Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

Επισκέπτης
βεβαίως αλλά δεν μπαίνεις και για να πληρώνεις και από την τσέπη σου...

και ευνόητο είναι ότι αν αφήσεις το επάγγελμα σου για τέσσερα χρόνια αυτό μετά θα σε αφήσει, μπορεί να πάρεις για τέσσερα χρονάκια έναν σχετικά αξιοπρεπή μισθό [size=20pt]αλλά μετά ξεκινάς από το μηδέν και πάλι..[/size]
Eίπαμε ότι η πολιτική δεν πρέπει να'ναι για να κερδίσεις...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ξέρεις ποια ειναι η διαφορα μας?
Εσενα σε νοιαζει το ποσα λεφτα παιρνει ο βουλευτης.
Προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ ποσα λεφτα παιρνει ο βουλευτης. Να παιρνει τριαντα χιλιαδες ευρω το μηνα. Δεν με νοιαζει.
Αυτες οι μαλακιούλες οτι ο λαος παιρνει 500 ευρω το μηνα, μου ειναι αδιαφορα.
Τον λαικισμο τον σιχαινομαι εξαλλου.
ΕΜΕΝΑ με νοιαζει να κανει ΣΩΣΤΑ τη δουλεια του. Να μελετα τα νομοσχεδια. Να εχει αποψη. Να επιφερει αλλαγες. Να αφουγκραζεται.
Αυτα επρεπε να νοιαζουν ολους σας. Και οχι ΠΟΣΑ παιρνει ο βουλευτης, που ειναι απλως η λογικη "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα".
Ρε δεν με νοιαζει ποσα παιρνει,με νοιαζει να ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ βουλευτης.Γιατι οταν ΚΑΝΕΙΣ 2 δουλειες,την μια δεν θα την κανεις σωστα,δεν θα την κανεις καλα.Και ειναι 100% σιγουρο οτι δεν θα κανει την βουλευτικη εργασια σωστα  οπως και φαινεται πλεον σε οποιον εχει λιγο μυαλο.Θα κοιταξει να κανει την προσωπικη του εργασια σωστα,για να μην χασει τους πελατες του,οπως λες και εσυ.Γιατι τον βουλευτικο μισθο,οτι και να γινει θα τον παιρνει.
Αυτα δεν θες να καταλαβεις με τιποτα.Για αυτο και σε πολλες συζητησεις η βουλη ηταν αδεια και γινοταν και χαβαλες για αυτο το θεμα.Στα αρχιδια τους ο λαος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε δεν με νοιαζει ποσα παιρνει,με νοιαζει να ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ βουλευτης.Γιατι οταν ΚΑΝΕΙΣ 2 δουλειες,την μια δεν θα την κανεις σωστα,δεν θα την κανεις καλα.Και ειναι 100% σιγουρο οτι δεν θα κανει την βουλευτικη εργασια σωστα  οπως και φαινεται πλεον σε οποιον εχει λιγο μυαλο.Θα κοιταξει να κανει την προσωπικη του εργασια σωστα,για να μην χασει τους πελατες του,οπως λες και εσυ.Γιατι τον βουλευτικο μισθο,οτι και να γινει θα τον παιρνει.
Αυτα δεν θες να καταλαβεις με τιποτα.Για αυτο και σε πολλες συζητησεις η βουλη ηταν αδεια και γινοταν και χαβαλες για αυτο το θεμα.Στα αρχιδια τους ο λαος.

τωρα τ καταλαβες αυτο  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τους καλυτερους θα στειλουμε στην Ευρωπη!!! Ευα Καιλη!!! :2funny: Θεοδωρος Ζαγορακης!!! :2funny: Κουνεβα!!! :2funny: κτλ.
Α ναι, να κανω κι εγω μια παρεμβαση επ' αυτου.
Πρεπει να ντρεπονται οι νεοδημοκρατες (νεοδημοκρατης ειμαι, αρα γι αυτους θα μιλησω) για τα ατομα που στειλανε στην ευρωβουλη.
Εγω ψηφισα τον Πεππα (παραολυμπιονικη με παρελθον στην αυτοδιοικηση), την Τομαή (λογοτέχνη που ολες τις εισπραξεις τις δινει στα παιδια με καρκινο) και την Μουζάλα.
Ξερω, ΔΕΝ τους ξερετε. Παρεμπιπτοντως, η Μουζάλα ειναι μεσα στους 100 σημαντικοτερους ελληνες στο σχετικο ντοκιμεντερ του BBC. Αναζητηστε ποιοι ειναι ο καθενας ξεχωριστα.
Kι ομως καποιοι ψηφισαν Ζαγορακη και...Κύρτσο.
Ειλικρινα ντρεπομαι. Για τα αλλα κομματα ας μιλησουν οι ψηφοφοροι τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συμφωνα με τη λογικη σου ομως ρε τυπε πως θα κανει καλα τη δουλεια του αμα δουλευει και αλλου παραλληλα;

ξέρεις παίκτη δεν είναι όλοι οι άνθρωποι του οκταωράκι να ξεμπερδεύουμε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω ειμαι τις αποψης να δουλευει ο βουλευτης αλλα ο μισθος που θα περνει να ειναι αναλογος με την δουλεια που κανει η την περουσια που εχει πχ αν εχει 200 χιλιαρικα στην ακρη  ακινητα και μετρητα να περνει και οσο ειναι ο κατωτατος μισθος και παραλληλα να δουλευει κιολας,  οποτε αν βγαζει απ την δουλεια του λεμε ενα ποσο περιπου 1000 + 500 απο το μισθο βουλευτη + τα λεφτα που εχει ζει μια χαρα και παραπονο δεν πρεπει να εχει.
εγω ειμαι της αποψης να μην παιρνουν κανεναν μισθο αλλα απλα να τους δινονται οι ατελειες και τα εξοδα τους με παραστατικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συμφωνα με τη λογικη σου ομως ρε τυπε πως θα κανει καλα τη δουλεια του αμα δουλευει και αλλου παραλληλα;
Προβλημα του. Να κάνει και τις δυο δουλειες καλα. Γι αυτο πληρωνεται.
Δεν τον εβαλε κανενας να διαλεξει με το ζορι.
Και επειδη βλεπω κατι για αδεια εδρανα, ασφαλως και θα πρεπει να μπαινει παρουσιολογιο στη βουλη και να πεφτουν γερα προστιμα στους αδικαιολογητως αποντες.

Επισκέπτης
Εγω ειμαι τις αποψης να δουλευει ο βουλευτης αλλα ο μισθος που θα περνει να ειναι αναλογος με την δουλεια που κανει η την περουσια που εχει πχ αν εχει 200 χιλιαρικα στην ακρη  ακινητα και μετρητα να περνει και οσο ειναι ο κατωτατος μισθος και παραλληλα να δουλευει κιολας,  οποτε αν βγαζει απ την δουλεια του λεμε ενα ποσο περιπου 1000 + 500 απο το μισθο βουλευτη + τα λεφτα που εχει ζει μια χαρα και παραπονο δεν πρεπει να εχει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γλίτσα αυτό που είπε ο τρόλλης είναι μεγάλη προσβόλλα...

πρέπει να ξηγηθείς αλλιώς είσαι τίποτας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγω ειμαι της αποψης να μην παιρνουν κανεναν μισθο αλλα απλα να τους δινονται οι ατελειες και τα εξοδα τους με παραστατικα
Α οχι, διαφωνω καθετα.
Να παιρνουν κανονικα το μισθο, αλλά ΚΑΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ.
Ατέλειες γιατι??????? Δεν το καταλαβα αυτο.

Επισκέπτης
Θα το ρίξεις ρε; :birdman:

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προβλημα του. Να κάνει και τις δυο δουλειες καλα. Γι αυτο πληρωνεται.
Δεν τον εβαλε κανενας να διαλεξει με το ζορι.
Και επειδη βλεπω κατι για αδεια εδρανα, ασφαλως και θα πρεπει να μπαινει παρουσιολογιο στη βουλη και να πεφτουν γερα προστιμα στους αδικαιολογητως αποντες.
Και ποιος θα το κανει;Δεν το εκαναν τοσα χρονια θα το κανουν τωρα.Ενα σωστο υπηρχε με το βουλευτικο ασυμβιβαστο και καταργηθηκε και αυτο.Και καποιοι χανοι πιστευουν οτι αυτοι θα παλεψουν για τον τοπο,οχι για να φουσκωσουν περισσοτερο τις τσεπες τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom