Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Πιστευεις ότι θα μπορουσε ο Σακελαριδης να χτυπησει στα ισα τον οποιδηποτε δημο;
Ποσο μαλλον της Αθηνας

Ο Σακελλαρίδης κατά τη γνώμη μου,ήταν η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών. Ευγενέστατος, σοβαρός, μετρημένος που εμένα τουλάχιστον με προδιαθέτει θετικά..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.494
Πόντοι
2.356
Ο Σακελλαρίδης κατά τη γνώμη μου,ήταν η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών. Ευγενέστατος, σοβαρός, μετρημένος που εμένα τουλάχιστον με προδιαθέτει θετικά..

Βέβαια είναι παιδί σωλήνα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ομολογουμένως και επίσης είπε και κάτι βλακείες του τύπου να μην υπάρχει η αστυνομία...

Επισκέπτης
και κατά την δικη μου. Και γενικα ο συριζα δειχνει να ξεπερνα καποιες αγκυλωσεις  του εχουν μεινει από την κνε.
Αλλα εγω δεν θα εβαζα το παιδακι στον δημο Αθηνας. Θα εβαζα καποιον να κανει παταγο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα ειναι ο αντικαταστατης του τσιπρα φιλε..!Ο Καμμινης κερδισε οριακα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και κατά την δικη μου. Και γενικα ο συριζα δειχνει να ξεπερνα καποιες αγκυλωσεις  του εχουν μεινει από την κνε.
Αλλα εγω δεν θα εβαζα το παιδακι στον δημο Αθηνας. Θα εβαζα καποιον να κανει παταγο
Εκανε με την δουρου...αρκει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ο σακελλαρίδης κατά την γνώμη μου είναι αυτό που δείχνει η φάτσα του, νυφίτσα

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Αυτος ο γερος κατεβασε την ναζιστικη σημαια απο την ακροπολη και πολεμησε εναντιον γερμανων και ιταλων οταν εσυ το πιο ακραιο πραγμα που εχεις κανει ειναι να κλειδωνεις την τουαλετα οταν τον παιζεις για να μην σε δουν οι δικοι σου.
Για αυτο λιγο σεβασμο σε πατριωτες που εχουν δωσει το αιμα τους για την χωρα δεν θα εβλαπτε,εστω και αν ανηκουν στον αριστερο χωρο.

Ελεος με την καραμελα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και κατά την δικη μου. Και γενικα ο συριζα δειχνει να ξεπερνα καποιες αγκυλωσεις  του εχουν μεινει από την κνε.
Ποιον εχει ο συριζας που θα εκανε παταγο; :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.494
Πόντοι
2.356
Ελεος με την καραμελα...

Πάντως ο Γλέζος δεν κατέβασε καμία σημαία. Δεν έχω κάτι μαζί του,Μην παρεξηγηθώ. Αλλά ο Σάντας δεν ήταν τυχαία εξαφανισμένος. Διαβάστε και λίγο ρε guys!

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Αυτό με τα ονόματα που κάνουν "πάταγο" τα έχουμε χορτάσει τα τελευταία χρόνια. Μια χαρά ήταν ο Γκάμπριελ..

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ζήτημα είναι την τελευταία τριετία να έχει αυξηθεί ο αριθμός των δηλώσεων κατοίκων εξωτερικού κατά 15.000.. μέσα σε αυτους και οι γιατροί που πάνε για ειδικότητα, κάποιοι που πάνε γαι διδακτορικό κλπ κλπ κλπ...

εγώ μέχρι στιγμής στην ζωή μου τρείς φορές έχω κάνει δηλώσεις σαν κάτοικος εξωτερικού... τι σημαίνει αυτό ??
δεν τα ξερεις καλα τα γραμματα φιλε. οι χρεωκοπημενοι-κατεστραμενοι ελευθεροι επαγγελματιες που εφυγαν νυχτα στο εξωτερικο,απο το φοβο του ικα-τεβε-εφορια η εχουν καταδικαστικες αποφασεις για χρεη, την εχουν γραμμενη στα αρχιδια τους την φορολογικη δηλωση.
οι ανεργοι που εφυγαν με δανεικα απο την ελλαδα για δουλεια στο εξωτερικο, και ειναι εργατες-σερβιτοροι-οδηγοι-πωλητες- και αυτοι επισης δηλωνουν τα αρχιδια τους στην ελλαδα.
εννοιτε οτι ολοι οι παραπανω που σου ανεφερω δεν εχουν ουτε κοτετσι στο ονομα τους, και αν εχουν κανενα ακινητο ειναι υποθηκευμενο σε τραπεζα. οπως καταλαβαινεις αυτοι δεν φαινοντε πουθενα αν ζουν στην ελλαδα η στο εξωτερικο.και σου μιλαω για χωρες τις ευρωπης. τωρα αν ειναι καποιος σε καναδα-αμερικη-αυστραλια-βραζιλιες και αλλες χωρες εκτος ευρωπης, αν θελει χανοντε τα ιχνη του εντελως.

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
O Ζαγοράκης ξεκινά εντατικά μαθήματα Αγγλικών για την ευρωβουλή. Μετά τα Αγγλικά θα μάθει κι Ελληνικά..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν τα ξερεις καλα τα γραμματα φιλε. οι χρεωκοπημενοι-κατεστραμενοι ελευθεροι επαγγελματιες που εφυγαν νυχτα στο εξωτερικο,απο το φοβο του ικα-τεβε-εφορια η εχουν καταδικαστικες αποφασεις για χρεη, την εχουν γραμμενη στα αρχιδια τους την φορολογικη δηλωση.
οι ανεργοι που εφυγαν με δανεικα απο την ελλαδα για δουλεια στο εξωτερικο, και ειναι εργατες-σερβιτοροι-οδηγοι-πωλητες- και αυτοι επισης δηλωνουν τα αρχιδια τους στην ελλαδα.
εννοιτε οτι ολοι οι παραπανω που σου ανεφερω δεν εχουν ουτε κοτετσι στο ονομα τους, και αν εχουν κανενα ακινητο ειναι υποθηκευμενο σε τραπεζα. οπως καταλαβαινεις αυτοι δεν φαινοντε πουθενα αν ζουν στην ελλαδα η στο εξωτερικο.και σου μιλαω για χωρες τις ευρωπης. τωρα αν ειναι καποιος σε καναδα-αμερικη-αυστραλια-βραζιλιες και αλλες χωρες εκτος ευρωπης, αν θελει χανοντε τα ιχνη του εντελως.

που δν πληρωσαν ουτε υπαλληλους ουτε τιποτα τα πηραν τα λεφτα  και εφυγαν μια νυκτα  :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.494
Πόντοι
2.356

Καλά δεν ζούμε στην εποχή του Θείου Σαμ από Σικαγο που πήγαινες και έβρικσες δουλειά λατζέρης ή πωλητής ή κάτι τέτοιο. Τέτοιοι που λες είναι ελάχιστοι.

Επισκέπτης
αυτή είναι η δουλεια ενως κομματος με φιλοδοξιες.
Να βρει. Εγω που είμαι αντισυριζαιος ολους σκατα τους βλεπω αλλα δεν μιλαμε για μενα
To 90% της ελληνικής κοινωνία είναι γαλουχημένο από την νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,δηλαδή σαύρες,ερπετά και σαλιγκάρια.

Συνεπώς αυτό που λες δύσκολο...μόνο για πολύ σκληροπυρηνικές ομάδες όπως η Χ.Α. ή το ΚΚΕ(σαφώς λιγότερο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom