που θα μου πει ότι δεν θα βρω άκρη. Το σοκ είναι σίγουρα μεγάλο, αλλά πλέον είμαι πιο ψύχραιμη γιατί το έχω ξαναπεράσει! Δεν χρειάζεται ν΄αποδείξω τίποτα. Οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, ξέρουν ποια είμαι. Δυστυχώς, το διαδίκτυο στην εποχή μας, δίνει την ευκαιρία σε ανεγκέφαλους να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να πράττουν ανεξέλεγκτα εις βάρος άλλων. Αρκεί να σας αναφέρω ότι μου έχουν κλέψει τους κωδικούς του Facebook πολλές φορές, και όσα προφίλ υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν τα διαχειρίζομαι εγώ».
Πηγή: star.gr
Καπετανιε την συντροφισσα προσβάλλουν παρε θεση
Εχω καποιον φιλο που ψωνιζει απο τα εν λογω καταστηματαΠως μπαίνει κανείς στο κύκλωμα;
Με τις συστάσεις ήδη γνωστού πελάτη;
Συντροφικα μαχαιρωματαΕγώ ο αναρχο-καπετάνιος-λήσταρχος, το έγραψα για την συντρόφισσα(?)!!!
'Αντε να σου κάνω τη χάρη, να πάρω θέση ... στον εξώστη, για καλλίτερη θέα!
ορθοτατος μαικ ετσι μονο θα στρωσουνδε πα να βαζουνε οτι φωτο θελουνε. αμα τις διωχνουμε μια δυο τρεις δεκατρεις οταν δεν ειναι αυτες στις φωτο καποια στιγμη θα ψιλοστρωσει το πραγμα. αρκει να μην μας πιανουν οι ντροπες και δεν τις διωχνουμε.
Έπεσα από τα σύννεφα....http://[URL unfurl="true"]www.akouseto.gr/wp-content/uploads/2008/07/synnefo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]....ακόμα πέφτω....... :2funny:
....ακόμα πέφτω.......
καλόόόόόόόόόόόό !!!
Θύματα κυκλώματος μαστροπείας, που τις εμφάνιζε ως συνοδούς πολυτελείας σε site με ροζ αγγελίες στο Internet, έπεσαν η Γιάννα Πολιάκου και η Έφη Κυριάκου.
Οι επιτήδειοι, «κλέβοντας» αισθησιακές φώτο των δυο μοντέλων από φωτογραφίσεις που είχαν κάνει για ανδρικά περιοδικά, τις εμφάνιζαν ως «δόλωμα» για τους πελάτες του site, χωρίς φυσικά την άδεια τους και εν αγνοία τους.
Σοκαρισμένες και οι δυο, με το που το έμαθαν, έλαβαν όλα τ΄απαραίτητα μέτρα.
Η Γιάννα Πολιάκου δήλωσε για την περιπέτεια της:
«Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Δεν είναι λίγο. Είμαι μητέρα ενός παιδιού, και μέχρι ν΄αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, ο κόσμος σε κοιτάζει με αμφιβολία. Είναι πολύ άσχημο! Έχω ήδη πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχουν κινηθεί όλες οι νομικές διαδικασίες. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το site, αλλά ένας φίλος μ΄ενημέρωσε πως δεν είναι ανοιχτό προς το κοινό και πρέπει να γίνεις μέλος για να έχεις πρόσβαση στη λίστα των συνοδών. Οι φωτογραφίες είναι από παλιά μου φωτογράφιση στο Nitro, και ήταν στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων».
Συγλονισμένη όμως και η Έφη Κυριάκου, μοντέλο και «Playmate 2009» που μίλησε για το θέμα, λέγοντας:
«Φυσικά και θα κινηθώ νομικά! Τις επόμενες μέρες, μέσω του δικηγόρου μου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι όπως έκανα παλαιότερα, και δεν θ΄ακούσω κανέναν που θα μου πει ότι δεν θα βρω άκρη. Το σοκ είναι σίγουρα μεγάλο, αλλά πλέον είμαι πιο ψύχραιμη γιατί το έχω ξαναπεράσει! Δεν χρειάζεται ν΄αποδείξω τίποτα. Οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, ξέρουν ποια είμαι. Δυστυχώς, το διαδίκτυο στην εποχή μας, δίνει την ευκαιρία σε ανεγκέφαλους να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να πράττουν ανεξέλεγκτα εις βάρος άλλων. Αρκεί να σας αναφέρω ότι μου έχουν κλέψει τους κωδικούς του Facebook πολλές φορές, και όσα προφίλ υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν τα διαχειρίζομαι εγώ».
Πηγή: star.gr
Σιγά, πως κάνουν έτσι.
Για βύζιτες τις είχαν τις φωτογραφίες, δεν τις είχαν για τίποτε άλλο.Μοντέλες δεν είναι, δεν είναι και μακρυά από το θέμα, ένα κλίκ πρίν από το πουτσοκέφαλο είναι όλες τους, έτσι κι αλλιώς.
Σιγά, διαφήμιση τους έκαναν, λές και πρώτη φορά θα ασχολιόντουσαν με τον πούτσο !