tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Θα του μαθω νεες λεξουλες απο κοντα τυπε...μην αγχωνεσαι
ισα ρε γατοξέρασμα...
Θα του μαθω νεες λεξουλες απο κοντα τυπε...μην αγχωνεσαι
Το πλασματικο απο που προκυπτει;Να σου πω βεβαια ότι ουτε το πλασματικο παρελθον του Γλεζου αφορα την κουβεντα...
Η κουβεντα είναι στο ότι ο ανθρωπος βρωμάει χωματιλα και ο Συριζα τον τρεχει σαν παιδακι από εδώ και από κει γιατι δεν εχει αλλον.
και ναι ο ελληνικός λαός πρέπει να πονέσει και να πληρώσει για τα λάθη του...
από το ότι δεν κατεβασε καμια σημαια από καμια ακροπολη.Το πλασματικο απο που προκυπτει;
αει σύρε και γαμίσου ρε προιόν σπασμένης καπότας...
και ναι ο ελληνικός λαός πρέπει να πονέσει και να πληρώσει για τα λάθη του...
βρωμόπουστα
Άσε χοντρούλα γριά πούστρα,δεν θα πέσω στο επίπεδο σου.παπαζόλη μίλησα με τον γέρο σου και μου εκμυστηρεύτηκε τι είπε μόλις σε είδε στο μαιευτήριο...
"Φτου γαμώτο δεν τραβούσα καλύτερα μια μαλακία "
θα σε ισιωσω οπως την καριολα σου πουστρακι υπομονη 2 μηνες ακομα θα κελαιδας....ισα ρε γατοξέρασμα...
Ξέρεις αυτή την στιγμή σου μιλάει από το πουστονήσι ως Ναπολέων ή Καίσαρας έχοντας σηκώσει ό,τι είχε από καταθέσεις στο εξωτερικό.τζαμπα χαιρεσαι τυπε,ο μεσος ελληνας εχει λεφτα και ας κλαιγεται,το πολυ να χασει καποιο μερος καταθεσεων,η αμα εχει 15 σπιτια θα χασει τα 5 η θα τα πουλησει -40%,αλλα εξαθλιωμενο δν προκειται να τον δεις,εδω ολοι βγαλαν τα λεφτα τους τα κρυβουν η μερικοι πιο ψαγμενοι τα πολλα ευρα τα καναν χρυσο
από το ότι δεν κατεβασε καμια σημαια από καμια ακροπολη.
Και τον σφαλιαριζει το αφεντικο αμα κανει καμια μαλακια.Ξέρεις αυτή την στιγμή σου μιλάει από το πουστονήσι ως Ναπολέων ή Καίσαρας έχοντας σηκώσει ό,τι είχε από καταθέσεις στο εξωτερικό.
Και την παράγκα που έχει Ελλάδα θα την σήκωνε αν μπορούσε και θα την έπαιρνε στην πλάτη μαζί με το σάπιο κουφάρι του θεωρώντας πως αυτός είναι ο καλός και ξεχωριστός από την μάζα.
Δεν είμαι κεντροδεξιός. ;)δν ψηφισες Κυρτσο τυπε??ειναι της μεγαλης κεντροδεξιας παραταξης χρονια τωρα
θα σε ισιωσω οπως την καριολα σου πουστρακι υπομονη 2 μηνες ακομα θα κελαιδας....
ρε τυπε εχεις παει στην ακροπολη;Σε διαψεύδει ο ομοιδεάτης σου Γερμανός Φρούραρχος.
τι εισαι τυπε μου;Δεν είμαι κεντροδεξιός. ;)
Δεξιά μου είναι ο τοίχος.τι εισαι τυπε μου;
και αριστερα σου παλι τοιχο εχεις...Δεξιά μου είναι ο τοίχος.
Οχι θα ερθω να πιουμε καφε κατω απο το bigben....Για την ακριβεια εγω θα το βλεπω απο κατω προς τα πανω και εσυ απο πανω προς τα κατω...!Μην ανησυχεις την παρασκευη θα κλεισω τα ticket και σου ερχομαι...γιατί θα αναλάβεις πρωθυπουργός της Αγγλίας ???
ή θα με καταγγείλεις και εσύ σαν τον τέρρι στον εργοδότη μου ????
Ο Κασιδας τυπε?Δεξιά μου είναι ο τοίχος.
Και το χρυσο πού τον βαλαν τυπε?μερικοι πιο ψαγμενοι τα πολλα ευρα τα καναν χρυσο