LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Η ΧΑ θα χρειαστει λιγο χρονο ακομη για την αποδομή της.
Γελάει ο κόσμος με τις μαλακίες σου, βούλωσε το επιτέλους
Η ΧΑ θα χρειαστει λιγο χρονο ακομη για την αποδομή της.
Ποια αποδομη της χρυσης αυγης ρε χασοδικη
αντε να ψησεις καμια πιτσα με τον τραβεστι πιτσαδορο σαμαρα
Αλεξούκο παπαριές λες.Μια χαρα τα λεω τύπε μου...
Εσυ αναζητησε τις οκτω μοναδες διαφορά που καπου χαθηκαν στο δρομο...
Για πες μου με ποιον θα κανετε συγκυβερνηση τωρα που χανονται και οι ΑΝΕΛ, αν ειστε πρωτο κομμα με 26%...
Ενώ το Παναθηναίκο κίνημα κλάσης ανώτερο.
Κάνω πρόβλεψη πως κάτι θα παίξει με τους ΑΝΕΛ αν δεν τον πάρετε πίσω.Αρχιδια επιστρεφει. Πολιτικη χωματερη. Ουστ.
Γελάει ο κόσμος με τις μαλακίες σου, βούλωσε το επιτέλους
πρωτη γευση ευημεριας θα παρει ο λαος συντομα με τα φετεινα εκκαθαριστικα τυπε
Εγώ λέω θα πάει καλά,όχι τρελά πράγματα αλλά θα δώσει κάτι. ;)Στα @@ μου το ΠΑΝ.ΚΙ ρε,πλάκα έκανα στον ΒΛΑΚΑΡΧΟ...είναι δυνατόν? Ο χοντρός θωράκισε τα συμφέροντα του! Θα δώσει δουλειά σε κάποιους και οι άλλοι πούλο...
Eγινες και χρυσαυγιτης τωρα? Μηπως προβλεπεις οτι θα παρει κανενα 20% και θα κυβερνησει και τη χωρα?Γελάει ο κόσμος με τις μαλακίες σου, βούλωσε το επιτέλους
τυπε εχεις ακουσει καποιον του πανκι να μιλαει για θεματα της αθηνας?Στα @@ μου το ΠΑΝ.ΚΙ ρε,πλάκα έκανα στον ΒΛΑΚΑΡΧΟ...είναι δυνατόν? Ο χοντρός θωράκισε τα συμφέροντα του! Θα δώσει δουλειά σε κάποιους και οι άλλοι πούλο...
Το ποταμι τριτο κομμα ελεγε θα βγει
και πηρε τελικα το τριτο το μακρυτερο
τι και 6 και 7 λεει ο αλλος ρε +2 % ειναι η χ.α. την μεγαλυτερη ανοδο απο ολα τα κομματα εχει
μετα ειναι το κκε με 1.5 μοναδα ολα τα αλλα πεσανε
"ελληνες ευρωπαιοι πολιτες" χατζημαρκακηςΠοιοι ειναι αυτοι οι "ελληνες ευρωπαιοι πολιτες" που περασαν τον μπαρμπα φωτη
καλα τον αλλον τον τζιμερο τον περασανε μεχρι και οι κυνηγοι
το κορυφαιο θα ηταν να τον περνουσε τον μπαρμπα φωτη καιο ψυχακιας ο λεβεντης
Στις 13.5.2014 του εδινα 7% και ελεγα οτι φοβαμαι πως θα με διαψευσει οσο περνουσαν οι μερες. Σημερα προτεινα 8,5% και το παιρνει σχεδον ακριβως.
Καμια εκπληξη.
Στις επομενες διψηφιο ανετα.
τυπε εχεις ακουσει καποιον του πανκι να μιλαει για θεματα της αθηνας?
Μια χαρα τα λεω τύπε μου...
Εσυ αναζητησε τις οκτω μοναδες διαφορά που καπου χαθηκαν στο δρομο...
Για πες μου με ποιον θα κανετε συγκυβερνηση τωρα που χανονται και οι ΑΝΕΛ, αν ειστε πρωτο κομμα με 26%...
Καθυστερημένοι...ψήφισαν τον Μαρινάκη...εύχομαι να τους γαμήσει ο Πόλντο...
Εμεις Θα μαζεψουμε ό,τι χρειαζεται... Εσεις παντως δεν εχετε να μαζεψετε τιποτα αλλο οπως φαινεται.Αλεξούκο παπαριές λες.
Μη με κάνεις να τα ξαναγράφω. Ήταν σίγουρο πως όπως και να είχε η κατάσταση σήμερα, εσείς θα το παρουσιάζατε σαν επιτυχία.
Χρειαζόταν απλά να γίνει η αρχή όπως έγινε σήμερα. Τα υπόλοιπα έρχονται.
Κάντε μια συγχώνευση με την πασοκοελιά, μαζέψτε και κανα δημαροποτάμι τώρα..