Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ε όχι και δάσκαλο το ίνδαλμά σου Ναζι-άρη μου..βλέπεις είχατε καλό δάσκαλο τον Paul Joseph Goebbels
Ε όχι και δάσκαλο το ίνδαλμά σου Ναζι-άρη μου..βλέπεις είχατε καλό δάσκαλο τον Paul Joseph Goebbels
Λοιπόν,για να μην ψάχνεται κανείς γιατί ο τραβατρόμπας δεν έχει πρόβλημα οι Θεοχάρηδες να μασουλάνε γερά γενικώς,είναι γραμμή εδώ και πολύ καιρό της καθημερινούλας,τα στελέχη,λεει,του κράτους πρέπει να είναι καλοπληρωμένα κλπ.Μιλάμε για άπειρα τον αριθμό σχόλια,άρθρα κλπ όποτε μπαίνει τέτοιο ζήτημα.
Δεν φαντάζομαι να έπεσε κανείς απο τα σύννεφα,ε?
Τι άλλο να πω εγώ για το μπόνους?
Τα είπες εσύ και μάλιστα χωρίς ξύλο. Δε χρειάστηκε κάν να κάθομαι να ψάχνω παλιότερα ποστ(ς)..
Ε όχι και δάσκαλο το ίνδαλμά σου Ναζι-άρη μου..
τελικά πήρε μπόνους ο Θεοχάρης ή έγραψες μια ακόμη μαλακία ... ??
Καρφώσου κι άλλο τραβατρόμπα,μπορείς.τελικά πήρε μπόνους ο Θεοχάρης ή έγραψες μια ακόμη μαλακία ... ??
κατσε θα σου φερει το extrait τωρα με ημερομηνία καταθεσης του μπονους 5-6-2014...
Καρφώσου κι άλλο τραβατρόμπα,μπορείς.
αναμένω...
Χμμμ να σκεφτώ.τελικά πήρε μπόνους ο Θεοχάρης ή έγραψες μια ακόμη μαλακία ... ??
ακριβκως ... τα στελέχη του δημοσίου θα πρέπει να είναι ικανότατα, να έχουν τα χέρια ελεύθερα να διοικούν το προσωπικό τους, να τους δίνονται στόχοι, να αμοίβωνται καλά και αν υπερβαίνουν τους στόχους να παίρνουν και μπόνους.... αν δεν τους πιάνουν να παίρνουν πούλο...
ΥΓ και φυσικά να πάψουν οι παπαριές μέσω ΑΣΕΠ και ενιαίου μισθολογίου για αυτά γιατί αλλιώς θα έχουμε τους κλασσικούς μπαμπουίνους που είχαμε πάντα...
Δεν έχω πάει πανεπιστήμιο καλή μου, ούτε Ελληνικά δεν ξέρω να διαβάζω..ααα τον είχες καθηγητή στο πανεπιστήμιο ????????????????
Γενικώς στο δημόσιο; Ή μόνο για τα στελέχη;
Χμμμ να σκεφτώ.
Μπόνους σε περίπτωση υπερκάλυψης των στόχων, πρωτογενές ας πούμε πλεόνασμα,άρα??
σε τι να καρφωθώ ποντικέ ?? οι θέσεις μου είναι γνωστές ποτέ δεν τις έχω κρύψει...
ο Θεοχάρης ήταν μια από τις καλύτερες επιλογέ που έγιναν ποτέ... δυστυχώς δεν του αφήσαν τα χέρια τελείως ελεύθερα και το κυριώτερο του πασάραν την σάρα και την μάρα και το κακό συναπάντημα των δημοσιων υπαλλήλων χωρίς να του δώσουν το δικαίωμα να ξαποστέλνει μερικούς από αυτούς κατά το δοκούν...
Τότε "κύριος" θα ήταν αν δεν είχε αναλάβει την θέση ή αν είχε παραιτηθεί από μόνος του πολύ νωρίτερα επικαλούμενος τα όσα αραδιάσατε.
Πέντε φορές παραπάνω έσοδα, άρα μεγαλύτερο μπόνους.είχε σαν στόχο ο ΓΓ Εσόδων το πρωτογενές πλεόνασμα ???
γιατί αυτό δεν εξαρτάται μόνον από αυτόν... μπορεί να φέρει πέντε φορές επάνω έσοδα και οι άλλοι να ξοδέψουν επτά φορές πάνω ...
μόνο τα στελέχη.. καμμιά σαρανταριά με πενήντα άτομα...
Χμμμ να σκεφτώ.
Μπόνους σε περίπτωση υπερκάλυψης των στόχων, πρωτογενές ας πούμε πλεόνασμα,άρα??