Νέα

εκβιασμος απο μελος του μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις πρόβλημα; Δεν έχει πετάξει ποτέ κάποιος κοντινός σου κανά υπονοπούμενο;
εγω της εχω κανει διαγνωση παντως.Κποια στιγμη θα της την παω να λαβει τα μετρα της

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις πρόβλημα; Δεν έχει πετάξει ποτέ κάποιος κοντινός σου κανά υπονοπούμενο;

οχι δεν ειχα παραπονα απο κανεναν. Λες να μιλανε για μενα απο πισω μου?

Επισκέπτης
βοηθαει η  φαρμακολογια :birdman:
δεν την δεχετε την φαρμακολογια ακομα και στην ρωσσια τρελο τον θεωρουνε

τι το θελα κολλησα και καντιλωματα!!!!!---οταν γυρισα στη Ρωσσια πηγα στο γιατρο και μου τα εκαψε με ξηρο παγο.με ρωτισε πηγες μηπως με αγνωστες γυναικες?οχι λεω ενα κατσικακι γαμαγα στο σωριο λετε να κολλισα απο κει???το προσωπο του Ντοκτορ Λεονωφ μικρυνε!!!! με κοιταζε κανα λεπτο σιωπηλος!!!!!παιρνει ενα χαρτι και μου γραφει μια διευθυνση!!τον ρωταω τι ειναι εκει αλλο КВД(δερματοαφροδησιακο κεντρο).οχι μου απανταει ειναι το ψυχιατρικο πηγαινε εκει να θεραπευτης!!!!!γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω κατσικες και Πεπονια!!!!!!

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Παρε τηλεφωνο τον μπατζανακη του τον Μαντουβαλο να τον πληροφορησεις οτι σε απειλει ο dimitrakis29 να του τραβηξει λιγο το αυτακι ;)
mantouv1.jpg

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τι φελοι που ειστε και ασχολειστε και μαλωνετε για τις πουτανες της ουκρανιας γελα ο κοσμος :jerking:
5 λεπτα διαβασα και πονεσε το κεφαλι μου οποιος ποσταρει εκει ποσταρει 3 σελιδες μαλακια με την μια πατε καλα τωρα :jerking: :jerking:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ

προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ

οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου

οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα

Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!

Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα

ΠΡΟΣΟΧΗ
Μοβόρικες καταστάσεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom