LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ακυρο τυπε.
Δεν πηγε το χερι μου
Ακόμα ένας. Μόνο ο λάκης ψήφισε σγουρό, ο ξεφτύλας της ΧΑ
Ακυρο τυπε.
Δεν πηγε το χερι μου
Και γω δύο λευκά έριξα στις τοπικές επειδή δεν μπορούσα να ψηφίσω δεξιό ή πασοκοδεξιό.
Παντως ακομη ψαχνουμε χρυσαυγιτη που να ψηφισε Δουρου.Ακόμα ένας. Μόνο ο λάκης ψήφισε σγουρό, ο ξεφτύλας της ΧΑ
Δημόσια έγινε ότι έγινε, διάβασε απλά τα τελευταία πριν από τα σημερινά ποστς μου, σε άχετο νήμα την δέχθηκα την επίθεση στης Euroleague.
Αυτό που έγινε παρασκηνιακά είναι πως έθεσα την Αντισθένη ενώπιον των ευθυνών του, αλλά προτίμησε να το "πνίξει" το θέμα πως και καλά |δεν έγινε τίποτα, όλο φίλοι είμαστε!"
Το ακόμα χειρότερο βέβαια είναι πω ο εν λόγω τσογλαναράς "ξαναχτύπησε" μετά από 2-3 μέρες μπανάροντας κάποιο άλλο μέλος το οποίο του αντιπαρετίθετο (πάλι σε αθλητικό θέμα), θεωρώντας σωστό να είναι ταυτόχρονα "παίχτης" (και μάλιστα "βρώμικος") και "διαιτητής"!!
Το δε τρισχειρότερο είναι πως και πάλι ο Ανμίν τον κάλυψε.
Το τραγικό τέλος ήταν πως κάποιος τρίτος, φίλος του μοντ και αθήτικός ομοϊδεάτης του μπαναρισθέντος είχε προτείνει να ζητήσει ως εκδούλευση την "επιείκια" αυτού που άρχισε πρώτος να προκαλεί, λες και τους χρωστάμε και χάρη που στηρίζουμε το σάιτ αντί να μας χρωστάνε. Ή που αν θα με μπανάρουν εμένα θα βάλω την γάτα μου να κλαίει και θα παρακαλώ να με ξεμπανάρουν.
Μην σου πω και χάρη θα μου κάνουν να ξεκόψω οριστικά...
Είπαμε Δεν θα λέμε τα ίδια συνέχεια.Ευρωεκλογές τι ψήφισες ρε τσόκαρο ;;;
Δηλαδη ο Λακης που ψηφισε Σγουρο δεν ειναι ΧΑ?
Δεν ειπαμε? Ελια.Ευρωεκλογές τι ψήφισες ρε τσόκαρο ;;;
Εγω θα χαρω μονο οταν θα πεσει ο πιτσας ρε μαν,και οταν καθαρισει ο τοπος απο νεοναζι.Χάρηκες ΣΥΡΙΖΑία πουτάνα ;;;
Θέλει η αναρχοκουμμούνα ΣΥΡΙΖΑία πουτάνα να κρυφτεί
κι η χαρά δεν την αφήνει ....
στα τρια πρωτα καλα τα πηγα....υποεκτιμησα ελια και χρυση αυγη,υπερεκτιμησα ανελ και δημαρΔικες μου προβλέψεις
ΝΔ 24%
ΣΥΡΙΖΑ 26%
Ποτάμι 8%
ΧΑ 4%
Ελιά 6%
ΚΚΕ 9%
ΑΝΕΛ 6.5%
ΔΗΜΑΡ 5.5%
ΛΟΙΠΑ 11%
Ξέρω έναν και είναι ανάμεσα μας,αλλά δεν τον δίνω.Παντως ακομη ψαχνουμε χρυσαυγιτη που να ψηφισε Δουρου.
ΠάψεΔεν ειπαμε? Ελια.
Για πες μας ρε μαλάκα ...ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΣ ειναι του εριξα γαμωσταυριδια οταν διαβασα οτι ψηφισε ΣΓΟΥΡΟ ο ΤΡΟΜΠΑΣ !!!!
Λυπάσαι ΤΣΥΡΙΖΟνι ;;;
Άρα πέτυχα το στόχο μου.
Κάτι χαμούρια του ΣΥΡΙΖΑ ήθελα να κάνω να πονέσουν ...
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ....
Ο Σγουρός , ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ... ΕΧΕΙ ....
Μονο το 1/3 εχει καταμετρηθει ακομη. Υπομονη.Η ΔΟΥΡΟΥ έχει σιγά σιγά μεγαλυτερη διαφορά...πάει για νίκη με σημαία ΣΥΡΙΖΑ και όλους τους άλλους αντιπάλους
Καλα καλά, πες σε κανά ομοιδεάτη σου ότι ψήφισες σγουρό, θα πέσει η φάπα σύννεφο όπως στο σχολείο όταν κουρευόμασταν
Μονο το 1/3 εχει καταμετρηθει ακομη. Υπομονη.