Επισκέπτης
Έλα νάτσε άσε το θέατρο,αφού σε κατάλαβε.με 113 μηνυματα λες οτι εγω ειμαι καποιος αλλος? Αληθεια για πειτε μου ποιος ειναι αυτος ο νατσος?
Έλα νάτσε άσε το θέατρο,αφού σε κατάλαβε.με 113 μηνυματα λες οτι εγω ειμαι καποιος αλλος? Αληθεια για πειτε μου ποιος ειναι αυτος ο νατσος?
Eδω δεν καταλαβαινει οτι τον σκιζω θα καταλαβει ποιος ειμαι? χααχχα χεστηκα ποιος νομιζει οτι ειμαι..Εγώ πάντως δεν σε έδωσα νάτσο,μόνος του κατάλαβε ποιος είσαι.
με 113 μηνυματα λες οτι εγω ειμαι καποιος αλλος? Αληθεια για πειτε μου ποιος ειναι αυτος ο νατσος?Ναι αλλά είπα να μην γίνω ρουφιάνος σαν μερικούς-μερικούς(ονόματα δεν λέμε,δεξιά ψηφίζουν).
Τι να κανουμε σύμμαχε, ότι θέλει ο λαος....
Βαρεθηκα την κλαψα, ας τα βουν και ας κυβερνήσουν όλοι μαζι....
Μετα να δεις όχι κλάψα, αλλά και πραγματική πείνα....
ο νάτσος.οκ οτι πεις..Θα μου πεις ομως ποιος ειμαι?
ο νάτσος.
οκ οτι πεις..Θα μου πεις ομως ποιος ειμαι?Έλα νάτσε άσε το θέατρο,αφού σε κατάλαβε.
ο παπαζολης αναρωτιεται τι κανεις εξω απο τη φυλακη ακομα?
αυτός είναι ο πούτσος μου νάτσος
Καλα και τι ειναι αυτος ο νατσος ρε τυπε?
τσώνη τον κατάλαβες και συ πως είναι ο νάτσος ρε;απλυτουλης οπως και συ
Καλα και τι ειναι αυτος ο νατσος ρε τυπε?ο νάτσος.
Hταν τυπε...τωρα τον εχει στο στομαχι του ο Μισααυτός είναι ο πούτσος μου νάτσος
απλυτουλης οπως και συ
Eιστε κ οι 2 ΣΑΙΝΙΑτσώνη τον κατάλαβες και συ πως είναι ο νάτσος ρε;
Eδω δεν καταλαβαινει οτι τον σκιζω θα καταλαβει ποιος ειμαι? χααχχα χεστηκα ποιος νομιζει οτι ειμαι..
ααααααααααααααχαχαχαχαχα, μη μου πεις, ο νάτσος είναι ο apoc??
Ρωτα την αδερφουλα σου να σου πει ρε βλακα ποιος ειμαι...Καλά δεν το ηξερες σοβαρά?
Ρωτα την αδερφουλα σου να σου πει ρε βλακα ποιος ειμαι...
Μην μας λες το συνθημα σου μας το εχουν πει ηδη ο τραμουνιτσας κ ο γιαννακηςΟ ηλιος καίει εσας τους γκει....