Επισκέπτης
χωρίς ban τί νόημα έχει;ειχες πει και μονος σου οτι θα φυγεις πουσταρδελα οποτε δρομο τωρα![]()
χωρίς ban τί νόημα έχει;ειχες πει και μονος σου οτι θα φυγεις πουσταρδελα οποτε δρομο τωρα![]()
χωρίς ban τί νόημα έχει;![]()
αμα πληρωνες πραγματικα αυτα που θα επρπε να πληρωνεις απο αυτα που βγαζεις......θα ψηφιζα ΝΔ τωρα.....αλλα δεν σε εχουν πιασει ,για αυτο μιλας ακομη.....εμεις το ξερουμε και το βλεπουμε ,γι' αυτο μαυρο στην ΝΔ !!!!αντι να κατασχουν το σπιτι κανενος μεγαλοδικηγορου.....κατασχουν κανα μισθο ή καμια συνταξη απο κανεναν κακομοιρη......για αυτο σκασε τωρα και κολυμπα οσο υπαρχει νερο στην λακουβα.....οταν η λακουβα γεμισει με λασπη ,δε σε βλεπω να κολυμπας και πολυ καλα ......παντως λιγο χρονο εχεις !!!
Τα καριόλια του Πειραιά και της Δ.Αττικής λέει το έφτιαξαν αυτό.
Από αύριο , τους εύχομαι να θυμηθούν το χειμώνα του 1942 (διαιτολογικώς).
ΑΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.
do itθα σε γαμησω στις αναφορες![]()
Ρε συ αλεξ τι δεξιους και μαλακιες μου λες,εδω κρινεται το μελλον της χωρας,της νεας γενιας,δεν σου φταινε τα παιδακια αν εσυ εισαι καμμενος και λοβοτομημενος πολιτικα.η νδ μαζι με το πασοκ ειναι αποδεδειγμενα αποτυχημενα κομματαΕ, οταν βλεπω να λεει ο αλλος "σας εσωσε το ποταμι" και την ιδια ωρα μετραω 8% χαμενο προς ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, Γεφυρες, Πολυδωρα, απο "δεξιους" που εριζουν για το αν η ΝΔ θα ειναι λιγο ή μετρια ή βαρια φιλελευθερη, ενω οι αλλοι ειναι πρωτοι με εκατο συνιστωσες, συγνωμη αλλά μου γυριζει το ματι λιγο αναποδα...
Χρεωστε το μου...
Εσυ βαλε μυαλο για το καλο του τοπου και ψηφισε ΝΔ ή Ελια.Ρε συ αλεξ τι δεξιους και μαλακιες μου λες,εδω κρινεται το μελλον της χωρας,της νεας γενιας,δεν σου φταινε τα παιδακια αν εσυ εισαι καμμενος και λοβοτομημενος πολιτικα.η νδ μαζι με το πασοκ ειναι αποδεδειγμενα αποτυχημενα κομματα
τα οποια το μονο που προσφεραν στην χωρα ειναι να την καταστρεψουν.Δεν γινεται απο αυτους να περιμενουμε ξαφνικα να
αλλαξουν και να νοιαστουν για τον τοπο.Παρτο χαμπαρι.Ειναι η μονη αληθεια.Οταν στο ξαναειπα ειπες οτι ελπιζεις να αλλαξουν.
Ε φανηκε πλεον οτι δεν αλλαζουν,βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει και για το καλο του τοπου μην ξαναψηφισεις ν.δ.
μεγαλοδικηγορος ο χασοδικης. τι αλλο θα ακουσουμε![]()
ρε τύπε, αφού δεν παρακολουθείς τι γράφω, μη λες μαλακίες !
πόθεν προκύπτει ότι είμαι άπατρις και φιλοχιτλερικός και φιλοτουρκος και φιλοσκοπιανός ;;;![]()
ωπ θελω ενημερωση εστω και πριβε.
Γιατί μαλακίζονται και αυτοί.Λύστε μου μια απορία ....
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΚΑΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΩΣΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ .....
[size=17pt]
Το μπουρδέλο του ΣΥΡΙΖΑ
γιατί έχασε ψήφους από το 2012 ;;;;;;;;;;[/size]
Λύστε μου μια απορία ....
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
[size=17pt]
Το μπουρδέλο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο μόνος που δεν απαντάει εδώ είσαι εσύ.Αυτην την ερωτηση εκανα κι εγω αρχηγε μου πριν λιγο, αλλά απαντηση δεν πηρα.
Προφανως επειδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Το ακόμα χειρότερο βέβαια είναι πω ο εν λόγω τσογλαναράς "ξαναχτύπησε" μετά από 2-3 μέρες μπανάροντας κάποιο άλλο μέλος το οποίο του αντιπαρετίθετο (πάλι σε αθλητικό θέμα), θεωρώντας σωστό να είναι ταυτόχρονα "παίχτης" (και μάλιστα "βρώμικος") και "διαιτητής"!!
Ο μονος που απανταει ουσιαστικα ειμαι εγω.Ο μόνος που δεν απαντάει εδώ είσαι εσύ.
θα τον παρω στην χα...Εσυ βαλε μυαλο για το καλο του τοπου και ψηφισε ΝΔ ή Ελια.
Αυτην την ερωτηση εκανα κι εγω αρχηγε μου πριν λιγο, αλλά απαντηση δεν πηρα.
Προφανως επειδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Λύστε μου μια απορία ....
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
[size=17pt]
Το μπουρδέλο του ΣΥΡΙΖΑ