Νέα

εκβιασμος απο μελος του μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η παπακια λουτρινα ηταν; :2funny:

Επισκέπτης
η παπακια λουτρινα ηταν; :2funny:
Παράθεση από: -PURO NEVRO- στις 24/07/08, 18:06
Τι μας λες ρε ξενέρωτε?
Έχεις γαμήσει ποτέ γίδα βραστή να δεις κορυφαία αίσθηση?

βραστη οχι!!!εχω γαμισει μονο ζωντανη!!!!

τι το θελα κολλησα και καντιλωματα!!!!!---οταν γυρισα στη Ρωσσια πηγα στο γιατρο και μου τα εκαψε με ξηρο παγο.με ρωτισε πηγες μηπως με αγνωστες γυναικες?οχι λεω ενα κατσικακι γαμαγα στο σωριο λετε να κολλισα απο κει???το προσωπο του Ντοκτορ Λεονωφ μικρυνε!!!! με κοιταζε κανα λεπτο σιωπηλος!!!!!παιρνει ενα χαρτι και μου γραφει μια διευθυνση!!τον ρωταω τι ειναι εκει αλλο КВД(δερματοαφροδησιακο κεντρο).οχι μου απανταει ειναι το ψυχιατρικο πηγαινε εκει να θεραπευτης!!!!!γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω κατσικες και Πεπονια!!!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η γνωστη μασκοτ του φορουμ εδω και μερικους μηνες τα εβαλε μαζι μου...εφτιαχνε βιντεακια και ανεβαζε φωτος μου στο φορουμ

προσπαθουσα να καταβω γιατι
εγραφε ενας ασχετος τον βαφτιζε κλωνο μου και παλι εμενα εβριζε
εστελνα πμ στους μονεραϊτορ και μου ελεγαν αστον ειναι γραφικος μην ασχολησε εμεις θα σβηνουμε τα ποστ

οσπου σημερα ελαβα ενα ανωνυμο τηλεφωνημα οπου ενδιαμεσος μου ζητησε να στειλο στον γραφικο χρημματα για να σταματησει να ασχολειτε μαζι μου

οταν καποιος δινει βημα και ασυλια σε τρελο κτηνοβατη κατ ομολογια του ιδιου και δεν τιμωρειτε....αυτα ειναι τα επακολουθα

Λοιπον προσοχη που δινετε το φεϊσμπουκ σας μην βρεθειτε στην δυσαρεστη θεση που βρισκομαι εγω!

Η ιδιωτικοτητα ειναι πολυ μεγαλο θεμα

ΠΡΟΣΟΧΗ

και με τι σε εκβιάζουν ?
ότι και καλά θα πούνε σε γνωστούς σου ότι πας με ιερόδουλες ?  :think:

σιγά τ αυγά ρε συ.. :boobies:

Επισκέπτης
και με τι σε εκβιάζουν ?
ότι και καλά θα πούνε σε γνωστούς σου ότι πας ιερόδουλες ?  :think:

σιγά τ αυγά ρε συ.. :boobies:
με πειραζει που δεν θελω να βγαινουν φωτογραφιες μου στην φορα και να με βριζουν στα καλα του καθουμενου
εκει στεκετε και λεει οτι δεν θα ασχοληθει ξανα μζι μου αν του δωσω το κατιτις του

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
με πειραζει που δεν θελω να βγαινουν φωτογραφιες μου στην φορα και να με βριζουν στα καλα του καθουμενου
εκει στεκετε και λεει οτι δεν θα ασχοληθει ξανα μζι μου αν του δωσω το κατιτις του

Ε δωσ' του κάτι κι εσύ.... ένα πεπόνι

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλά ρε τύπε και εσύ δίνεις προσωπικά στοιχεία έτσι αβέρτα?!
πρόσεχε λίγο...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
φιλε την τραβηξε απο το αντιστοιχο ρωσικο φεϊσμπουκ...που να το φανταστω;;;

Αυτο το κωλοπαιδι ειναι για πολλες κλωτσιες και παριστανει τον γαμικουλα
η πουστρα του κερατα

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πως βρήκε το τηλέφωνό σου; Πως είχε βρει παλιά τις φωτογραφίες σου;
Έχει πολύ μεγάλη σημασία, αν εσύ έχεις πχ το κινητό σου στο φμπ ε μπορεί να σε πήρε κάποιος να
κάνει πλάκα αν πάλι χακεύτηκε είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Παντως γενικά θεωρώ ότι αντιδράς υπερβολικά, ενώ κατά κάποιο τρόπο τα θέλει ο κώλος σου.
Τώρα, στο είπα και στο άλλο θρεντ, πέραν της πλάκας το ανέβασμα των φωτογραφιών όταν εσύ ο ίδιος
έχεις ποστάρει τα πάντα όλα είναι κάπως αστείο.
Εμένα εξίσου αστείο μου φαίνεται και ως καταγγελία το "με πήρε τηλ. για να μου ζητήσει λεφτά για να κατεβάσω τις
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ φώτο μου από το μπουρδέλα" ....οι οποίες ΗΔΗ βρίσκονται αλλού δημοσιευμένες και απλά αναπαράγονται.

Επισκέπτης
Πως βρήκε το τηλέφωνό σου; Πως είχε βρει παλιά τις φωτογραφίες σου;
Έχει πολύ μεγάλη σημασία, αν εσύ έχεις πχ το κινητό σου στο φμπ ε μπορεί να σε πήρε κάποιος να
κάνει πλάκα αν πάλι χακεύτηκε είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Παντως γενικά θεωρώ ότι αντιδράς υπερβολικά, ενώ κατά κάποιο τρόπο τα θέλει ο κώλος σου.
Τώρα, στο είπα και στο άλλο θρεντ, πέραν της πλάκας το ανέβασμα των φωτογραφιών όταν εσύ ο ίδιος
έχεις ποστάρει τα πάντα όλα είναι κάπως αστείο.
Εμένα εξίσου αστείο μου φαίνεται και ως καταγγελία το "με πήρε τηλ. για να μου ζητήσει λεφτά για να κατεβάσω τις
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ φώτο μου από το μπουρδέλα" ....οι οποίες ΗΔΗ βρίσκονται αλλού δημοσιευμένες και απλά αναπαράγωνται.
ειναι μεγαλο ιστορικο......εχουν κατεβει φωτο ηδη με την φατσα μου απο τους μοντ
καμια απο αυτες τις φωτο που ποσταρει δεν ειναι ανεβασμενες απο εμενα
τα χρημματα τα ζηταει οχι για τις φωτογραφιες αλλα για να μην ασχολειτε πλεον μαζι μου γιατι βλεπει οτι ενοχλουμε
οσον αφορα τα χρημματα που ζητα....υπηρχε προηγουμενο αλλα δεν εδωσα σημασια....οσπου σημερα εγινε το τηλεφωνο..... περισσοτερες λεπτομεριες δεν θελω να πω
στις εστειλα με πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom