Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πέντε φορές παραπάνω έσοδα, άρα μεγαλύτερο μπόνους.
Τέτοια αυτογκόλ, ούτε ο Κωλομητρούσης δεν έβαζε..

τέτοια μαλακία ουτε ο Ανατολάκης θα την έλεγε...

από την μια μου βάζεις σαν στοχο το πρωτογενές πλεόνασμα και σου λέω ότι δεν μπορεί να είναι αυτός ο στόχος γιατί δεν εξαρτάται από την απόδοση του από την άλλη μου λες άλλη μαλακία...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
εξάλλου και πάλι ή σκέφτεσαι λάθος κη εσκεμμένα διαστεβλώνεις (ως συνήθως)

με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μπορεί να προβλέπεται ετήσια ειδική ανταμοιβή (bonus) του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ως ποσοστό επί των εισπράξεων της Γενικής Γραμματείας που υπερβαίνουν τον ετήσιο στόχο

μιλάει πουθενά για στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα...??

Το πρωτογενές πλεόνασμα δηλαδή μπορεί να προκύψει χωρίς την υπερκάλυψη των στόχων των δημοσίων εσόδων??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.968
Πόντοι
25.467
πιθανόν... δεν είμαι μέσα στα παπούτσια του..

Εφ΄όσον δεν είστε μέσα στα παπούτσια του λοιπόν, καλόν θα είναι να μην βιάζεστε να ταυτίζετε έννοιες, [size=15pt]κύριε[/size].  :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και γιατί μόνον αυτοί; Ο καλός υπάλληλος που παράγει έργο δεν πρέπει να αμοιφθεί ανάλογα με το έργο που προσφέρει; Πως θα έχει κίνητρο για να αποδώσει;

να αποδεχτεί το συστημα αξιολόγησης πρώτα που ορίζει ο εργοδότης και μετά το συζητάμε.. μέχρι τότε ενιαίο και χαμηλό μισθολόγιο για όλους...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
τέτοια μαλακία ουτε ο Ανατολάκης θα την έλεγε...

από την μια μου βάζεις σαν στοχο το πρωτογενές πλεόνασμα και σου λέω ότι δεν μπορεί να είναι αυτός ο στόχος γιατί δεν εξαρτάται από την απόδοση του από την άλλη μου λες άλλη μαλακία...
Ξαναρωτάω λοιπόν
Το πρωτογενές πλεόνασμα δηλαδή μπορεί να προκύψει χωρίς την υπερκάλυψη των στόχων των δημοσίων εσόδων??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

βεβαίως με την μείωση των εξόδων και το πλησίασμα στους στόχους των εσόδων...

τι δεν καταλαβαίνεις??

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
βεβαίως με την μείωση των εξόδων και το πλησίασμα στους στόχους των εσόδων...

τι δεν καταλαβαίνεις??
Ξαναρωτάω άλλη μκια φορά μήπως και το ξανασκεφτείς.
Υπάρχει περίπτωση να προκύψει πλεόνασμα χωρίς την υπερκάλυψη του στόχου των εσόδων ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.968
Πόντοι
25.467
να αποδεχτεί το συστημα αξιολόγησης πρώτα που ορίζει ο εργοδότης και μετά το συζητάμε.. μέχρι τότε ενιαίο και χαμηλό μισθολόγιο για όλους...

Δείτε κάτι.

Το συστημα αξιολόγησης, είναι κάτι πολύ πολύπλοκο και πολυσχιδές από τα πόσο καλός ρουφιάνος, κομματόσκυλο, δούλοπρεπής, είναι κανείς.

Επισκέπτης
Υπάρχει περίπτωση να προκύψει πλεόνασμα χωρίς την υπερκάλυψη του στόχου των εσόδων ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ??

και γιατί να πάρει bonus για το πρωτογενές πλεόνασμα (δλδ ουσιαστικό έλλειμμα -9 δις) ;;;;

επίσης γιατί ασχολείστε αφού το να πάρει bonus, αν θέλουν οι σκατοσακούλες,

το παίρνει με 2 απλά νούμερα (ορισμό στόχου και 1-2 νούμερα στον προυπολογισμό) στο πι και φι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν καταλαβαίνω το γιατί όχι ... παρόλα αυτά σύμφωνα με τα στοιχεία υπήρξε μια υπέρβαση του στόχου κατα 1.75% σε σχέση με τον προυπολογισμό δηλαδή κάπου 680 εκατομύρια ευρώ...

τι σημαίνει αυτό ?? ότι ο Θεοχάρης πήρε μπόνους ή ότι δυνητικά ο Θεοχάρης θα μπορούσε να πάει μπόνους... ??

διότι αν ισχυρίζεσαι ότι ο Θεοχάρης πήρε μπόνους τότε δείξε την υπουργική απόφαση γιαυτό...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
δεν καταλαβαίνω το γιατί όχι ... παρόλα αυτά σύμφωνα με τα στοιχεία υπήρξε μια υπέρβαση του στόχου κατα 1.75% σε σχέση με τον προυπολογισμό δηλαδή κάπου 680 εκατομύρια ευρώ...

τι σημαίνει αυτό ?? ότι ο Θεοχάρης πήρε μπόνους ή ότι δυνητικά ο Θεοχάρης θα μπορούσε να πάει μπόνους... ??

διότι αν ισχυρίζεσαι ότι ο Θεοχάρης πήρε μπόνους τότε δείξε την υπουργική απόφαση γιαυτό...

Αφενός δεν είμαι τόσο καμένος να ψάχνω στο γούγλη υπουργικές αποφάσεις, αφετέρου δε χρειάζεται να το κάνω γιατί το πόιντ μου αποδείχθηκε μια χαρά κι εσύ βοήθησες πολύ να γίνει αυτό  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ασε ξέρω τι θα πείς...

"Μα το είπε ο Βαξεβάνης"

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Σόρυ παίκτη, καλός είσαι για φιλικό προετοιμασίας αλλά τώρα έχω επίσημο παιχνίδι.
Έσκασε μύτη μουρούτης στο τουίτα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αφενός δεν είμαι τόσο καμένος να ψάχνω στο γούγλη υπουργικές αποφάσεις, αφετέρου δε χρειάζεται να το κάνω γιατί το πόιντ μου αποδείχθηκε μια χαρά κι εσύ βοήθησες πολύ να γίνει αυτό  ;)

το οποίο πόιντ σου ήταν ποιό ακριβώς ??

να πείς ότι ο Θεοχάρης πήρε ένα παχυλό μπόνους?
να πείς ότι ο Θεοχάρης μπορούσε να πάρει ένα παχυλό μπόνους ??

ή να την πείς σε μένα που η θέση μου είναι ότι στελέχη του δημοσίου αυτού του επιπέδου πρέπει

(1) να επιλέγονται με κριτήριο τις ικανότητες τους και όχι με κομματικά ή ΑΣΕΠικά κριτήρια
(2) να αμείβονται με ανταγωνιστικές απολαβές
(3) να έχουν δικαίωμα να καθορίζουν το προσωπικό τους, τις αμοιβές του καθενός και την διοικητική του θέσηόπως επίσης το δικαίωμα να αντικαθιστούν/απολύουν όποιον δεν τους κάνει
(4) να παίρνουν μπόνους όταν υπερβούν τους στόχους τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

για να βρείς τον νόμο και να τον παραφράσεις κατά το δοκούν δεν βαρέθηκες όμως... πες πες όλο και κάτι θα μείνει Γιοζεφ...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
ή να την πείς σε μένα που η θέση μου

"Οι άνθρωποι που δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει, συνήθως γλείφουν τη μπότα που τους κλωτσάει."
Eric Hoffer
Αμερικανός συγγραφέας  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
θεωρείς δηλαδή ανεπαρκή ή υποδεέστερα τα ΑΣΕΠΙΚΑ κριτήρια;  :think:

ναι..και πολύ απλά δεν θεωρώ αποκλειστικά και μόνο ότι μετράνε οι τίτλοι σπουδών για την κατάληψη μιας θέσης αλλα κύρια αν ο άνθρωπος αυτός μπορεί και θέλει να ενταχθεί και να δουλεψει στα πλαίσια της ομάδας με την οποία θα συνεργαστεί..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
"Οι άνθρωποι που δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει, συνήθως γλείφουν τη μπότα που τους κλωτσάει."
Eric Hoffer
Αμερικανός συγγραφέας  ;)

αυτό μάλλον σε σένα και τους ομοιδεάτες σου ταιριάζει...

Επισκέπτης
ναι..και πολύ απλά δεν θεωρώ αποκλειστικά και μόνο ότι μετράνε οι τίτλοι σπουδών για την κατάληψη μιας θέσης αλλα κύρια αν ο άνθρωπος αυτός μπορεί και θέλει να ενταχθεί και να δουλεψει στα πλαίσια της ομάδας με την οποία θα συνεργαστεί..

ο ΑΣΕΠ είναι μία διαδικασία που προσπαθεί να αποτρέψει την 100% στήριξη της απόφασης για πρόσληψη σε κριτήρια υποκειμενικώς μετρούμενα, σαν κι αυτό που λες, δηλαδή ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ

θέτοντας ένα ελάχιστον όριο για τους επίδοξους σαπιοκοιλιάδες, να έχουν 1 lower, 1 πτυχίο έστω ΤΕΙ, η ακόμα χειρότερα, να πετύχουν σε εξετάσεις σε ποσοστά 1/30, 1/50, 1/100 ίσως και παραπάνω

Μπορεί αυτό να είναι ποσοστό της θεωρητικά ΑΡΙΣΤΗΣ οριζόμενης μεθόδου επιλογής προσωπικού (έστω 20% του τέλειου) αλλά δεν είναι 0 (ΜΜΗΗΔΔΕΕΝΝ) σαν κι αυτό που λες, που έχει καταστρέψει τη χώρα έως τώρα διορίζοντας ολόκληρα χωριά απ τη Μεσσηνία, Λακωνία, ολόκληρα σόγια ΟΠΟΥΛΩΝ, κλπ, κλπ, κλπ 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom