Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτα που λενε για την αποχη ολα ειναι μαλακιες.
υπολογιστε ποσο κοσμος εφυγε στο εξωτερικο για δουλεια τα τελευταια 4 χρονια και θα δειτε απο που προερχετε η αποχη.
και αν δεν αλλαξει η κατασταση που δεν βλεπω να αλλαζει με αυτα που ψηφισαν οι δημοσιοι υπαλληλοι οι συνταξιουχοι οι κρατικοδιαιτοι, οι επιδοτουμενοι-αγροτες και τα μαλακισμενα που τα ταιζουν ακομα οι μπαμπαδες τους, στις επομενες εκλογες η αποχη θα φτασει στο 80% λογο μεταναστευσης. μονο τα κρατικοδιαιτα μουνοσκυλα θα υπαρχουν στην ελλαδα για να ψηφιζουν.

ο κόσμος που έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στο ελληνικό προξενείο της χώρας που εγκαταστάθηκε... να μην λέμε και μαλακίες...

και δεν έφυγε εκτός ελλάδος το 40% των εκλογέων... αντε να φύγαν 5.000 κόσμος...

Επισκέπτης
ο κόσμος που έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στο ελληνικό προξενείο της χώρας που εγκαταστάθηκε... να μην λέμε και μαλακίες...

και δεν έφυγε εκτός ελλάδος το 40% των εκλογέων... αντε να φύγαν 5.000 κόσμος...
assets_LARGE_t_189761_54107453.JPG

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Πασιφανές.
Ένεκα που είναι αντισυστημικός ο κ. Αλέξιος.

Καλά, εδώ νίκησε το πασοκ,έχασε ο σύριζα, η χ.α. αποδομείται, στην αντισυστημικότητα του άλεξ θα κολλήσουμε??

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36

εσυ εχεις την εντυπωση οτι ολοι ηταν απο το πρωι στα προξενια απο εξω για να ψηφισουν;
ειμαι σιγουρος οτι τους καηκαν τα αρχιδια για τις εκλογες στην ελλαδα.
αμα νομιζεις οτι εφυγαν μονο 5.000 κοσμος εισαι πολυ νυχτωμενος.
5.000 εφυγε το τελευταιο 6μηνο μαλλον  8ελεις να πεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εσυ εχεις την εντυπωση οτι ολοι ηταν απο το πρωι στα προξενια απο εξω για να ψηφισουν;
ειμαι σιγουρος οτι τους καηκαν τα αρχιδια για τις εκλογες στην ελλαδα.
αμα νομιζεις οτι εφυγαν μονο 5.000 κοσμος εισαι πολυ νυχτωμενος.
5.000 εφυγε το τελευταιο 6μηνο μαλλον  8ελεις να πεις.

αμα δεν τους καηκανε τα αρχίδια στα αρχίδια μου... ας προσέχανε..

και συ δηλαδή πόσους εκτιμάς ??? 5.000, 50.000, 500.000 ??? για πες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Καλά, εδώ νίκησε το πασοκ,έχασε ο σύριζα, η χ.α. αποδομείται, στην αντισυστημικότητα του άλεξ θα κολλήσουμε??

Λησμονήσατε το ποτάμι που σάρωσε στις ευρωεκλογές χωρίς καμία προβολή από τα Μ.Μ.Ε, καθώς και την Ν.Δ. που πήρε τους περισσότερους δήμους και περιφέρειες με ανεξάρτητους, στους οποίους δεν έδωσε χρίσμα.  

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μαθε μπαλιτσα.
Αλλοι εδιναν 8 μοναδες διαφορα στο συριζα και δευτερο κομμα την ΧΑ, αλλά καποιοι ενοχλουνται αν εγω εδωσα δυομισι μοναδες διαφορα και πηγε τριαμισι...
Θα τα δεις σιγα σιγα. Δεν πειραζει. Ειναι ωραιο να ασχολουνται με την παρτη σου.

για βάλε λίγο την επίσημη αρχική πρόβλεψη που είχες πολυδιαφημίσει να την θυμηθούμε :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Η βεβήλωση των κουφαριών είναι μεγάλη ασέβεια, και τιμωρείται από τους Θεούς.

Θυμηθείτε πως πλήρωσε ο Αχιλλέας  την ασέλγεια στο κουφάρι του Έκτορα.  :)

θα αξίζει όμως ;)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
αμα δεν τους καηκανε τα αρχίδια στα αρχίδια μου... ας προσέχανε..

και συ δηλαδή πόσους εκτιμάς ??? 5.000, 50.000, 500.000 ??? για πες
ολοι δεν ειναι γλυφτες και κομματοσκυλα, και υπαρχουν ανθρωποι αξιοπρεπεις που δεν συμβιβαζοντε με επιδοματα του κωλου,για να φυτοζωουν.
δες τα τελευταια χρονια ποσο εχουν αυξηθει οι φορολογικες δηλωσεις των κατοικων εξωτερικου και θα το καταλαβεις.
κομματοσκυλο βγαλε τα σκατα απο τα ματια σου και μαθε να βλεπεις την πραγματικοτητα.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Λησμονήσατε το ποτάμι που σάρωσε στις ευρωεκλογές χωρίς καμία προβολή από τα Μ.Μ.Ε, καθώς και την Ν.Δ. που πήρε τους περισσότερους δήμους και περιφέρειες με ανεξάρτητους, στους οποίους δεν έδωσε χρίσμα.  
μεγαλα γλεντια...
Και όλα στο πλανο από την αρχη... Τους εβαλαν την πλεμπα για να εχουν το αλλοθι να στηριξουν και να οικειοποιηθουν τον "ανεξαρτητο" και το χαιρονται κιολας.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Παρεμπιπτόντως ο (ρα)Τατούλης χρεώθηκε ως γαλάζιος υποψήφιος ενώ η πρώτη του εκλογή το 2010 ήταν με την υποστήριξη του πασοκ μιας και η νουδου είχε κατεβάσει κάποιον Δράκο. Τώρα απλά ακολούθησε στην στήριξη του (ρα)Τατούλη.
Ο χάρτης όμως γαλάζιος  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αυτα που λενε για την αποχη ολα ειναι μαλακιες.
υπολογιστε ποσο κοσμος εφυγε στο εξωτερικο για δουλεια τα τελευταια 4 χρονια και θα δειτε απο που προερχετε η αποχη.
και αν δεν αλλαξει η κατασταση που δεν βλεπω να αλλαζει με αυτα που ψηφισαν οι δημοσιοι υπαλληλοι οι συνταξιουχοι οι κρατικοδιαιτοι, οι επιδοτουμενοι-αγροτες και τα μαλακισμενα που τα ταιζουν ακομα οι μπαμπαδες τους, στις επομενες εκλογες η αποχη θα φτασει στο 80% λογο μεταναστευσης. μονο τα κρατικοδιαιτα μουνοσκυλα θα υπαρχουν στην ελλαδα για να ψηφιζουν.

γυρω στις 90χιλιαδες νομιζω
βαλε και τους φοροφυγαδες ελευθ.επαγγελματιες  :grin: :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.248
Πόντοι
25.467
Παρεμπιπτόντως ο (ρα)Τατούλης χρεώθηκε ως γαλάζιος υποψήφιος ενώ η πρώτη του εκλογή το 2010 ήταν με την υποστήριξη του πασοκ μιας και η νουδου είχε κατεβάσει κάποιον Δράκο. Τώρα απλά ακολούθησε στην στήριξη του (ρα)Τατούλη.

Πάντα!  :grin:

Επισκέπτης
τα δωρα του συριζα με Σακελαριδη κλπ πως τα σχολιαζεις;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ολοι δεν ειναι γλυφτες και κομματοσκυλα, και υπαρχουν ανθρωποι αξιοπρεπεις που δεν συμβιβαζοντε με επιδοματα του κωλου,για να φυτοζωουν.
δες τα τελευταια χρονια ποσο εχουν αυξηθει οι φορολογικες δηλωσεις των κατοικων εξωτερικου και θα το καταλαβεις.
κομματοσκυλο βγαλε τα σκατα απο τα ματια σου και μαθε να βλεπεις την πραγματικοτητα.

ζήτημα είναι την τελευταία τριετία να έχει αυξηθεί ο αριθμός των δηλώσεων κατοίκων εξωτερικού κατά 15.000.. μέσα σε αυτους και οι γιατροί που πάνε για ειδικότητα, κάποιοι που πάνε γαι διδακτορικό κλπ κλπ κλπ...

εγώ μέχρι στιγμής στην ζωή μου τρείς φορές έχω κάνει δηλώσεις σαν κάτοικος εξωτερικού... τι σημαίνει αυτό ??

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ζήτημα είναι την τελευταία τριετία να έχει αυξηθεί ο αριθμός των δηλώσεων κατοίκων εξωτερικού κατά 15.000.. μέσα σε αυτους και οι γιατροί που πάνε για ειδικότητα, κάποιοι που πάνε γαι διδακτορικό κλπ κλπ κλπ...

εγώ μέχρι στιγμής στην ζωή μου τρείς φορές έχω κάνει δηλώσεις σαν κάτοικος εξωτερικού... τι σημαίνει αυτό ??

οτι εισαι μεταναστης  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom