Επισκέπτης
ΚΑΛΑ περιμενετε να ρθει να παρει κανα δις ακομη και μετα να φυγει να σας δωσει τα @@@ του
Πλακιτσα κάνω, ετσι?
ΚΑΛΑ περιμενετε να ρθει να παρει κανα δις ακομη και μετα να φυγει να σας δωσει τα @@@ του
τυπε ειναι πολυ κουλ τα ατομαΠάντως έχουν πλάκα τα γαλάζια παιδιά,προσπαθούν να πείσουν πως δεν έγινε και τίποτα που έχασαν
Εγώ λέω θα πάει καλά,όχι τρελά πράγματα αλλά θα δώσει κάτι. ;)
Το ΠΑΝΚΙ περασε και την Ανταρσυα τύπε :Sτυπε εχεις ακουσει καποιον του πανκι να μιλαει για θεματα της αθηνας?
Εμεις Θα μαζεψουμε ό,τι χρειαζεται... Εσεις παντως δεν εχετε να μαζεψετε τιποτα αλλο οπως φαινεται.
Mαλακας και λαμογιο ο μιχαλολιακος δεν χωραει συζητηση σε αυτο το θεμα.Ρώτα το μέσο Πειραιώτη τη γνώμη του για το Μιχαλολιάκο και να σταμάτα να μοιράζεις ευχές για να πάθουν κακό συνάνθρωποι σου. Εύχομαι λέει
καλυτερα τυπεΟύτε ξέρω τι παίζει με αυτούς...απλά γελάω μαζί τους...
Εμεις Θα μαζεψουμε ό,τι χρειαζεται...
Eγινες και χρυσαυγιτης τωρα? Μηπως προβλεπεις οτι θα παρει κανενα 20% και θα κυβερνησει και τη χωρα?
Για πες, με ενδιαφερει.
4 και κατι ψιλα νομιζω τυπε3% θελει για ευρωβουλευτη?
ευτυχως γλιτωνουμε τον καρατζαφερη για 0.26% ποιος τον ακουγε μετα..καθε μερα στα καναλια θα ητανε
Και τι θελεις, παρασημο?άλεξ εγώ ψήφισα Δούρου και ΣΥ.ΡΙΖ.Α...ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ...αυτά να βλέπεις...
καλυτερα τυπε
εκτος τοπου και χρονου τα ατομα
σε μια φαση ηταν ενας παραλιας υποψηφιος και των ρωτησαν την θεση του κομματος για το τζαμι
και λεει οτι πρεπει να γινουν 4 τζαμια το καθενα στα ορια του δημου ωστε να μην κανουν τον κοπο οι μουσουλμανοι να πανε απτην μια μερια στην αλλη
και του λεει ο δημοσιογραφος και αυτοι που μενουν στο κεντρο?
απαντα
ε να κανουμε και ενα ακομα στο κεντρο σιγα
ωραιος τυπος φαινεται αυτοςκαλυτερα τυπε
εκτος τοπου και χρονου τα ατομα
σε μια φαση ηταν ενας παραλιας υποψηφιος και των ρωτησαν την θεση του κομματος για το τζαμι
και λεει οτι πρεπει να γινουν 4 τζαμια το καθενα στα ορια του δημου ωστε να μην κανουν τον κοπο οι μουσουλμανοι να πανε απτην μια μερια στην αλλη
και του λεει ο δημοσιογραφος και αυτοι που μενουν στο κεντρο?
απαντα
ε να κανουμε και ενα ακομα στο κεντρο σιγα
Και τι θελεις, παρασημο?
Τύπε ο χαριζω χρεη πηρε 55 ψηφους ηδη, ενω ειχε παρει μονο μια το 2012.4 και κατι ψιλα νομιζω τυπε