Νέα

Εκσπερμάτωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxl_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxl_man

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχω την εξης απορια:

Οταν εκσπερματωνει καποιος: α) ειτε το σπερμα πεταγεται με δυναμη "εκτοξευεται"  :)  ειτε β) απλα κυλαει εξω απο την βαλανο.

Ποια ειναι η φυσιολογικη.....
Στην (β) περιπτωση υπαρχει καποιο φυσιολογικο προβλημα? , υπαρχει τροπος να αντιμετωπιστει δλδ να πεταγεται

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Η αεραντλία είναι μια πρόχειρη λύση....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το καλύτερο φίλε μου σε θέματα που έχουν να κάνουν με το πουλάκι μας, ΠΑΝΤΑ να επισκεφτόμαστε έναν ουρολόγο. Εδώ θα ακούσεις διάφορα και δεν νομίζω να πάρεις απάντηση.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ας μην είμαστε τόσο λεπτομερειολόγοι σε όλα τα θέματα ρε παιδιά.
Και τα δύο φυσιολογικά είναι. Εξαρτάται απο το πόσες κάβλες έχεις και πόσο καιρό έχεις να χύσεις ρε φίλε...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
κοιτα φιλε αν εχεις καιρο να...αυτο,τοτε το σπερμα ειναι πηχτο και οπως καταλαβαινεις δε βγαινει και σα συντριβανι...προσωπικα κρινοντας, μετα την 2η 3η φορα σε ενα βραδυ αρχιζει και "νερουλιαζει" λιγο οποτε πεταγεται σα πιδακας...

Επισκέπτης
Αυτό που είπαν οι περισσότεροι: Αν έχεις καιρό, τότε το πιθανότερο είναι να πεταχτεί "συντριβανάτο"! Πάντως μην ανησυχήσεις αν δεν πεταχτεί, δεν είναι και απαραίτητο. Εξάλλου σημασία έχει η ποιότητα (πόσο "κουνιστά" είναι τα σπερματοζωάρια!!!) και όχι η ποσότητα ή η δύναμη με τον οποία πετάγεται!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Αυτό που είπαν οι περισσότεροι: Αν έχεις καιρό, τότε το πιθανότερο είναι να πεταχτεί "συντριβανάτο"! Πάντως μην ανησυχήσεις αν δεν πεταχτεί, δεν είναι και απαραίτητο. Εξάλλου σημασία έχει η ποιότητα (πόσο "κουνιστά" είναι τα σπερματοζωάρια!!!) και όχι η ποσότητα ή η δύναμη με τον οποία πετάγεται!

Σωστά ! Εμένα για παράδειγμα, σχεδόν πάντα εκτοξεύεται !
Η γυναίκα μου με φωνάζει ''το συντριβανάκι μου ''...
(Εννοεί το μικρό Γιαννάκη βέβαια).
Καμιά φορά όμως απλά κυλάει όπως είπες....Δεν είναι κάτι να ανησυχεί κανείς.

chrysargos_is_satan

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εχω την εξης απορια:

Οταν εκσπερματωνει καποιος: α) ειτε το σπερμα πεταγεται με δυναμη "εκτοξευεται"  :)  ειτε β) απλα κυλαει εξω απο την βαλανο.

Ποια ειναι η φυσιολογικη.....
Στην (β) περιπτωση υπαρχει καποιο φυσιολογικο προβλημα? , υπαρχει τροπος να αντιμετωπιστει δλδ να πεταγεται
To σπέρμα πρέπει να είναι παχύρευστο, ζεστό και φιλικό προς το γυναικείο κωλαράκι. Να τινάζεται με φόρα και να κάνει το κορίτσι να αναφωνεί με λαχτάρα και έκπληξη: "ʼουτς καυλιάρη! Πάλι με γέμισες με κρεμούλα..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom