Επισκέπτης
Είστε του τάφου και σεις;Mάλλον ξέρω ποιον λες
Είστε του τάφου και σεις;Mάλλον ξέρω ποιον λες
Είστε του τάφου και σεις;
Παπαδημούλης, Σακοράφα ούτε καν. Πολύ σοβαροφάνεια και από ουσία 0. Κεφαλογιάννης για γέλια. Κύρτσος όντως έχει συγκρότηση και πολιτικό λόγο αλλά είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Από το Ποτάμι νομίζω μόνο ο γιος του Κύρκου έχει να πει κάτι. Και ο Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει υπόβαθρο αλλά πολύ σοσιαλισμός ρε παιδί μου. Γενικώς την επόμενη 5ετία η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα εκπροσώπησης με Σπυράκες, Κούνεβες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.ΣΥΡΙΖΑ (6)
Μ.Γλέζος 48.353
Σ.Σακοράφα 30.583
Δ.Παπαδημούλης 20.114
Κ.Κούνεβα 18.023
Γ.Κατρούγκαλος 17.274
Κ.Χρυσόγονος 16.213
Νέα Δημοκρατία (5)
Μ.Κεφαλογιάννης 28.023
Μ.Σπυράκη 27.238
Θ.Ζαγοράκης 23.331
Ε.Βόζεμπεργκ 23.177
Γ.Κύρτσος 22.619
Χρυσή Αυγή (3)
Ελ.Συναδινός 10.446
Λ.Φουντούλης 9.093
Γ.Επιτήδειος 8.737
Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη (2)
Ε.Καϊλή 13.753
Ν.Ανδρουλάκης: 13.161
Το Ποτάμι (2)
Γ.Γραμματικάκης 8.459
Μ.Κύρκος: 2.965
ΚΚΕ (2)
Κ.Παπαδάκης 9.903
Σ.Ζαριανόπουλος 9.874
ΑΝΕΛ (1)
Νότης Μαριάς 4.298
οι τονισμένοι είναι οι μόνοι που έχουν δυνατότητα να εκφράσουν έναν πολιτικό λόγο (γα τους βουλευτές του ΚΚΕ δεν έχω άποψη και εξάλλου είναι εκτός ΕΕ οπότε ότι και να πούνε είναι εκτός θέματος)...
οι υπόλοιποι είναι γλάστρες έως ανίδεοι...
θελεις να πιασουμε ένα ένα τα θεματα;Ε κατσε ρε μαν και στην χ.α. δεν πατε πισω,οι περισσοτεροι ειδικα τα μεγαλα κεφαλια ειναι για γελια και για κλαματα.
Εκτος και αν θεωρεις ατομο ποιοτητας τον κασιδιαρη τον λαγο τον παππα και τον αλλον που κουρευεται σαν τον κολοκοτρωνη.
Παπαδημούλης, Σακοράφα ούτε καν. Πολύ σοβαροφάνεια και από ουσία 0. Κεφαλογιάννης για γέλια. Κύρτσος όντως έχει συγκρότηση και πολιτικό λόγο αλλά είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Από το Ποτάμι νομίζω μόνο ο γιος του Κύρκου έχει να πει κάτι. Και ο Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει υπόβαθρο αλλά πολύ σοσιαλισμός ρε παιδί μου. Γενικώς την επόμενη 5ετία η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα εκπροσώπησης με Σπυράκες, Κούνεβες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Για πες εσυ... Μονο προσεχε μην πεις καμια παπαριαΡε τρελαμενε μας δουλευεις,θεωρεις ηγετη τον μιχαλολιακο τον σπιουνο και τον αλλον που κατουραγε
εξω απο το μεγκα επειδη εβαζε...τουρκικα,ενω δεν εχεις ιδεα τι εστι ο παππους;Ψαξε λιγο.
ο Στεφανος Χιος δικαιώνεται. Οι συνταξιούχοι ΟΣΕ, ΔΕΗ κλπ κρατησαν το σαπιο καθεστως φοβούμενοι να μην χασουν το 1500αρι της συνταξης (που καποτε ηταν 3000)
Καρφακι δεν τους καίγεται που νεοι ανθρωποι θα κληθουν να επιβιωσουν και να τεκνοποιησουν με 400 ή 500 ευρω
δεν αναγνωρίζω σαν αντιπαλο το γεροντακ. ΣυγνωμηΣοβαρέψου και μάθε να αναγνωρίζεις ακόμα και τον αντίπαλο.
Eσυ ρε μπασταρδε χερεσαι με ολα αρκει ο διπλανος σου να ποναει...σαλτα κ γαμησου γιατι καιρο εχω να ασχοληθω μαζι σου κ πηρες αερατο λάθος του Βόλου και των Βολιωτών θα το φάνε στην μάπα οι Βολιώτες...
το λάθος του ελληνικού λαού θα το πληρώσει ο ελληνικός λαός... καλά να πάθει όμως θα το χαρώ ιδιαίτερα..
Eγω θα σου πω ρε μαν;Ψαξε εσυ δεν ειναι δυσκολο,γουγλ εχεις.Για πες εσυ... Μονο προσεχε μην πεις καμια παπαρια
αει σύρε και γαμίσου ρε προιόν σπασμένης καπότας...Eσυ ρε μπασταρδε χερεσαι με ολα αρκει ο διπλανος σου να ποναει...σαλτα κ γαμησου γιατι καιρο εχω να ασχοληθω μαζι σου κ πηρες αερα
Ξέρεις αυτός πολέμησε κιόλας,όπλο/τουφέκι,ζω ή πεθαίνω.δεν αναγνωρίζω σαν αντιπαλο το γεροντακ. Συγνωμη
το μουνι της καριολας σου πουσταριο.....θα τα πουμε μεχρι τον Αυγουστο απο κοντα μουρο μου μην αγχωνεσαι...αει σύρε και γαμίσου ρε προιόν σπασμένης καπότας...
και ναι ο ελληνικός λαός πρέπει να πονέσει και να πληρώσει για τα λάθη του...
βρωμόπουστα
Δεν ξερουμε ΑΝ θα ειναι η αυριανη κυβερνηση,και ΑΝ θα ειναι και ποτε.Απλα στην επιλογηθελεις να πιασουμε ένα ένα τα θεματα;
Αν θες κουβεντα για την χα την κανουμε αλλα τωρα μιλαμε για το κομμα που θα είναι η αυριανη κυβερνηση
Tα ίδια λες σε όλους ρε πούστη; >αει σύρε και γαμίσου ρε [size=20pt]προιόν σπασμένης καπότας[/size]...
και ναι ο ελληνικός λαός πρέπει να πονέσει και να πληρώσει για τα λάθη του...
βρωμόπουστα
Για πες εσυ... Μονο προσεχε μην πεις καμια παπαρια
Να σου πω βεβαια ότι ουτε το πλασματικο παρελθον του Γλεζου αφορα την κουβεντα...Eγω θα σου πω ρε μαν;Ψαξε εσυ δεν ειναι δυσκολο,γουγλ εχεις.
Θα του μαθω νεες λεξουλες απο κοντα τυπε...μην αγχωνεσαιTα ίδια λες σε όλους ρε πούστη; >
τι θες να κανω τωρα που δεν εχουμε πολεμο ρε παπαζολη;;;Ξέρεις αυτός πολέμησε κιόλας,όπλο/τουφέκι,ζω ή πεθαίνω.
Εσύ και γω είμαστε στα λόγια...πολύ κατώτεροι.
Tα ίδια λες σε όλους ρε πούστη; >