Νέα

Εκβιασμός μέσω Skype

• Μέλος που άνοιξε το νήμα olotyxeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.272
Πόντοι
2.420
Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...

Αλλά να προσέχετε και να έχετε το νου σας...

Επισκέπτης
Παιδιά, τελικά το διαδίκτυο θέλει πολύ προσοχή καθώς πριν κάνα 2ωρο και επειδή από τη μια είχα καύλες από την άλλη ήμουν αγουροξυπνημένος,
ξαφνικά βρέθηκα να με εκβιάζουν να πληρώσω γιατί νόμιζα ότι έκανα με μια τύπισσα C2C...
Τεσπά... Ευτυχώς μίλησα με δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και με καθησύχασαν ότι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα...

εεεεμ αυτα τα σπορ τα εχουν τα ρισκα και τις κακοτοπιες τους...δεν σου κανουν τιποτε..σιγα τα αυγα τα μελατα..

Επισκέπτης

γιατι να πληρωσεις ρε τυπε ..?την εβαλες να σου σκαλισει τον κηπο μηπως?μη τρελαθουμε τωρα

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι προσοχη γιατι εχουν αρχισει κατι δηθεν γκομενες να στελνουν μηνυματα μεσω skype για να γνωρισουν  τυπους.ειναι μαυρη η αλλη,και στελνει μυνημα απο την κινα  :S

Επισκέπτης
Aυτές οι @@ριές με τα Skype, Twitter, Facebook, τα MSN, ICQ (παλιότερα) μπορεί να σε οδηγήσουν σε μπερδεμένες καταστάσεις. Αλλά όπως είπε και παραπάνω, από που κι ως που να την πληρώσεις?  :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βγαλε μια φωτο τα αρχιδια σου και δώς της τα για πληρωμή  ;)

Μονο αυτα έχω να σου δώσω πες της

Επισκέπτης
Aυτές οι @@ριές με τα Skype, Twitter, Facebook, τα MSN, ICQ (παλιότερα) μπορεί να σε οδηγήσουν σε μπερδεμένες καταστάσεις. Αλλά όπως είπε και παραπάνω, από που κι ως που να την πληρώσεις?  :rolleyes:
...και το πιο λυσσαλεο μπερδεμα γινεται ειδικα με το fb....εχει κλεισει πολλα σπιτια αυτη η τραγωδια...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε μην ασχοληστε με την καθε καμένη ξεβρακοκεφαλη....
Βγείτε έξω να γνωρίσετε καμία νορμαλ κοπέλα παναθεμα σας

Ακου τον εκβιάζει η παρτολα.. :headbang:

Θα την έβρισκα και θα της έστριβα το λαρυγκι της καργιολας αν τολμούσε να μου εξηγηθεί έτσι....

Επισκέπτης

Θα την έβρισκα και θα της έστριβα το λαρυγκι της καργιολας αν τολμούσε να μου εξηγηθεί έτσι....
...και πεταμα στο ρεμα της Χελιδονους...ή του Μπραχαμίου να εχει και λαστιχα απο τρακτερ για συντροφια..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
...και το πιο λυσσαλεο μπερδεμα γινεται ειδικα με το fb....εχει κλεισει πολλα σπιτια αυτη η τραγωδια...
ε ναι ρε φίλε

Αν ο άλλος και η άλλη δεν εχουν μια στάλα μυαλό λογικά θα γαμηθει η κατάσταση σε κάποια στιγμή.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
...και πεταμα στο ρεμα της Χελιδονους...ή του Μπραχαμίου να εχει και λαστιχα απο τρακτερ για συντροφια..
Εεεεεεετσι αφου πρώτα της ξηγήθεις αλμυρο φυστικι και κατουρημα στην μαπα !!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαα μας βγήκε το άγριο .... Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Επισκέπτης
Παραφερεστε νομιζω... :grin:
...θα παραφερομασταν αν με το γρεζι στο χαμπερι της βαζαμε κι ενα μαγνητακι απο τον λοκω να δημιουργησοομε την ενωσις...ενα πειραμα φυσικης για τη χαρα της φαλλοκρατικης ανακαλυψης και ευρεσιτεχνιας !  

Επισκέπτης
εγινε σπορ κι η μαλακια τωρα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...δε θυμασαι που ο Κακλαμανης ελεγε τον Γυφτοπουλο...στις φυλακες ανηλικων πανω στις κοντρες...Ολυμπιονικη μαλακα ???...φυσικα και ειναι σπορ με ομοσπονδια και διεθνη αναγνωριση..ολοι κατα μόνας για την παρτη τους κι ενας για την χειρα με τα πεντε ορφανα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom