Για το ΝΙΚΗ πολλά ακούγονται , οτι μπορεί να είναι κρυφοσυστημικό κτλ αυτό με την ρώσικη επιρροή τώρα το ακούω , αλλά δεν αποκλείεται ... ίσως έτσι να εξηγείται που βρήκαν τα λεφτά για να διαφημιστούν τόσο πολύ.
Τώρα οι υπόλοιποι γιατί να μην ενωθούν ; 0.35 είχε ο Βόβολης , 0.59 το κινημα 21 γύρω στο 0.2 το τόλμα , και οι Μπογδάνος - Εμφιετζόγλου ποιός ξέρει πόσο θα έπαιρναν αν κατέβαιναν ... συν ποιά άλλα κόμματα μπορεί να συμφώνησαν ήδη (η να συμφωνήσουν απο εδω και πέρα) για συνεργασία.
Εγώ για παράδειγμα σκεφτόμουν να το ρίξω Λατινοπούλου τώρα στις δεύτερες , αλλά μου φαίνεται πως θα προτιμήσω αυτή την Συμμαχιά τελικά.
Δεν λέω γιατί ενώθηκε μαζί τους αλλά την ρητορική που ακολούθησε αργότερα. Ο λόγος που πήρε πόδι και από Εθνική Δημιουργία που το θεωρούσα την μόνη σοβαρή κεντρο
δεξιά εναλλακτική.
Για νίκη μέχρι και ο Ιερώνυμος έκανε ανακοίνωση για εκκλησιαστικούς κύκλους που αναμειγνύονται στα πολιτικά.
Γίνονται πολλά πίσω από την πλάτη μας.
Εγώ που έχω συνειδητοποιήσει τον ρόλο της χώρας, πού θέλω να ανήκω ως πολίτης και άνθρωπος και τις αξίες μου το ρίχνω δαγκωτό ΝΔ.
Εκτός από λόγους που με επηρεάζουν άμεσα, είναι και τα εθνικά αλλά και τα διεθνή ζητήματα.
Είμαι πεπεισμένος πως όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης (και μερικά εκτός Βουλής όπως η ΝΙΚΗ) επηρεάζονται/χρηματοδοτούνται από ξένα κέντρα, βασικά τον γνωστό αντι-Δυτικό άξονα, το οποίο βέβαια αποδυναμώνει και την ίδια την χώρα.
Όταν με το καλό μειωθεί η ρωσική επιρροή στην χώρα και διασπαστούν κάποιοι κύκλοι, θα κάνουν την εμφάνιση τους και αξιόλογα κόμματα τα οποία θα βασίζονται σε πολιτικές θέσεις και όχι σε κίτρινο Τύπο, λασπολογίες, συκοφαντίες και πρόκληση κρίσεων στην χώρα.