ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εγω δεν τον θελω ρε φιλε. Τι να κανουμε τωρα?
ααα πορνοπαπειος κλοτσοεξεδρα. εχει προκληση η παραθεση.
Εγω δεν τον θελω ρε φιλε. Τι να κανουμε τωρα?
Τυπε μαλλον μονη της το εκανε για προσωπικο οφελος. Μ'αρεσεις που βλεπεις πισω απο τα γεγονοτα.
Δεν βλεπω καμια ουσιαστικη κινηση ομως. Μπλα μπλα.Κάνει νιάου νιάου σαν τον κ. Πορνομετανάστη, κ. Αλέξιε...
Αυτοί που δήλωσαν ότι η Ν.Δ. έγινε πλέον μικρό κόμμα.
Εγω ειμαι αρχηγος της ΝΔ ωστε να ξερω αν θα τον δεχθουν πισω?ααα πορνοπαπειος κλοτσοεξεδρα. εχει προκληση η παραθεση.
δηλαδη οι αλλοι τον θελουν και ο σαμαρας βαζει βετο τυπε?Εγω ειμαι αρχηγος της ΝΔ ωστε να ξερω αν θα τον δεχθουν πισω?
Εγω την γνωμη μου εκφραζω. Ουτε τη φωτογραφια του. Τι δεν καταλαβαινεις?
αν εχασε και εσενα ο αντωνακης δεν το βλεπω καλα τυπε :S
Και πού να ξερω εγω???δηλαδη οι αλλοι τον θελουν και ο σαμαρας βαζει βετο τυπε?
δηλαδη οι αλλοι τον θελουν και ο σαμαρας βαζει βετο τυπε?
Λοιπον, για την ταξη των πραγματων.
Προφανως δεν θυμομουν καλα για τον Τομιτο, με ειχε μπερδεψει ενα ποστ του τον Απριλιο που ελεγε οτι "εχω βαλει στοιχημα με εναν φιλο για 12-14% Χρυση αυγη".
Δεν ειναι ευκολο να θυμαμαι τα παντα.
Βεβαια ψαχνοντας, βρηκα πολλά σπαρταριστα ποσταρισματα του
Και πού να ξερω εγω???
Οκ Τομυ, ολα ενταξει.To στοίχημα μιας κ έχω πει ήδη ότι δεν βάζω στοιχήματα ήταν με συνάδελφο κουκουέ που για να με πειράζει μου κόλλαγε ότι το ΚΚΕ θα περάσει την Χ.Α κ ήταν συμβολικά ένας καφές του μονόευρου.
Πέραν αυτού σπαρταριστά ποσταρίσματα κάνουμε όλοι μας.
Είναι μοιραίο κάτι τέτοιο για πολλούς κ διάφορους λόγους.
Αυτό που δεν είναι μοιραίο ομως, είναι ότι κάποιοι έχουν την συναίσθηση ότι θα κάνουν κ τέτοια κ κάποιοι άλλοι όχι.
Δεν βλεπω καμια ουσιαστικη κινηση ομως. Μπλα μπλα.
Οκ Τομυ, ολα ενταξει.
Οιηματίας
η ποίηση είναι οίηση
Μην οίεσται όμως και εσείς τώρα.
εγώ που είμαι ΣΥΡΙΖΑ λέω ότι ο alex δεν έπεσε έξω. Η διαφορά ήταν μεγαλύτερη έφτασε το 4% τελικά η Δούρου πήρε την περιφέρεια αλλά δεν μπορείς να πεις ότι έπεσε έξω. Μια χαρά τα πήγε έβλεπε 3 ήρθε 4 τελικάγελάει ο κόσμος με προβλέψεις άλεξ71 για εκλογές