The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.969
- Πόντοι
- 25.467
γιατί πήρε μπόνους ?? ούτε αποζημίωση πήρε...
Γιατί;
Όταν παραιτείται κανείς, έχει δικαίωμα αποζημίωσης;
γιατί πήρε μπόνους ?? ούτε αποζημίωση πήρε...
για φώτισε μας παντογνώστα...
Γιατί;
Όταν παραιτείται κανείς, έχει δικαίωμα αποζημίωσης;
αυτό λέω και εγώ... παραιτήθηκε πήρε τα δεδουλευμένα του και στο καλό...
ο νάτσος λέει περί μπόνους και λοιπές παπαριές...
Δε χρειάζεται να σε φωτίσω. Τα ξέρεις, τα είχαμε ξαναπεί όταν υπερασπίστηκες το μπόνους του..
Μουρουτάκο, όταν λες πως δεν πήρε ούτε αποζημίωση, αφήνεις μια αίσθηση πως τη δικαιούταν.
αυτό λέω και εγώ... παραιτήθηκε πήρε τα δεδουλευμένα του και στο καλό...
ο νάτσος λέει περί μπόνους και λοιπές παπαριές...
Κι η γιαγιά μου θα μπορούσε να είχε κεραίες και να ήταν τρόλεϊ..θα μπορούσε να μην παραιτηθεί και να αφήσει να του λύσουν την σύμβαση... και τότε θα έπαιρνε σύμφωνα με τον νόμο τους μισθούς μέχρι την λήξη της...
Άλλο γράφει ο κ. Ζμπούτσατ.
Γράφει ότι προβλέπεται μπόνους, και ρωτά αν πρέπει να το λάβει.
και φυσικα δεν έγραψα ότι δεν πήρε ούτε αποζημίωση αλλα "ούτε αποζημίωση πήρε" φράση η οποία έχει τελείως διαφορετικό νόημα από την διαστρέβλωση που της κάνεις GoebelsΜουρουτάκο, όταν λες πως δεν πήρε ούτε αποζημίωση, αφήνεις μια αίσθηση πως τη δικαιούταν.
Άλλο γράφει ο κ. Ζμπούτσατ.
Γράφει ότι προβλέπεται μπόνους, και ρωτά αν πρέπει να το λάβει.
θα μπορούσε να μην παραιτηθεί και να αφήσει να του λύσουν την σύμβαση... και τότε θα έπαιρνε σύμφωνα με τον νόμο τους μισθούς μέχρι την λήξη της...
Κι η γιαγιά μου θα μπορούσε να είχε κεραίες και να ήταν τρόλεϊ..
Εεε ναι... Μαλάκας πιάστηκε...
Παίξε με τις λέξεις μουρουτάκο. Έτσι κι αλλιώς όλοι σ'έχουν πάρει χαμπάρι ακτός από κάτι ΦάΠες που έτσι κι αλλιώς είναι καμμένα χαρτιά..και φυσικα δεν έγραψα ότι δεν πήρε ούτε αποζημίωση αλλα "ούτε αποζημίωση πήρε" φράση η οποία έχει τελείως διαφορετικό νόημα από την διαστρέβλωση που της κάνεις Goebels
ο νόμος είναι σαφής και λέει τα ακόλουθα
"με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, μπορεί να προβλέπεται ετήσια ειδική ανταμοιβή (bonus) του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ως ποσοστό επί των εισπράξεων της Γενικής Γραμματείας που υπερβαίνουν τον ετήσιο στόχο"
εσύ καταλαβαίνεις ότι προβλέπεται ?? αν ναι φέρε την σχετική υπυργική απόφαση να την δούμε...
Παίξε με τις λέξεις μουρουτάκο. Έτσι κι αλλιώς όλοι σ'έχουν πάρει χαμπάρι ακτός από κάτι ΦάΠες που έτσι κι αλλιώς είναι καμμένα χαρτιά..
σχετικά με το μπόνους έχεις να μας πείς τίποτε ??
Λοιπόν,για να μην ψάχνεται κανείς γιατί ο τραβατρόμπας δεν έχει πρόβλημα οι Θεοχάρηδες να μασουλάνε γερά γενικώς,είναι γραμμή εδώ και πολύ καιρό της καθημερινούλας,τα στελέχη,λεει,του κράτους πρέπει να είναι καλοπληρωμένα κλπ.