Νέα

Εκλογές 2023…25η Ιουνίου round 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 489
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
Δεν νομίζω, εδώ διαβάζω ανακοινώσεις συνδέσμων ΠΑΟΚ και είναι λες και έχουν βγει από την ΕΦΣΥΝ.

Η πλάκα είναι ότι με συριζα πήρε 3 ο γαύρος και αυτό που 'τους έκλεψε' η ΑΕΚ :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Zαν-Κλωντ πού εισαι ρε τύπε? Εχουμε πελώρια αναγκη για μυστικές δημοσκοπησεις που δειχνουν τον Συριζα πρώτο με 35%, πού εισαι οταν σε χρειαζομαστε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η πλάκα είναι ότι με συριζα πήρε 3 ο γαύρος και αυτό που 'τους έκλεψε' η ΑΕΚ :2funny:
Τύπε τώρα που δεν κατεβαινει ο Τζημερος τι θα ψηφισεις?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.801
Πόντοι
216
Θα δουμε. Εγω παντως θεωρω πιθανο οτι Ελληνικη Λυση και Μερα25 θα αντικατασταθουν πλεον αντιστοιχως απο Νικη και Πλευση.
Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τη Ζωή, δεν ξέρω αν συμβουλεύτηκε επικοινωνιολόγο ή απλά άλλαξε φαρμακευτική αγωγή, αλλά αυτή πραότητα και η έλλειψη μούρλιας που βγάζει τελευταία, ήταν αυτό που της έλειπε για να γίνει πιο αρεστή στους ψηφοφόρους.

Όπως και να έχει, κι εγώ θεωρώ ότι θα μπει στη Βουλή. Αν δεν ξανακυλήσει στην τρομακτική της συμπεριφορά, θα είναι και εξαιρετική προσθήκη στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τη Ζωή, δεν ξέρω αν συμβουλεύτηκε επικοινωνιολόγο ή απλά άλλαξε φαρμακευτική αγωγή, αλλά αυτή πραότητα και η έλλειψη μούρλιας που βγάζει τελευταία, ήταν αυτό που της έλειπε για να γίνει πιο αρεστή στους ψηφοφόρους.

Όπως και να έχει, κι εγώ θεωρώ ότι θα μπει στη Βουλή. Αν δεν ξανακυλήσει στην τρομακτική της συμπεριφορά, θα είναι και εξαιρετική προσθήκη στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις.
Μπα,θα είναι σκέτη φρίκη όταν ξαναμπεί...
Τώρα ευτυχώς δεν θα είναι σε κυβερνητική θέση άρα δεν θα πουλαει τρελιτσα εκ του ασφαλούς...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Zαν-Κλωντ πού εισαι ρε τύπε? Εχουμε πελώρια αναγκη για μυστικές δημοσκοπησεις που δειχνουν τον Συριζα πρώτο με 35%, πού εισαι οταν σε χρειαζομαστε?

Ακόμα μπαναρισμενος είναι η πουλάει μπλουζάκια του Τσε στην Κούβα και μας έχει ξεγράψει;

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.801
Πόντοι
216
Μπα,θα είναι σκέτη φρίκη όταν ξαναμπεί...
Τώρα ευτυχώς δεν θα είναι σε κυβερνητική θέση άρα δεν θα πουλαει τρελιτσα εκ του ασφαλούς...
Η διαφορά στην συμπεριφορά της είναι εμφανής και δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι δεν είναι σε κάποια θέση.
Εδώ και χρόνια δεν είναι κάπου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αλλόκοτα έχει συμπεριφερθεί κατά καιρούς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Η διαφορά στην συμπεριφορά της είναι εμφανής και δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι δεν είναι σε κάποια θέση.
Εδώ και χρόνια δεν είναι κάπου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αλλόκοτα έχει συμπεριφερθεί κατά καιρούς.
Έχω μάθει κάποια πράγματα από τον καιρό που ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ ...
Καθόλου τυχαία η ενασχόληση του Σεφερλή μαζί της σε θεατρικό του της εποχής εκείνης...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.170
Πόντοι
3.820

αν ψηφιζα θεσσαλονικη ,λατινοπουλου-καρατσωλη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.110
Πόντοι
6.056
πως σου φαίνεται ? την θέλεις ?
Afroditi.png

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
οποιος αλλαζει τη κουβεντα το κανει γιατι δεν ξερει τι να πει.
η ερωτηση ειναι απλη.λες οτι δεν ειναι εμβολιο γιατι δεν προσφερει μονιμη ανοσια αλλα ουτε και απολυτη προστασια.το ιδιο ακριβως ισχυει για το εμβολιο της γριπης ομως η ιατρικη κοινοτητα προτεινει σε ολους ανω των 65 να το κανουν.
ποιος εχει δικιο; αυτοι η εσυ;
1. Kι εγώ γιατρός είμαι!
2. Η "ιατρική κοινότητα" πρότεινε επίσης εμβόλια κατά της covid για εγκύους και παιδιά, είδαμε τί σημαίνει αυτό.
3. Την έννοια της ανοσολογικής μνήμης την ξέρεις; Ψάξτην να την βρεις και μετά θα καταλάβεις γιατί το εμβόλιο κατά της covid ΔΕΝ είναι καν εμβόλιο ενώ το εμβόλιο κατά της γρίπης είναι αλλα αποτυχημένο.
Σόρρυ κι όλας αλλά δεν μπορώ να κάνω άλλα μαθήνατα ανοσολογίας στο μπου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δεν ξερω τι βγαζει στις καμερες, στα δικαστηρια παντως ειναι ιδια και απαραλλακτη, δικαστες και συναδελφοι δικηγοροι θελουν καθε φορα να πηδηξουν απο το παραθυρο σε οποια υποθεση αναμιγνυεται.
Μην μπερδευεστε. Ο ανθρωπος δεν αλλαζει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Καλά πάει το ρούβλι. Έχει λυσσάξει η Ρωσία (μαζί με τον υπόλοιπο άξονα Τουρκία-Κίνα-Ιράν) να κόψει αυτοδυναμία ΝΔ.
Είχα άλλη άποψη για Μπογδάνο αλλά απέδειξει τί είναι και αυτός.

Επίσης για ΝΙΚΗ που λέτε, προφανέστατα ρωσικής επιρροής. Άγιον Όρος κτλπ κτλπ, ξέρουμε πολύ καλά τί γίνεται.
Κάτι πουθενάδες ξαφνικά σχεδόν να μπαίνουν στην Βουλή.

Μην ξεχνάτε πως πριν κανά δυό χρόνια ο Αλκιβιάδης Στεφανής ανέλαβε ρόλο ελέγχου νήσων Αιγαίου και Αγίου Όρους για τουρκικές και ρωσικές επιρροές.
Το ότι υπάρχει μεγάλη δεξαμενή Δεξιών στα Βόρεια που είναι εκτός Ν.Δ.σου λέει κάτι ;

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Το ότι υπάρχει μεγάλη δεξαμενή Δεξιών στα Βόρεια που είναι εκτός Ν.Δ.σου λέει κάτι ;

Υπήρχε από την εποχή του ΛΑΟΣ.

Στη συνέχεια έγιναν ΑΝΕΛ και ΧΑ και τώρα Βελόπουλος.

Πάντα οι βόρειοι συμπαθούσαν τα νέα μικρά κεντροδεξιά κόμματα.

Αυτοί έβγαλαν και τον Λεβέντη.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Πως γίνεται να έχουν κρυφτεί όλα τα συριζώα και εδω να έχει μείνει μόνο 0 @tellystalone6969

Τα υπόλοιπα ζώα απογράφονται εδώ:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom