Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εδώ δεν τολμάει ο τιτανοτεράστιος πανειδήμωνας κ πανεπιστήμονας Βολταίρος

Κ μας παραπέμπει για την...

... Παραμονή!

:2funny: :2funny: :2funny:

Τα έβαλες εσύ με τον Παραλίμνιο;  :2funny:

Ρε ιδιώτη βλαξ.

Νομίζεις ότι δεν έχω πρόσβαση στις δημοσκοπήσεις των κομματικών επιτελείων;

Νομίζεις ότι τον Πουλάκη για παράδειγμα δεν τον ξέρω;

Νομίζεις ότι περιμένω την δικαίωση μου για αυτά που θα ποστάρω στο bou.com;

Άντε πήγαινε παραπέρα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε ιδιώτη βλαξ.

Άντε πήγαινε παραπέρα.
βολταιρε εσυ που εισαι μες τα πραγματα για πες κρυφες δημοσκοπησεις
και τη γενικη εικονα που εχεις

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε ιδιώτη βλαξ.

Μην ανυσυχείς όλοι καταλάβαμε.

Όποιός έχει @@ δίνει πλήρη πρόβλεψη.

Οι υπόλοιποι είναι ανάρχιδες λουλούδες.

Μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Υ.Γ. Οι δικές μου την παραμονή.

Γελάνε κ τα τσιμέντα με το πόσο ανάρχιδος είσαι.

Το ομολόγησες με δικά σου λογάκια αβίαστα.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Ζητάς από τον υπάλληλο να δώσει τα αφεντικά του;

Είσαι τελικά τόσο τραγικά μαλάκας;

Εδώ ο τύπος είναι τόσο λακές που θα μας δώσει προβλέψεις την παραμονή των εκλογών!

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ρε ιδιώτη βλαξ.

Άντε πήγαινε παραπέρα.

Τόσα πραγματάκια ξέρεις...Μπορείς να μου αναφέρεις ΜΙΑ περίπτωση όπου έχει εφαρμοστεί η πολιτική λιτότητας και ευνόησε ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ τους κράτους όπου εφαρμόστηκε? Επειδή δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να είσαι υπέρμαχος αυτής της πολιτικής. Και επειδή είσαι και φαν του Βενιζέλου:. Για αυτό τι έχεις να πεις? Θα ταίριαζαν πιο πολύ οι ερωτήσεις μου στο θρεντ της χρεοκοπίας, αλλά μιας και σε πέτυχα εδώ και μας κάνεις επίδειξη γνώσεων και γνωριμιών, θα μου άρεσε να μάθω την άποψή σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Άδικα τσακώνεστε, εκτός αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε.Ότι και να πουν οι δημοσκοπήσεις ,όλα είναι ρευστά.Διότι πολύ απλά κανείς δε γνωρίζει πόσοι και ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν. Κανεις δε γνωρίζει το μέγεθος και την επιτυχία της κινητοποίησης που θα επιτύχει κάθε κόμμα.
Μιλάμε για ευρωεκλογές και όχι για εθνικές. Μιλάμε για ανθρώπους που είναι σήμερα λένε ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ , αύριο ΠΟΤΑΜΙ και όταν φτάσουν στην κάλπη θα το ρίξουν στην Ελιά.
Αν οι μεγάλες ηλικίες πάνε να ψηφίσουν και η ΝΔ πετύχει καλή κινητοποίηση , η πρωτιά είναι δική της.
Επιπλέον όσο περνάνε οι μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη μια μαλακία μετά την άλλη.Ο ένας μιλά για δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ και ο άλλος για μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ -ΠΑΣΟΚ.
Ένα μόνο θα πω. Αν υπήρχε πραγματικό δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ να είστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός (η πλειοψηφία αυτού) θα ψήφιζε ΜΕΡΚΕΛ δαγκωτό!!
Εννοειται οτι ο καυγας γινεται απλως για τον χαβαλε, αφού σε λιγες μερες θα ξερουμε ποιος εχει δικιο.
Ασε μας να το ευχαριστηθουμε ομως... :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Άδικα τσακώνεστε, εκτός αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε.Ότι και να πουν οι δημοσκοπήσεις ,όλα είναι ρευστά.Διότι πολύ απλά κανείς δε γνωρίζει πόσοι και ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν. Κανεις δε γνωρίζει το μέγεθος και την επιτυχία της κινητοποίησης που θα επιτύχει κάθε κόμμα.
Μιλάμε για ευρωεκλογές και όχι για εθνικές. Μιλάμε για ανθρώπους που είναι σήμερα λένε ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ , αύριο ΠΟΤΑΜΙ και όταν φτάσουν στην κάλπη θα το ρίξουν στην Ελιά.
Αν οι μεγάλες ηλικίες πάνε να ψηφίσουν και η ΝΔ πετύχει καλή κινητοποίηση , η πρωτιά είναι δική της.
Επιπλέον όσο περνάνε οι μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη μια μαλακία μετά την άλλη.Ο ένας μιλά για δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ και ο άλλος για μετεκλογική συνεργασία με ΝΔ -ΠΑΣΟΚ.
Ένα μόνο θα πω. Αν υπήρχε πραγματικό δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ να είστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός (η πλειοψηφία αυτού) θα ψήφιζε ΜΕΡΚΕΛ δαγκωτό!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Εννοειται οτι ο καυγας γινεται απλως για τον χαβαλε, αφού σε λιγες μερες θα ξερουμε ποιος εχει δικιο.
Ασε μας να το ευχαριστηθουμε ομως... :2funny:
Συνεχιζεις να μην απαντας.. .Περιμενεις την ΝΔ 2η θεση ΝΑΙ Η ΟΧΙ??? ΕΑΝ ΟΧΙ θα διαγραφεις εαν ερθει 2η?Εαν ξανα οχι γιατι? Αφου εισαι τοσο σιγουρος

Επισκέπτης
Ρε ιδιώτη βλαξ.

Νομίζεις ότι δεν έχω πρόσβαση στις δημοσκοπήσεις των κομματικών επιτελείων; εἰς ἄκρως ἀπόρρητα ἔγγραφα;

9781600571824_p0_v2_s260x420.JPG

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν το Ευ. Βενιζέλο στη Λάρισα

«Θερμή» υποδοχή, επιφύλαξαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες οπό τη Λάρισα, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έφτασε στη Λάρισα λίγο πριν τις 12 και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ήταν προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων.

Από νωρίς στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες, ενώ απέναντι σχεδόν από την είσοδο του ξενοδοχείου βρίσκονταν απολυμένοι εκπαιδευτικοί.

Κατά την έλευση του Ευάγγελου Βενιζέλου, σύμφωνα με το larissanet.gr, στο Διβάνι ακούστηκαν ηχηρά συνθήματα αποδοκιμασίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί απώθησαν τους απολυμένους εκπαιδευτικούς προς το Αρχαίο Θέατρο, με συνέπεια να σημειωθεί ένταση και μικρής έκτασης και διάρκειας επεισόδια.

Αυτα θα εισπραξει ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ
Παλι αποθεωνουν καποιοι τον τραμπουκισμο?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν το Ευ. Βενιζέλο στη Λάρισα

«Θερμή» υποδοχή, επιφύλαξαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες οπό τη Λάρισα, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έφτασε στη Λάρισα λίγο πριν τις 12 και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο «Διβάνι», όπου ήταν προγραμματισμένη διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε εκπροσώπους επτά περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων.

Από νωρίς στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Παπαναστασίου, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες, ενώ απέναντι σχεδόν από την είσοδο του ξενοδοχείου βρίσκονταν απολυμένοι εκπαιδευτικοί.

Κατά την έλευση του Ευάγγελου Βενιζέλου, σύμφωνα με το larissanet.gr, στο Διβάνι ακούστηκαν ηχηρά συνθήματα αποδοκιμασίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί απώθησαν τους απολυμένους εκπαιδευτικούς προς το Αρχαίο Θέατρο, με συνέπεια να σημειωθεί ένταση και μικρής έκτασης και διάρκειας επεισόδια.

Αυτα θα εισπραξει ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παλι αποθεωνουν καποιοι τον τραμπουκισμο?
Συνεχιζεις να μην απαντας.. .Περιμενεις την ΝΔ 2η θεση ΝΑΙ Η ΟΧΙ??? ΕΑΝ ΟΧΙ θα διαγραφεις εαν ερθει 2η?Εαν ξανα οχι γιατι? Αφου εισαι τοσο σιγουρος!!

Τραμπουκισμος η αποδοκιμασια απο  απολυμενου; ανθρωπους? χαχαχχα καλο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

ΣΥΡΙΖΑ πρώτος με μικρή διαφορά από ΝΔ.

Το ΠΟΤΑΜΙ κινείται καθοδικά.

Η ΕΛΙΑ στα ίδια ή λίγο ανοδικά.

ΧΑ πάνω από το '12.

Τα υπόλοιπα ρευστά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είναι πια κοινό μυστικό. Μέχρι εδώ ήταν τα ψωμιά του Σαμαρά. Και το ξέρει κι ο ίδιος. Κι όσο ξέρει ότι τελειώνει(ή τον τελειώνουν)τόσο πιο πειθήνιο όργανο και επικίνδυνος γίνεται για τον ελληνικό λαό.

Τόσο πιο πολιτικά οσφυοκάμπτης και δουλοπρεπής στον ξένο παράγοντα. Παρά τα γονατιστά παρακαλετά, τόσο ο Τσολάκογλου όσο και ο Τούρκογλου(που εκβιάζει τον ελληνικό λαό με διλλήματα της πλάκας του στυλ ή με ψηφίζετε ή γινόμαστε Ουκρανία), έχουν πεθάνει πολιτικά και δεν το έχουν καταλάβει. Είναι άθαφτοι και νομίζουν ότι αναπνέουν.

Οι πληροφορίες από δημοσκοπικές εταιρείες που φτάνουν στο κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν καταβαράθρωση των ποσοστών της ΝΔ.

Συνεργάτες του Α. Σαμαρά που έχουν λάβει στα χέρια τους τις  κρυφές  δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να συνέλθουν από την κατρακύλα των ποσοστών.

Και πως να συνέλθουν αφού τους δίνουν από 12-14% . Πιο συγκεκριμένα στο λεκανοπέδιο κυμαίνονται από 10-12% και στην επαρχία από 14-16% το πολύ.

Αυτό σημαίνει πως θα δυσκολευτούν να αγγίξουν το 14%. Έχει να πέσει το κλάμα της αρκούδας. Αντωνάκη μάζεψτα από τώρα και φύγε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom