You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 157K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Κατι τετοιες μαλακιες πηγε να πει και η Μαριν Λεπεν σημερα.οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει... από το πολύ χαϊλίκι θα σκασκουν σαν καρπούζια...
Σαν να ακουγα τον Τσιπρα.
Ιδιοι και απαραλλακτοι.
Οτι υπαρχει δυσαρμονια, οτι πρεπει να γινουν εκλογες, οτι το Εθνικο Μετωπο πρεπει να ερωταται πλεον για τα παντα.
Ταλε κουαλε...
Εκανε επισημο αιτημα λεει να διαλυθει η γαλλικη εθνοσυνελευση. Και της απαντησε απλως ο Φαμπιούς "Οχι". Μια λεξη μονο. Ούτε πολλες πολλες αναλυσεις ούτε μαλακιες.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Καλα συνεχιζει και πουλαει βιβλια;Δεν απαγορευεται αυτο;ο καλητερος υπουργος υγειας καλα εδω γελαμε
που δημιουργησε το πεδυ και μειωσε 30% τους γιατρους και δεν μπορουμε να βρουμε γιατρο
που το πεδυ εχει τραγικες ελειψεις σε ειδικοτητες
που ακριβυνε τα φαρμακα ακομα και για τους χαμηλοσυνταξιουχους των 400€ το μηνα
που εβαλε εισφορα 1€ ανα συνταγη
που υπολειτουργουν ολα τα δημοσια νοσοκομεια με τραγικες ελειψεις και σε γιατρους αλλα και σε υλικο
που εκλεισε τον εοππυ εν μια νυκτι και αφησε χωρις γιατρους τους ελληνες ασφαλισμενους
που κατα τη δειαρκεια της θητειας του μειωσε το προσδοκιμο ζωης κατα 3 χρονια συνολικα στη χωρα μας
και κατι τελευταιο ποτε παει στο υπουργειο για να εκτελεσει το μεγαλειωδες εργο του αφου ολη μερα στα καναλια ειναι το πρωι να βριζει την αριστερα σε πρωινεες εκπομπες τυπου παπαδακη μετα να εμφανιζετε στα μεσημεριανα για να επεφημησει τη μερκελ το απογευμα πουλαει βιβλια το βραδυ στα δελτια ειδησεων ποτε παει στο υπουργειο οεο
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Καλα συνεχιζει και πουλαει βιβλια;Δεν απαγορευεται αυτο;
Οχι... όπως η Κωνσταντοπούλου επιτρέπεται να δικηγορεί..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κατι τετοιες μαλακιες πηγε να πει και η Μαριν Λεπεν σημερα.
Σαν να ακουγα τον Τσιπρα.
Ιδιοι και απαραλλακτοι.
Οτι υπαρχει δυσαρμονια, οτι πρεπει να γινουν εκλογες, οτι το Εθνικο Μετωπο πρεπει να ερωταται πλεον για τα παντα.
Ταλε κουαλε...
Εκανε επισημο αιτημα λεει να διαλυθει η γαλλικη εθνοσυνελευση. Και της απαντησε απλως ο Φαμπιούς "Οχι". Μια λεξη μονο. Ούτε πολλες πολλες αναλυσεις ούτε μαλακιες.
βρίσκω την Λεπέν απείρως σοβαρώτερη από τον Τσίπρα (καλά από τα χρυσαύγουλα δεν το συζητάμε)...
όσο για το ίδιο και απαράλλακτον... προέρχονται από ομοσταύλους πολιτικούς χώρους... αυτούς των άκρων... οπότε same shit different wrapping...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Πού τα σκεφτεσαι ηθελα να ηξερα...Η μιση βουλη ειναι δικηγοροι που εξακολουθουν να εργαζονται...Καλα συνεχιζει και πουλαει βιβλια;Δεν απαγορευεται αυτο;
Ελεος με τις εμμονές σας με τον Αδωνι επειδη δεν μπορειτε να τον αντιμετωπισετε...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ρε θα τρελαθουμε δεν απαγορευοταν να ασκουν και το επαγγελμα τους γαμω οτι εχουν αγαμητο οι πουστηδες;
Το αλλαξανε και αυτο;
όχι... είχε γίνει κάποια συνταγματική μεταρύθμιση αλλά ξανάλλαξε... και ορθώς...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πού τα σκεφτεσαι ηθελα να ηξερα...Η μιση βουλη ειναι δικηγοροι που εξακολουθουν να εργαζονται...
Ελεος με τις εμμονές σας με τον Αδωνι επειδη δεν μπορειτε να τον αντιμετωπισετε...
αιντε μπράβο... πες το στους μαλάκες
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Δηλαδη με λιγα λογια,οι βουλευτες που ψηφιστηκαν να υπηρετησουν τον Ελληνικο λαο,Πού τα σκεφτεσαι ηθελα να ηξερα...Η μιση βουλη ειναι δικηγοροι που εξακολουθουν να εργαζονται...
με μισθο προκληση για τον μεσο πολιτη,εχουν το δικαιωμα και να ασκουν το επαγγελμα τους κανονικα.
Και εσυ το θεωρεις σωστο αυτο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Απολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?Δηλαδη με λιγα λογια,οι βουλευτες που ψηφιστηκαν να υπηρετησουν τον Ελληνικο λαο,
με μισθο προκληση για τον μεσο πολιτη,εχουν το δικαιωμα και να ασκουν το επαγγελμα τους κανονικο.
Σοβαρολογεις? Ειλικρινα δεν το χωραει καν το μυαλο μου.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απτις γνωριμιες που θα εχεις κανει στα 4 αυτα χρονια τυπεΑπολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.709
- Πόντοι
- 12.756
Απολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Αλεξ εκανες ταμειο απο τα στοιχηματα ?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δηλαδη με λιγα λογια,οι βουλευτες που ψηφιστηκαν να υπηρετησουν τον Ελληνικο λαο,
με μισθο προκληση για τον μεσο πολιτη,εχουν το δικαιωμα και να ασκουν το επαγγελμα τους κανονικα.
σωστότατο... ο βουλευτής είναι μέλος της κοινωνίας και πρέπει να λειτουργεί σαν τέτοιο.. αλλιώς θα είχαμε μια βουλή είτε ανεπαγγέλτων οι οποίοι θα πηγαίνανε για κονόμα είτε γόνων πλουσίων οικογενειών οι οποίοι δεν θα είχαν κάτι καλύτερο να περάσουνε την ώρα τους...
Επισκέπτης
Στην αρχαία Αθήνα το ξέρεις ότι οι εκλεγμένοι παραιτούνταν από τις πειριουσίες τους,όχι απλά άφηναν τις δουλειές τους;Απολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Αλλά γάμα το αυτό,ας ζεις μόνο από την δουλειά σου + μια αποζημείωση της τάξης του βασικού μισθού(1000-1500e).
Επισκέπτης
Πράγμα που δεν συμβαίνει τώρα ε;σωστότατο... ο βουλευτής είναι μέλος της κοινωνίας και πρέπει να λειτουργεί σαν τέτοιο.. [size=15pt]αλλιώς θα είχαμε μια βουλή είτε ανεπαγγέλτων οι οποίοι θα πηγαίνανε για κονόμα είτε γόνων πλουσίων οικογενειών οι οποίοι δεν θα είχαν κάτι καλύτερο να περάσουνε την ώρα τους...[/size]
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εκτος του οτι στα 4 χρονια θητειας,παιρνει συνταξη ο βουλευτης κοντα στα 1500 ευρω,Τι ακριβως δηλαδη θα σε κρατησει να αποκτησεις πελατεια;Πλακα κανεις τωρα;4 χρονια ηταν καποιος βουλευτης,εκανε υποτιθεται λειτουργημα,και μετα απο αυτα ταΑπολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
4 χρονια,θα ηταν τοσο αχρηστος ωστε να μην βρισκει πελατες;Τα σκεφτεσαι αυτα που λες;
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Απολύτως. Δεν καταλαβα? Θα κλεισω εγω το δικηγορικο μου γραφειο για 4 χρονια, κι αν δεν επανεκλεγω τι ακριβως θα κανω? Θα σπαω πετρες για να ζησω? Πού θα ξαναβρω εγω την πελατεια μου?
Εσυ δε σοβαρολογεις και μας τρολαρεις. Δηλαδη και θα δουλευεις εκτος βουλης, και θα παιρνεις μισθαρα ως βουλευτης και θα βγεις και στη συνταξη ως βουλευτης. Ειλικρινα δεν το χωραει καν το μυαλο μου.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ρε εισαι μαλακας;Τωρα δηλαδη τι εχουμε;Τι επαγγελμα εκανε ο σαμαρας;Τι επαγγελμα εκανε ο τσιπρας;τι επαγγελμα εκανε ο κασιδιαρης;ο κωστακης ο καραμανλης;Ολοι γονοι πλουσιων οικογενειων ειναι βλακα.Ολοι τους.σωστότατο... ο βουλευτής είναι μέλος της κοινωνίας και πρέπει να λειτουργεί σαν τέτοιο.. αλλιώς θα είχαμε μια βουλή είτε ανεπαγγέλτων οι οποίοι θα πηγαίνανε για κονόμα είτε γόνων πλουσίων οικογενειών οι οποίοι δεν θα είχαν κάτι καλύτερο να περάσουνε την ώρα τους...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.709
- Πόντοι
- 12.756
Αν δεν θες να το κλεισεις να κατσεις εκει που εισαι