Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

Επισκέπτης
Eιναι δεδομενο οτι ο Συριζα χάνει και προς Ποταμι, και προς ΚΚΕ, και προς Ανταρσυα σε σχεση με το 27% που ειχε το 2012. Μενει να αποδειχθει απο πού θα παρει και πόσο.

Ετσι θα ηθελες να ειναι. Ετσι τα παρουσιαζουν οι στημενες δημοσκοπισεις του Μπομπολα και λοιπον διαπλεκομενων καναλαρχων. Η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη. Να σε δω σε λιγες μερες τι θα λες.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Περίμενε την παραμονή εσύ κομματόσκυλο να τα βάλεις.

Κ έχε το θράσσος να κάνεις κ κριτική στους υπόλοιπους, γελοίε!

Πάρε κ εσύ μια τα χθεσινοβραδυνά μιας κ τα έχασες ίσως.

http://[URL unfurl="true"]www.betarades.gr/images/uploads/No-Second-Use-Photos/goalBet/Goalbet_euroekloges2014_sosto.jpg[/img[/URL]]

Μπορεί να σε βοηθήσουν να βγάλεις νωρίτερα πρόβλεψη.

Την προπαραμονή!

:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Εγκυρότατες.

Το Ποτάμι τις ίδιες πιθανότητες με το ΚΚΕ.

Και η ΔΗΜΑΡ διπλάσιες από την Ελιά.

Ό,τι νάναι.

Επισκέπτης
Ετσι θα ηθελες να ειναι. Ετσι τα παρουσιαζουν οι στημενες δημοσκοπισεις του Μπομπολα και λοιπον διαπλεκομενων καναλαρχων. Η πραγματικοτητα ειναι πολυ διαφορετικη. Να σε δω σε λιγες μερες τι θα λες.
euro2.png

euro3.png

Επισκέπτης
Που είναι αυτός? έγινε σαν εσένα ΧΑτης?  :2funny: :2funny: :2funny:
Πες μου ότι ούτε αυτόν τον πήρες χαμπέρι; :grin:

όχι αυτός το γύρισε στο πιo light,θα ψηφίσει Σύριζα για να την βγει από αριστερά του Αντώνη σου...''ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου'' ένα πράγμα. :sunglasses:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Τολμας να δώσεις καθαρή εκτίμηση?

Αλλιώς κατσε τον πάγκο με τον πάπιο....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πες μου ότι ούτε αυτόν τον πήρες χαμπέρι; :grin:

όχι αυτός το γύρισε στο πιo light,θα ψηφίσει Σύριζα για να την βγει από αριστερά του Αντώνη σου...''ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου'' ένα πράγμα. :sunglasses:

Δωσε τον στεγνά, ποιος είναι?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δε γινεται να ψηφισει οτιδηποτε διαφορετικο απο ΣΥΡΙΖΑ οποιοσδηποτε δεν ειναι βολεμενο κομματοσκυλο
ή διανοητικα αναπηρος κλακαδορος με επιχειρηματα του στυλ "στα παπαρια μου,εχω να πληρωνω".
Η ψηφος θα ναι καθαρα αντιδραστικου χαρακτηρα,δε γιναμε ξαφνικα οπαδοι του Τσε-πρα σοβαροι να μαστε.
Στις εθνικες αν και οταν γινουν,βλεπουμε....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eκει στην ΝΔ το εχετε χασει εντελως

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να τιναχθεί  στον «αέρα» η προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος των μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις εξήγγειλαν οι διοικητικόι υπάλληλοι των Πανεπιστημίων.

Συγκεκριμένα οι διοικητικοί υπάλληλοι των οχτώ Πανεπιστημίων που έχουν μπει σε διαθεσιμότητα προχωρούν σε νέες απεργίες, με αρχή τη 48ωρη της Τρίτης και Τετάρτης (13-14/5).

«Για μας η απεργία αυτή έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα. Συγκεντρωνόμαστε στις πύλες των σχολών και προχωράμε σε καθολικό κλείσιμο», ανέφερε η γενική συνέλευση του συλλόγου διοικητικού προσωπικού του ΕΚΠΑ, επαναφέροντας τις μνήμες του περασμένου φθινοπώρου, όταν οι διαδοχικές απεργίες δημιούργησαν αρχικά τον κίνδυνο απώλειας του εξαμήνου για τους φοιτητές.

Την ίδια στιγμή, φόβοι για νέο κύκλο συγχωνεύσεων και καταργήσεων ΑΕΙ/ΤΕΙ προκαλεί πολυσέλιδο έγγραφο της Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), το οποίο εστάλη την Παρασκευή στα ιδρύματα και τους ζητεί να απογραφούν με κάθε λεπτομέρεια, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».

Τα ιδρύματα καλούνται να αναφέρουν αριθμό φοιτητών, διδασκόντων και διοικητικών, προϋπολογισμό, άλλους πόρους, μελλοντική στρατηγική, οικονομικό προγραμματισμό, δείκτες για την τελευταία πενταετία σχετικά με τη βάση εισαγωγής, κόστος ανά φοιτητή, αριθμός πτυχιούχων.

Επισκέπτης
Ρε πούστηδες δεξιοί κουφάλες(πράσινοι και γαλάζιοι) με τόσο αντισυριζαίικο μένος θα με κάνετε να πάω να ψηφίσω και γω Σύριζα στο τέλος. :- :P

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγκυρότατες.

Το Ποτάμι τις ίδιες πιθανότητες με το ΚΚΕ.

Και η ΔΗΜΑΡ διπλάσιες από την Ελιά.

Ό,τι νάναι.

Παίξε μαγκίτη μου κ εσύ πρωτιά της Ν.Δ να βγάλεις μεροκαματάκι.

Δεν έχεις λεφτάκια κρατικοδίαιτε να επενδύσεις;

Σου πείραξε κ εσένα τον μισθούλη ο Αντωνάκης; Κ δεν έχεις να τζογάρεις για τα σίγουρα κέρδη;

Αμαρτία!

Πάρε ένα τηλέφωνο εκεί στο στοιχηματζίδικο να τους κράξεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα άλλωστε!

Τόσο καλύτερα που θα μας δώσεις προβλέψεις, την παραμονή!

Ήμαρτον που θα έλεγε κ ο Γεωργίου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Eαν υπαρχει διαφορετικη πηγη πληροφορησης, παρακαλω να την παραθεσεις.
Αν μιλαμε απλως για προσωπικες εκτιμησεις, πασο, αλλά δεν λεει τιποτα αυτο.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τολμας να δώσεις καθαρή εκτίμηση?
Αλλιώς κατσε τον πάγκο με τον πάπιο....

Εδώ δεν τολμάει ο τιτανοτεράστιος πανειδήμωνας κ πανεπιστήμονας Βολταίρος

Κ μας παραπέμπει για την...

... Παραμονή!

:2funny: :2funny: :2funny:

Τα έβαλες εσύ με τον Παραλίμνιο;  :2funny:

Επισκέπτης
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ, καταντησαν την Ελλαδα προτεκτορατο της Μερκελ και των "δανειστων". 30% ανεργια, 5000 αυτοκτονιες, ψηφισαν τα Δουβλινα 1 & 2 για να γινει η χωρα ξεφραγο αμπελι και αποθηκη λαθρομεταναστων, δημοσια υγεια διαλυμενη, ξεπουσαν και ξεπουλουν δημοσια περιουσια και δινουν τις παραλιες σε ιδιωτες. ξανα στελνουν τους Ελληνες μεταναστες τα μουνοπανα. Ουτε τη θαλασα δεν θα μπορουν να απολαυσουν οι Ελληνες αν δεν εχουν να πληρωσουν σε λιγο και μιλαμε ακομα για αυτα τα κομματα ? Οποιος ψηφιζει αυτα τα κομματα ειναι ή σαδιστης που χαιρεται με τον πονο των συμπολιτων του ή απλα ηλιθιος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Για να μην γίνει πρέπει να φάω πάλι μπαν και να μου μπλοκάρουν την ip να μην μπαίνω να σας διαβάζω :birdman:

Λίγο alex,τσώλη,πίξι,βολταίρο και στέκα να διαβάσεις δαγκωτό το ρίχνεις στην gay αριστερά. :birdman:

για εκει εισαι  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom