redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Εσυ βαλε μυαλο για το καλο του τοπου και ψηφισε ΝΔ ή Ελια.
Σου ειπα να μου δωσεις ενα καλο επιχειρημα για το πως θα σωσουν τον τοπο οι 2 χρεωκοπημενοιΕσυ βαλε μυαλο για το καλο του τοπου και ψηφισε ΝΔ ή Ελια.
Ρε συ αλεξ τι δεξιους και μαλακιες μου λες,εδω κρινεται το μελλον της χωρας,της νεας γενιας,δεν σου φταινε τα παιδακια αν εσυ εισαι καμμενος και λοβοτομημενος πολιτικα.η νδ μαζι με το πασοκ ειναι αποδεδειγμενα αποτυχημενα κομματα
τα οποια το μονο που προσφεραν στην χωρα ειναι να την καταστρεψουν.Δεν γινεται απο αυτους να περιμενουμε ξαφνικα να
αλλαξουν και να νοιαστουν για τον τοπο.Παρτο χαμπαρι.Ειναι η μονη αληθεια.Οταν στο ξαναειπα ειπες οτι ελπιζεις να αλλαξουν.
Ε φανηκε πλεον οτι δεν αλλαζουν,βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει και για το καλο του τοπου μην ξαναψηφισεις ν.δ.
Εσυ ψηφισες Δούρου ή Σγουρό?θα τον παρω στην χα...
Ποιοι λες θα εκλεγούν;θα τον παρω στην χα...
προκυπτει απο το οτι δεν προσεθεσες το κοκκινο χρωμα στην παραπανω γκραβουρα που εγραψες.
Ρε ΛΑΛακη Πανε γυαλισε την Καραμπινα κρυφοΠΑΣΟΚΕ μας ζαλισες τα αρχιδια με τον ΣΥΡΙΖΑ...
Δεν κατάλαβες,σαν τον Λάκη είναι και αυτός,προτμάει ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ.Ξαναεγινες Χρυση Αυγη αυτη τη βδομαδα? Σαμαρικος ησουνα μεχρι χθες.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ ΠΩΠΩ ΖΗΜΙΑΣου ειπα να μου δωσεις ενα καλο επιχειρημα για το πως θα σωσουν τον τοπο οι 2 χρεωκοπημενοι
και το μονο που ειπες ειναι οτι ΕΛΠΙΖΕΙΣ να αλλαξουν.Ε πλεον μετα απο 4 χρονια που ειναι πανω,δεν εχουν αλλαξει.
Υπομονη τελος.
Ρε μαλακα εσυ τι μιλας παραλιγο να σε φτασει ο αποτυχημενος ελιας και το ποταμι που πρωτομπηκε στις εκλογες.Και ... χαίρονται !!!!!!!!!
Η Κυβέρνηση χάνει συνολικά πάνω από 10%
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ 10%
αλλά χάνουν και από το ποσοστό που είχαν το 2012 !!!!!!
Και θα ... κυβερνήσουν λένε ......
Τυχεροί είστε ρε μπαγάσες.
Από ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, δεν χάνετε με τίποτε.
Και μόνοι τους να τρέξουν αυτοί , θα έλθουν δεύτεροι.
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ....
Εσυ ψηφισες Δούρου ή Σγουρό?
Τυπε, ο μαστερ ειναι Ποταμι. Αδικως τον καταγγελεις ως συριζαιο.ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ ΠΩΠΩ ΖΗΜΙΑ
ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑ
Δηλαδη ο Λακης που ψηφισε Σγουρο δεν ειναι ΧΑ?Οι Χ.Α. δεν ψηφισανε ουτε Δουρου ουτε Σγουρο λεμε... αυτους τους ψηφιζουνε βλακοδεξιοι Πολανιτες σαν εσενα !!!
Δεν εχετε πολιτικα πιστευω, πιστευετε μονο στις καρεκλες τα ρουσφετια τις κλεψιες τις απατεωνιες και μαζι με τα ΠΑΣΟΚΙΑ μας δεσατε σε μια κολλα χαρτι (ΜΝΗΜΟΝΙΑ)
Ρε μαλακα εσυ τι μιλας παραλιγο να σε φτασει ο αποτυχημενος ελιας και το ποταμι που πρωτομπηκε στις εκλογες.
Λιγο ακομη και θα σας εφταναν και οι βαζελοι.
ο θειος μου ο πασόκος πάντως αν και το σκεφτότανε για ποτάμι προτίμηση δημαρΤυπε, ο μαστερ ειναι Ποταμι. Αδικως τον καταγγελεις ως συριζαιο.
Ρε μαλακα εσυ τι μιλας παραλιγο να σε φτασει ο αποτυχημενος ελιας και το ποταμι που πρωτομπηκε στις εκλογες.
Λιγο ακομη και θα σας εφταναν και οι βαζελοι.
Ακυρο τυπε.Εσυ ψηφισες Δούρου ή Σγουρό?
Και γω δύο λευκά έριξα στις τοπικές επειδή δεν μπορούσα να ψηφίσω δεξιό ή πασοκοδεξιό.Ακυρο τυπε.
Δεν πηγε το χερι μου