Σε ψιλικατζιδικο γνωστου μου στο κεντρο της Αθηνας, καθοταν ο μεγαλυτερος σε ηλικια της οικογενειας μεχρι το βραδυ, κλεισιμο. Μεχρι 1 η ωρα το βραδυ. Κατα τις 12 μπηκανε 3 βρωμοφατσες Γεωργιανοι και τον κανανε μαυρο στο ξυλο. Τον στειλανε στο νοσοκομειο και εκλεψαν οτι τους γουσταρε. Οποτε αποφασισε να καθεται μεχρι αργα και ο γνωστος μου. Πολυ καλο παιδι, δε πειραζει ανθρωπο, αλλα γομαρι. Του ερχεται ενας Αλγερινος και του λεει Δωσε μου μπιρες να πιω χωρις λεφτα. Αν δε μου δωσεις θα στα σπασω. Του βγαζει ενα ροπαλο που φυλαγε κατω απο το παγκο και τον κυνηγαγε. Οπου φυγει φυγει. Περναει αλλη μερα ο Αλγερινος και αρχιζε να τον βριζει επειδη δε του εδωσε τσαμπα. Του λεει ο ψιλικατζης, Ελα εδω να σου δειξω κατι. Και βγαζει το κυνηγετικο και του λεει, Πηγα στο αστυνομικο τμημα και του ειπα του αστυνομου, Αμα ξαναερθει και με απειλησει θα βγαλω τη καραμπινα και το κριμα στο λαιμο του. Ετοιμο το χω. Δε ξαναφανηκε απ το ψιλικατζιδικο ο Αλγερινος. Φυσικα μπορει να σε αιφνιδιασει ο αλλος και ουτε να καταλαβεις τι εγινε. Τουλαχιστον αν χρειαστει, να μπορεις να κανεις κατι κι εσυ. Μερικοι νομιζουν οτι βρισκονται ακομα στην Ελλαδα του 80.