Επισκέπτης
edit: ξέχασα το σαλιγκάρι τον γεροτράμυγια εκει εισαι
εσένα δεν σε γαμάω,θα σε γαμήσουν άλλοι όταν έρθει η ώρα
edit: ξέχασα το σαλιγκάρι τον γεροτράμυγια εκει εισαι
Για να μην γίνει πρέπει να φάω πάλι μπαν και να μου μπλοκάρουν την ip να μην μπαίνω να σας διαβάζω
Λίγο alex,τσώλη,πίξι,βολταίρο και στέκα να διαβάσεις δαγκωτό το ρίχνεις στην gay αριστερά.
Γαμιεται ο θρυνος και ο πειραιας θα γραψω.το ιδιο και εσυ στην υπογραφη σου.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ, καταντησαν την Ελλαδα προτεκτορατο της Μερκελ και των "δανειστων". 30% ανεργια, 5000 αυτοκτονιες, ψηφισαν τα Δουβλινα 1 & 2 για να γινει η χωρα ξεφραγο αμπελι και αποθηκη λαθρομεταναστων, δημοσια υγεια διαλυμενη, ξεπουσαν και ξεπουλουν δημοσια περιουσια και δινουν τις παραλιες σε ιδιωτες. ξανα στελνουν τους Ελληνες μεταναστες τα μουνοπανα. Ουτε τη θαλασα δεν θα μπορουν να απολαυσουν οι Ελληνες αν δεν εχουν να πληρωσουν σε λιγο και μιλαμε ακομα για αυτα τα κομματα ? Οποιος ψηφιζει αυτα τα κομματα ειναι ή σαδιστης που χαιρεται με τον πονο των συμπολιτων του ή απλα ηλιθιος.
θα ψηφίσω ότι καταλάβω πως θα σε τσούξει πιο πολύ,εσένα και τις λοιπές δεξιές δυνάμεις του site.μωρη ροζ γλιτσα χρυσαυγουλο δεν εισαι ; η εσκασε το αυγο και βγηκες τσυριζαιικη κοτα;
Ο νατσος είναι ο apoc!
επρεπε να το καταλάβω....
ευχαριστώ παπαζολ
edit: ξέχασα το σαλιγκάρι τον γεροτράμυ
εσένα δεν σε γαμάω,θα σε γαμήσουν άλλοι όταν έρθει η ώρα
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ, καταντησαν την Ελλαδα προτεκτορατο της Μερκελ και των "δανειστων". 30% ανεργια, 5000 αυτοκτονιες, ψηφισαν τα Δουβλινα 1 & 2 για να γινει η χωρα ξεφραγο αμπελι και αποθηκη λαθρομεταναστων, δημοσια υγεια διαλυμενη, ξεπουσαν και ξεπουλουν δημοσια περιουσια και δινουν τις παραλιες σε ιδιωτες. ξανα στελνουν τους Ελληνες μεταναστες τα μουνοπανα. Ουτε τη θαλασα δεν θα μπορουν να απολαυσουν οι Ελληνες αν δεν εχουν να πληρωσουν σε λιγο και μιλαμε ακομα για αυτα τα κομματα ? Οποιος ψηφιζει αυτα τα κομματα ειναι ή σαδιστης που χαιρεται με τον πονο των συμπολιτων του ή απλα ηλιθιος.
Για ρουφιανιές αλλού,άνοιξε τα στραβά σου
Γαμιεται ο θρυνος και ο πειραιας θα γραψω.το ιδιο και εσυ στην υπογραφη σου.Και άμα πάρει τι χάνεις ρε μάγκα; Έχεις άντερα να βάλεις ένα στοιχηματάκι;
Μπαίνεις στο Μόνο η Χανούμα να γράψεις γαμιέται η ΑΕΚ;
Κ εγώ να κάνω κάτι ανάλογο. Ότι μου πεις. Ή να τα βάλουμε υπογραφή.
θα ψηφίσω ότι καταλάβω πως θα σε τσούξει πιο πολύ,εσένα και τις λοιπές δεξιές δυνάμεις του site.
Δεν είναι 60 ακόμα(εκτός και αν κόβει ως γυναικούλα)η βολεμενος 60αρης να προσθεσω εγω
Στους φυλακισμένους για οικονομικά εγκλήματα δεν αφαιρείται το δικαίωμα της ψήφου ε;εισαι ενα παρασιτο της κοινωνιας , που ζεις μονο απο την ελεημοσύνη των αλλων , πρεπει να σου αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου
Βρε βλητο σε αυτα που εγραψε σε τι δεν συμφωνεις.πες ενα.ρε πηγαινε αυτοκτονα
Γαμιεται ο θρυνος και ο πειραιας θα γραψω.το ιδιο και εσυ στην υπογραφη σου.
Στους φυλακισμένους για οικονομικά εγκλήματα δεν αφαιρείται το δικαίωμα της ψήφου ε;
Μόνο για ποινικά(καλά δεν θυμάμαι ρε αλέκο; )
η βολεμενος 60αρης να προσθεσω εγω
Εδω δεν εχεις καταλαβει αλλα πραγματα οπως αυτο που κρεμεται δεν ειναι πεος αλλα γαριδακι....και θα καταλαβεις ποιος ειναι ο νατσος?χαχαχα καλοΟ νατσος είναι ο apoc!
επρεπε να το καταλάβω....
ευχαριστώ παπαζολ
3 σπίτια(το ένα εξοχικό) καταθέσεις επίδομαστην ψαθα θα πεθανεις αυτοκτονα να μην χρεωνεις το κρατος και εξοδα νοσηλείας