Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
να βρείτε κάποιους που να είναι διατεθειμένοι να αφήσουν σπίτια, οικογένειες, δουλειές και να γίνουν βουλευτές στην Αθήνα..
Και μαλιστα με εναμισι χιλιαρικο το μηνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
να βρείτε κάποιους που να είναι διατεθειμένοι να αφήσουν σπίτια, οικογένειες, δουλειές και να γίνουν βουλευτές στην Αθήνα..
Κανονικά έτσι θα έπρεπε,ξέρεις στην πολιτική δεν πρέπει να μπαίνεις για να κερδίσεις.
(υποτίθεται)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αρα επιθυμειτε βουλευτες ανεπαγγελτους, παιδια του κομματικου σωληνα, και οχι ανθρωπους της εργασιας και της κοινωνιας. Πολυ καλα.
Διαφωνουμε. Και η δικη μου αποψη ειναι και αυτη που επικρατησε τελικα.
Γιατι οταν επικρατησε η δικη σας ξεσηκωθηκε θυελλα αντιδρασεων και μεταβληθηκε.
Βουλευτης ειναι επαγγελμα ανθρωπε μου.Θες να δουλευεις παραληλα,δουλευε,αλλα ο μισθος του βουλευτου να πηγαινει υπερ του κρατους.Εκει θα σε ελεγα και μαγκα.Αυτο τωρα ειναι προκληση.Για αυτο τις περισσοτερες φορες ηταν αδεια η βουλη γαμω την πουτανα τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και τα ονόματα αυτών;

Δηλαδή θες να μου πείς πχ ότι η Βούτεψη δεν έχει δουλέψει ποτέ ή ο Ντινόπουλος ή ακόμη ακόμη ο φούρναρης ο Γερμενής...

εντάξει... ότι πείς .. για σένα δουλειά είναι μόνο το πηλοφόρι (ανεξάρτητα που δεν ξέρεις τι είναι)...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αρα επιθυμειτε βουλευτες ανεπαγγελτους, παιδια του κομματικου σωληνα, και οχι ανθρωπους της εργασιας και της κοινωνιας. Πολυ καλα.
Διαφωνουμε. Και η δικη μου αποψη ειναι και αυτη που επικρατησε τελικα.
Γιατι οταν επικρατησε η δικη σας ξεσηκωθηκε θυελλα αντιδρασεων και μεταβληθηκε.

Τυπε αλεξ εσυ πρεπει να εισαι οντως πολιτικος, επειδη ολα τα φερνεις οπως εσυ θες για να πεταξεις το συνθημα σου, αλλα σε ρωτανε και αλλα απαντας. Το οτι περασανε αυτο που τους συμφερει δε σημαινει τιποτα απολυτως.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τυπε αλεξ εσυ πρεπει να εισαι οντως πολιτικος, επειδη ολα τα φερνεις οπως εσυ θες για να πεταξεις το συνθημα σου, αλλα σε ρωτανε και αλλα απαντας. Το οτι περασανε αυτο που τους συμφερει δε σημαινει τιποτα απολυτως.

αλεξ για αρχηγος της νδ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βουλευτης ειναι επαγγελμα ανθρωπε μου.Θες να δουλευεις παραληλα,δουλευε,αλλα ο μισθος του βουλευτου να πηγαινει υπερ του κρατους.Εκει θα σε ελεγα και μαγκα.Αυτο τωρα ειναι προκληση.Για αυτο τις περισσοτερες φορες ηταν αδεια η βουλη γαμω την πουτανα τους.
Ξέρεις ποια ειναι η διαφορα μας?
Εσενα σε νοιαζει το ποσα λεφτα παιρνει ο βουλευτης.
Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ ποσα λεφτα παιρνει ο βουλευτης. Να παιρνει τριαντα χιλιαδες ευρω το μηνα. Δεν με νοιαζει.
Αυτες οι μαλακιούλες οτι ο λαος παιρνει 500 ευρω το μηνα, μου ειναι αδιαφορα.
Τον λαικισμο τον σιχαινομαι εξαλλου.
ΕΜΕΝΑ με νοιαζει να κανει ΣΩΣΤΑ τη δουλεια του. Να μελετα τα νομοσχεδια. Να εχει αποψη. Να επιφερει αλλαγες. Να αφουγκραζεται.
Αυτα επρεπε να νοιαζουν ολους σας. Και οχι ΠΟΣΑ παιρνει ο βουλευτης, που ειναι απλως η λογικη "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα".

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τους καλυτερους θα στειλουμε στην Ευρωπη!!! Ευα Καιλη!!! :2funny: Θεοδωρος Ζαγορακης!!! :2funny: Κουνεβα!!! :2funny: κτλ.

Επισκέπτης
Δηλαδή θες να μου πείς πχ ότι η Βούτεψη δεν έχει δουλέψει ποτέ ή ο Ντινόπουλος ή ακόμη ακόμη ο φούρναρης ο Γερμενής...

εντάξει... ότι πείς .. για σένα δουλειά είναι μόνο το πηλοφόρι (ανεξάρτητα που δεν ξέρεις τι είναι)...
2 στους 282 λοιπόν

Της Χ.Α. βγάλτους έξω, δηλώνουν αντικοινοβουλευτικοί σε κάθε ευκαιρία.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κανονικά έτσι θα έπρεπε,ξέρεις στην πολιτική δεν πρέπει να μπαίνεις για να κερδίσεις.
(υποτίθεται)

βεβαίως αλλά δεν μπαίνεις και για να πληρώνεις και από την τσέπη σου...

και ευνόητο είναι ότι αν αφήσεις το επάγγελμα σου για τέσσερα χρόνια αυτό μετά θα σε αφήσει, μπορεί να πάρεις για τέσσερα χρονάκια έναν σχετικά αξιοπρεπή μισθό αλλά μετά ξεκινάς από το μηδέν και πάλι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν ειμαι πολιτικος και δεν ξερω αν θα ηθελα να γινω, γιατι θα μου την εσπαγε τρομερα να αναλωνω τη ζωη μου δεκαδες ωρες χωρις σταματημο και να μπορει το καθε τσουτσεκι να ασχολειται μαζι μου απαξιωτικα.
Δεν αναφερομαι σε σενα βεβαιως.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ ποσα λεφτα παιρνει ο βουλευτης. Να παιρνει τριαντα χιλιαδες ευρω το μηνα. Δεν με νοιαζει.
ΕΜΕΝΑ με νοιαζει να κανει ΣΩΣΤΑ τη δουλεια του. Να μελετα τα νομοσχεδια. Να εχει αποψη. Να επιφερει αλλαγες. Να αφουγκραζεται.
Αυτα επρεπε να νοιαζουν ολους σας. Και οχι ΠΟΣΑ παιρνει ο βουλευτης, που ειναι απλως η λογικη "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα".

μα τη αποψη να εχει κατευθειαν θα τον διαγραψουν απο το κομμα με δημοκρατικες διαδικασιες  :grin:

Επισκέπτης
[size=15pt]ΕΜΕΝΑ με νοιαζει να κανει ΣΩΣΤΑ τη δουλεια του. Να μελετα τα νομοσχεδια. Να εχει αποψη. Να επιφερει αλλαγες. Να αφουγκραζεται.
[/size]Αυτα επρεπε να νοιαζουν ολους σας. Και οχι ΠΟΣΑ παιρνει ο βουλευτης, που ειναι απλως η λογικη "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα".
Πράγματα που τα κάνουν και οπότε άξιος ο μισθός τους ε;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αλεξ για αρχηγος της νδ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

λες τυπε ο αλεξ να μην ειναι alex71 αλλα antoine71  :think:

Συμφωνα με τη λογικη σου ομως ρε τυπε πως θα κανει καλα τη δουλεια του αμα δουλευει και αλλου παραλληλα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom