LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
ο πεπονογαμιας μαλλον
Κτηνοβάτη είπε, δεν είπε φρουτοβάτη
ο πεπονογαμιας μαλλον
αλλος ειναι ο κτηνοβατης;Κτηνοβάτη είπε, δεν είπε φρουτοβάτη
γαμουσε και κατι γατακια πριν τα βαλει στην μπανιερα.....Κτηνοβάτη είπε, δεν είπε φρουτοβάτη
παπακιαη παπακια λουτρινα ηταν;
Παράθεση από: -PURO NEVRO- στις 24/07/08, 18:06η παπακια λουτρινα ηταν;
βραστη οχι!!!εχω γαμισει μονο ζωντανη!!!!
τι το θελα κολλησα και καντιλωματα!!!!!---οταν γυρισα στη Ρωσσια πηγα στο γιατρο και μου τα εκαψε με ξηρο παγο.με ρωτισε πηγες μηπως με αγνωστες γυναικες?οχι λεω ενα κατσικακι γαμαγα στο σωριο λετε να κολλισα απο κει???το προσωπο του Ντοκτορ Λεονωφ μικρυνε!!!! με κοιταζε κανα λεπτο σιωπηλος!!!!!παιρνει ενα χαρτι και μου γραφει μια διευθυνση!!τον ρωταω τι ειναι εκει αλλο КВД(δερματοαφροδησιακο κεντρο).οχι μου απανταει ειναι το ψυχιατρικο πηγαινε εκει να θεραπευτης!!!!!γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω κατσικες και Πεπονια!!!!!!
που τον θυμηθηκεςο πεπονογαμιας μαλλον
γεια σου αρχοντα σουκεραπου τον θυμηθηκες
Τα σεβη μου.
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ
προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ
οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου
οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα
Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!
Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα
ΠΡΟΣΟΧΗ
με πειραζει που δεν θελω να βγαινουν φωτογραφιες μου στην φορα και να με βριζουν στα καλα του καθουμενουκαι με τι σε εκβιάζουν ?
ότι και καλά θα πούνε σε γνωστούς σου ότι πας ιερόδουλες ?
σιγά τ αυγά ρε συ..
με πειραζει που δεν θελω να βγαινουν φωτογραφιες μου στην φορα και να με βριζουν στα καλα του καθουμενου
εκει στεκετε και λεει οτι δεν θα ασχοληθει ξανα μζι μου αν του δωσω το κατιτις του
Ε δωσ' του κάτι κι εσύ.... ένα πεπόνι
φιλε την τραβηξε απο το αντιστοιχο ρωσικο φεϊσμπουκ...που να το φανταστω;;;καλά ρε τύπε και εσύ δίνεις προσωπικά στοιχεία έτσι αβέρτα?!
πρόσεχε λίγο...
φιλε την τραβηξε απο το αντιστοιχο ρωσικο φεϊσμπουκ...που να το φανταστω;;;
Αυτο το κωλοπαιδι ειναι για πολλες κλωτσιες και παριστανει τον γαμικουλα
η πουστρα του κερατα
και γιδεςΌχι και πούστρα, μόνο με θηλυκά πεπόνια πάει
ειναι μεγαλο ιστορικο......εχουν κατεβει φωτο ηδη με την φατσα μου απο τους μοντΠως βρήκε το τηλέφωνό σου; Πως είχε βρει παλιά τις φωτογραφίες σου;
Έχει πολύ μεγάλη σημασία, αν εσύ έχεις πχ το κινητό σου στο φμπ ε μπορεί να σε πήρε κάποιος να
κάνει πλάκα αν πάλι χακεύτηκε είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Παντως γενικά θεωρώ ότι αντιδράς υπερβολικά, ενώ κατά κάποιο τρόπο τα θέλει ο κώλος σου.
Τώρα, στο είπα και στο άλλο θρεντ, πέραν της πλάκας το ανέβασμα των φωτογραφιών όταν εσύ ο ίδιος
έχεις ποστάρει τα πάντα όλα είναι κάπως αστείο.
Εμένα εξίσου αστείο μου φαίνεται και ως καταγγελία το "με πήρε τηλ. για να μου ζητήσει λεφτά για να κατεβάσω τις
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ φώτο μου από το μπουρδέλα" ....οι οποίες ΗΔΗ βρίσκονται αλλού δημοσιευμένες και απλά αναπαράγωνται.