Επισκέπτης
από που είναι πολεμιστης το γεροντακι; απλα γνωστος είναι και ντυμενος με πιασαρικο παραμυθιο σωστός και καλός πολεμιστής πρέπει να πέφτει στην μάχη ή να νικάει.
από που είναι πολεμιστης το γεροντακι; απλα γνωστος είναι και ντυμενος με πιασαρικο παραμυθιο σωστός και καλός πολεμιστής πρέπει να πέφτει στην μάχη ή να νικάει.
Ε κατσε ρε μαν και στην χ.α. δεν πατε πισω,οι περισσοτεροι ειδικα τα μεγαλα κεφαλια ειναι για γελια και για κλαματα.φαντασου το επιπεδο των αλλων. 90 χρονων ανθρωπος και είναι πιο αξιόπιστος παρα την μαλακινση και το ότι μπορει αυριο να μην υπαρχει
Να επιστρεψουν ενω τα εχουν καταφερει στο εξωτερικο? Μιλαμε για νεα επιπεδα μαλακιας.150.000 περίπου επιστήμονες εργαζονται στο εξωτερικό. Οι καλύτεροι εφυγαν εξαιτίας του ΣαμαροΒενιζέλου στο εξωτερικό και είναι άγνωστο ποτε θα επιστρέψουν.
Τραβοτρόμπα δεν σέβεσαι την ετυμηγορία του ελληνικού λαού;
Bαλανε ηδη στις βρυξελλες αυξημενη φρουρα γυρω απο την σημαια της ευρωπαικης ενωσης
μην σκαρφαλωνει "παλι" ο γλεζος σε κανα ιστο και κατεβαζει την σημαια με τα δοντια
δεν εχει και κανα πηγαδι εκει τριγυρω για να την πεταξει
δηλαδη ενας που ειχε μια πωλητρια στο μαγαζι του 4-5 χρονια και ισως και παραπανω, και εκλεισε το μαγαζι του, και αφησε απληρωτη την πωλητρια 2-3 μηνες γιατι δεν ειχε να φαει και χρωσταει και κανα 50αρικο, τον θεωρεις λαμογιο;
ρε θα μας τρελανετε μου φαινετε εδω περα.
η μιση ελλαδα ειναι γεματη απο ξενοικιαστα μαγαζια. που πηγαν ολοι αυτοι; κερδισαν στο τζοκερ και εφυγαν για μαλβιδες;
Σέβεσαι κάποιον όταν τον βρίζεις;μια χαρά [size=15pt]την σέβομαι... από κει και πέρα κανείς δεν μπορεί να μου πεί να μην τον βρίζω[/size] και να λέω την γνώμη μου γιαυτήν του την επιλογή...
ααα ναι και η επιλογή αυτή θα κριθεί στο ευρωκοινοβούλιο... στο οποίο μάλλον οι επτά του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετοί της ΝΔ και οι τρείς της ΧΑ θα αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία τσεπώνοντας τους παχυλούς μισθούς τους...
στο οποίο μάλλον οι επτά του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετοί της ΝΔ και οι τρείς της ΧΑ θα αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία τσεπώνοντας τους παχυλούς μισθούς τους...
Ρε τρελαμενε μας δουλευεις,θεωρεις ηγετη τον μιχαλολιακο τον σπιουνο και τον αλλον που κατουραγεαπό που είναι πολεμιστης το γεροντακι; απλα γνωστος είναι και ντυμενος με πιασαρικο παραμυθι
Να επιστρεψουν ενω τα εχουν καταφερει στο εξωτερικο? Μιλαμε για νεα επιπεδα μαλακιας.
Βεβαια, κατι μαλακιες που διαβαζω για Σαρια (μεταξυ των τουρκοφωνων) πρεπει να κοπουν μαχαιρι οσο ερχονται σε αντιθεση με τους νομους του κρατους.
Bαλανε ηδη στις βρυξελλες αυξημενη φρουρα γυρω απο την σημαια της ευρωπαικης ενωσης
μην σκαρφαλωνει "παλι" ο γλεζος σε κανα ιστο και κατεβαζει την σημαια με τα δοντια
Σοβαρέψου και μάθε να αναγνωρίζεις ακόμα και τον αντίπαλο.από που είναι πολεμιστης το γεροντακι; απλα γνωστος είναι και ντυμενος με πιασαρικο παραμυθι
ξέρεις σε πόσους καθηγητές σε ξένα πανεπιστήμια είπαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να πάνε στα ελληνικά πανεπιστήμια ?? σε περίπου 100 ... οι αρντικές απαντήσεις ήταν 100% και οι λόγοι της απόρριψης ομόφωνοι...
"θέλουμε να είμαστε καθηγητές σε πανεπιστήμια και όχι σε μπουρδέλα"
δεν είπα ότι θα επιστρέψουν. Ίσα ίσα δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν!! ο ήλιος δεν τρώγεται άλλωστεΝα επιστρεψουν ενω τα εχουν καταφερει στο εξωτερικο? Μιλαμε για νεα επιπεδα μαλακιας.
Οι άξιοι και ικανοί πρέπει να καλοπληρώνονται. Δεν το λέω εγώ,εσύ το έχεις πει..
Απλά λίγο σεβασμό αν μη τι άλλο σε ένα άνθρωπο αυτής της ηλικίας καί σε μια γυναίκα που υπέφερε ότι υπέφερε ( στην Κούνεβα αναφέρωμαι ) , εκτός καί άν αυτά τα στοιχειώδη δεν περιλαμβάνωνται στο dna σας οπότε τσάμπα μιλάμε !!
κομματοκρατία και εντός πανεπιστημιών. οι άξιοι φεύγουν και απο τα πανεπιστήμιακαλα ρε τυπε μη τα γαμας και τα ελληνικα πανεπιστημια καλα ειναι.εγω σε ελληνικο πηγα,σε σχεση με βουλγαριες-ρουμανιες μια χαρα ειναι
το θεμα ειναι να μη πεσεις σε καθηγητη που δν θα σε περναει γιατι ετσι γουσταρει
Δηλαδη τωρα αυτους που εχουμε στην κυβερνηση τους πληρωνουμε γιατι εχουν δειξει τις δυνατοτητες τους;ας πληρωθούνε λοιπόν για τις ικανότητες τους οι οποίες θα φανούν από την παρουσία τους στην Ευρωβουλή...
εγώ λέω ότι θα αποτελέσουν διακοσμητικά στοιχεία ή θα αναλίσκονται σε ερωτήματα του κώλου