iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Αμφιβαλεις;
Ανεργος : Κυριε δημαρχε δεν εχω δουλεια...
Μπεος : Παρε 10 2 ημιχρονο,1 τελικο.Να περασει ο επομενος..
Αμφιβαλεις;
Ανεργος : Κυριε δημαρχε δεν εχω δουλεια...
Μπεος : Παρε 10 2 ημιχρονο,1 τελικο.Να περασει ο επομενος..
Αρχιδια επιστρεφει. Πολιτικη χωματερη. Ουστ.Μάγκας όμως έτσι;
Επιστρέφει αργά αλλά σταθερά από το πουθενά και με τους πιστούς του να έχουν πάει στην ΝΔ.
ο παπαζολης ;)
ηθελα να ξερα ποιος ψηφιζει ΚΚΕ
Με τον τσουκαλα πρωτη μουρη...εχει να πεσει μασα...παει ο πειραιας...
Μια χαρα τα λεω τύπε μου...Αλεξούκο, όλα αυτά που γράφεις είναι μαλακίες και το ξέρεις.
Μέχρι χθες μιλούσατε για ατύχημα σε περίπτωση ήττας και σήμερα που τη φάγατε στον κώλο μιλάτε για διαχειρίσιμη ήττα.
Για τη χα που αύξησε τα ποσοστά της μιλάς για απλή καθυστέρηση στην αποδομή της,ενώ το πασοκ που έχασε το 1/3 της όποιας δύναμής του σε 2 χρόνια,το βλέπεις εδώ.
Είσαι αλλού γι'αλλού λεβέντη μου. Δεν περνάνε όμως πλέον αυτές οι ρητορικές.
Διαλύεστε με θόρυβο..
Σιγα σιγα να γινεται ομως και το πασοκ με την νδ.αρκετα υπεφερε ο κοσμος.Αρχιδια επιστρεφει. Πολιτικη χωματερη. Ουστ.
δεν ειμαι στα δυο πρωτα αλλα το ποσοστο που δειχνει οτι θα παρει , δεν ηταν για σενα εκπληξη ?Για οσους εχουν παρει διαζυγιο με την πολιτικη σκεψη και αναλυση, οχι.
Επειδη δηλαδη καποιοι περιμενετε να εξαφανισθει το ΠΑΣΟΚ, σημαινει οτι θα γινει κιολας?
Υπαρκτο πολιτικο χωρο καλυπτει και φυσικα οχι μονο δεν θα εξαφανισθει, αλλά εχει πολλες προοπτικες ανοδου.
Ειδικα τωρα που η ΔΗΜΑΡ θα ενσωματωθει οπωσδηποτε.
Αν δεν το κανει εξαλλου, θα παρει 0,000001% στις επομενες εκλογες.
Α, και ο μπαρμπα Φωτης να ξεχασει την προεδρια.
Ποια νικη της αριστερας ρε παιδια, ο συριζα εχει ξεπουληθει και συντομα θα κυβερνησει με τη.νδ,
Οι αριθμοι θα ευημερουν αλλα ο λαος θα υποφερει. Τοσο απλα.
Ενώ το Παναθηναίκο κίνημα κλάσης ανώτερο.Καθυστερημένοι...ψήφισαν τον Μαρινάκη...εύχομαι να τους γαμήσει ο Πόλντο...
Μια χαρα πηγε το ποταμι. Απο το πουθενα.
Εφυγε μπροστά η Δούρου στις 1500 ψήφους..Κουκλάρα μου, με το Σγουρο τι γινεται???
Στις 13.5.2014 του εδινα 7% και ελεγα οτι φοβαμαι πως θα με διαψευσει οσο περνουσαν οι μερες. Σημερα προτεινα 8,5% και το παιρνει σχεδον ακριβως.δεν ειμαι στα δυο πρωτα αλλα το ποσοστο που δειχνει οτι θα παρει , δεν ηταν για σενα εκπληξη ?
Ετοιμάσου αν βγεί η Δούρου να πάρετε 10 εκατομύρια αρχιδια.Σιγα σιγα να γινεται ομως και το πασοκ με την νδ.αρκετα υπεφερε ο κοσμος.
Να πληρωσουν τα χρεη τους,να πληρωσουν και το πολιτικο κοστος που τους αναλογει
στην χρεωκοπια της χωρας,και ας πανε στο καλο.
Δλδ μεγαλώνει η πούτσα.Εφυγε μπροστά η Δούρου στις 1500 ψήφους..
Καμίνη έπρεπε να ποντάρω με τον άλλον..200 τηλέφωνα με έχει πάρει και μου κουνιέται..να δω πως θα το χειριστώ τώρα :'(
παιρνει 6-7% περιπου αν δεν κανω λαθος.Η χ.α. ποσο ειχε παρει την πρωτη φορα που συμετειχε σε εκλογες;
νταξ, για ενα καφε θα βγειτε και μονο με τα δωρα που θα σου κανει θα βγεις κερδισμενη κανα 500ρικο ;) ξερεις τα κολπα... :-*Εφυγε μπροστά η Δούρου στις 1500 ψήφους..
Καμίνη έπρεπε να ποντάρω με τον άλλον..200 τηλέφωνα με έχει πάρει και μου κουνιέται..να δω πως θα το χειριστώ τώρα :'(