Νέα

εκβιασμος απο μελος του μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Παίδες θέλω να ρωτήσω το εξής...σε δικαστήριο επιτρέπεται να δείξει κάποιος μηνύματα απο το κινητό όταν δέχεται απειλές η βρισίδια απο κάποιο άλλο άτομο γιατί έχω ακούσει ότι δέν τα δέχονται σαν αποδειχτικά στοιχεία :huh:

Επισκέπτης
Εδώ μέσα και γενικά στο internet διαφωνούμε, τσακωνόμαστε και ενίοτε βριζόμαστε σε καθημερινή βάση

Λόγω της ανωνυμίας αυτό είναι μέχρι ενός σημείου "ανεκτό", αφού υποτίθεται ότι ο ένας βρίζει το περιορισμένο εικονικό προφίλ που ο άλλος έχει σχηματίσει μέσω των απόψεων του, στα διάφορα θρεντ
και θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε

Όταν όμως οι επιθέσεις γυρίζουν σε προσωπικό επίπεδο,  και ειδικά όταν ανέβουν φωτογραφίες ή ειπωθούν ονόματα τότε το πράμα γίνεται 100.000 φορές πιο σοβαρό και μπορεί να φτάσει άνετα μέχρι την αστυνομία και τα δικαστήρια 

Με αυτά τα πράματα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ειναι μεγαλο ιστορικο......εχουν κατεβει φωτο ηδη με την φατσα μου απο τους μοντ
καμια απο αυτες τις φωτο που ποσταρει δεν ειναι ανεβασμενες απο εμενα
τα χρημματα τα ζηταει οχι για τις φωτογραφιες αλλα για να μην ασχολειτε πλεον μαζι μου γιατι βλεπει οτι ενοχλουμε
οσον αφορα τα χρημματα που ζητα....υπηρχε προηγουμενο αλλα δεν εδωσα σημασια....οσπου σημερα εγινε το τηλεφωνο..... περισσοτερες λεπτομεριες δεν θελω να πω

Τα περιστατικά με τις φώτο τα ξέρω πολύ καλά.
Άλλωστε από ένα σημείο και μετά όταν κατάλαβε ότι σε πειράζει άρχισε να απαντά ποστάροντας στα δικά μου πειράγματα
δικές σου φωτογραφίες.
Όταν τον προειδοποίησαν να το κόψει και τις κατέβασαν άρχισε να τις μοντάρει σβήνοντας το πρόσωπο παρότι εγώ πόσταρα
δικές του φωτογραφίες και βίντεο αμοντάριστα για τα οποία δε διαμαρτυρήθηκε ποτέ
(μάλλον χαίρεται κιόλας γιατί είναι τρελή ψωνάρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).

Εγώ επειδή σε πείραζει δεσμεύτηκα να το κόψω ΟΜΩΣ όταν είδα τι ποστάρεις μόνος σου σε άλλο θρέντ τρελάθηκα.
Εδώ πόσταρες τις βίζιτες να σου παίρνουν πίπα με την πούτσα και τα χύσια να φαίνονται!!!!!!!!!!!!!!!
και στράβωνες στη φωτογραφία που κάθεσαι στο παγκακι με καλυμμένο πρόσωπο!!!!!!!!!!!!!!!
ε όχι! είσαι ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορείς τη χρυσή αυγή για βία.
Λίγη σοβαρότητα!

Στο θέμα της υποκλοπής στοιχείων και του εκβιασμού δεν έχω καμία γνώση και δε μπορώ να πάρω θέση.

Επισκέπτης
Εδώ μέσα και γενικά στο internet διαφωνούμε, τσακωνόμαστε και ενίοτε βριζόμαστε σε καθημερινή βάση

Λόγω της ανωνυμίας αυτό είναι μέχρι ενός σημείου "ανεκτό", αφού υποτίθεται ότι ο ένας βρίζει το περιορισμένο εικονικό προφίλ που ο άλλος έχει σχηματίσει μέσω των απόψεων του, στα διάφορα θρεντ
και θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε

Όταν όμως οι επιθέσεις γυρίζουν σε προσωπικό επίπεδο,  και ειδικά όταν ανέβουν φωτογραφίες ή ειπωθούν ονόματα τότε το πράμα γίνεται 100.000 φορές πιο σοβαρό και μπορεί να φτάσει άνετα μέχρι την αστυνομία και τα δικαστήρια  

Με αυτά τα πράματα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ...
μα οταν καποιος απολαμβανει ασυλια απο το φορουμ και οι μοντ σου στελνουν το παρακατω πμ
ε καποιοι αποθρασυνονται

Θα σου πω κατι στο φιλικο η το χαβαλε... ΜΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ! Και μη νομιζεις οτι του κανω αβαντα λεγοντας αυτο... πραγματικα εχει το ακαταλογιστο.
Αν καταλαβεις τι παιζει θα κανεις χιουμορ οπως ο μαστερ 21 πχ...
Οποτε θες ευχαριστως να τα πουμε και απο κοντα

Επισκέπτης
Τα περιστατικά με τις φώτο τα ξέρω πολύ καλά.
Άλλωστε από ένα σημείο και μετά όταν κατάλαβε ότι σε πειράζει άρχισε να απαντά ποστάροντας στα δικά μου πειράγματα
δικές σου φωτογραφίες.
Όταν τον προειδοποίησαν να το κόψει και τις κατέβασαν άρχισε να τις μοντάρει σβήνοντας το πρόσωπο παρότι εγώ πόσταρα
δικές του φωτογραφίες και βίντεο αμοντάριστα για τα οποία δε διαμαρτυρήθηκε ποτέ
(μάλλον χαίρεται κιόλας γιατί είναι τρελή ψωνάρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:).

Εγώ επειδή σε πείραζει δεσμεύτηκα να το κόψω ΟΜΩΣ όταν είδα τι ποστάρεις μόνος σου σε άλλο θρέντ τρελάθηκα.
Εδώ πόσταρες τις βίζιτες να σου παίρνουν πίπα με την πούτσα και τα χύσια να φαίνονται!!!!!!!!!!!!!!!
και στράβωνες στη φωτογραφία που κάθεσαι στο παγκακι με καλυμμένο πρόσωπο!!!!!!!!!!!!!!!
ε όχι! είσαι ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορείς τη χρυσή αυγή για βία.
Λίγη σοβαρότητα!

Στο θέμα της υποκλοπής στοιχείων και του εκβιασμού δεν έχω καμία γνώση και δε μπορώ να πάρω θέση.
οσο ειναι κεκαλυμενο το προσωπο δεν με νοιζει ρε ποσες φορες θα το πω....με ενοχλει που ασχολειτε με εμενα κι εχει τα στοιχεια μου

οπως λεει και η διαφημιση τι δεν καταλαβενεις ακριβως;;; :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
μα οταν καποιος απολαμβανει ασυλια απο το φορουμ και οι μοντ σου στελνουν το παρακατω πμ
ε καποιοι αποθρασυνονται

Μην περιμένεις να κάνει κάτι το σάιτ στον πορνομετανάστη, απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Μιας κι ασχολείσαι με ποδόσφαιρο θα στο παρουσιάσω αλλιώς, είναι σα να πεις στην ρεάλ να διώξει τον ρονάλντο

Επισκέπτης
Μην περιμένεις να κάνει κάτι το σάιτ στον πορνομετανάστη, απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Μιας κι ασχολείσαι με ποδόσφαιρο θα στο παρουσιάσω αλλιώς, είναι σα να πεις στην ρεάλ να διώξει τον ρονάλντο
χαχαχα ροναλντο του φορουμ ο δημητρακης;;;; χεχεχεχε

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
αν ειναι ο δημητρακης με τα περιβοητα βιντεο και τις μποτες ( :S)
συγγνωμη αλλα πιστευετε οτι τα χει 400 ο ανθρωπος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom