ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ανακοινωση του νεου ΕΣΠΑ απο τον Χατζηδακη σημερα.
Καλα, μιλαμε τα δινουν ολα αυτες τις μερες.
μεχρι και συ γελας. φαντασου.
Ε κάπως δεν ειναι? Μα σημερα??????μεχρι και συ γελας. φαντασου.
Δύσκολο και άσχημο πράγμα ο χρόνος ε μουνάκι;ρουφαααα πουσταρδελα![]()
![]()
Ουτε τα προσχήματα!!!!Ε κάπως δεν ειναι? Μα σημερα??????
Ισχυουν οπως ειναι. Απλως προφανως εγινε πιο πιθανη η επιφυλαξη μου για την υποχωρηση του Ποταμιου.Μήπως θες να κάνεις καμιά αναπροσαρμογή στα προγνωστικά σου τελευταία στιγμή??
Δύσκολο και άσχημο πράγμα ο χρόνος ε μουνάκι;
Τικ τακ,το ρολόι,τικ-τακ...και η ώρα για το κελί πλησιάζει ;)
http://[URL unfurl="true"]www.e-reportaz.gr/wp-content/uploads/fylakesq.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρουφα πουσταρδελαααααααααααααααα :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
[MEDIA=youtube]MbrdPfFStGg[/MEDIA]
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Δύσκολο και άσχημο πράγμα ο χρόνος ε μουνάκι;
Τικ τακ,το ρολόι,τικ-τακ...και η ώρα για το κελί πλησιάζει ;)
ΧΑ 8,5
καλά,μην κουράζεσαι άλλο να μας πείσεις.ο χρονος ειναι ασχημος για σενα την φτωχη πουσταρδελα , εγω θελω 10 ζωες για να φαω τα λεφτα μου![]()
![]()
![]()
![]()
Παλι τα ιδια. Τι μανια ειναι αυτη να θελουν να μου αλλαζουν τα στοιχηματα.Αν είναι ΧΑ>11%
θα βάλεις υπογραφή Lako-γαμημένος ;;;
καλά,μην κουράζεσαι άλλο να μας πείσεις.![]()
![]()
![]()
Εδω καιγομαστε, εσυ τον χαβα σου.ο Χατζηδακης πρεπει να παρει πουλο![]()
Tί φωτό ανέβασες,να τσιμπουκώνεις τον δικηγόρο σου ή τον λογιστή σου;δεν εχω αναγκη να πεισω εσενα , οταν λεγανε μαλακιες ανεβασα φωτο και καθαρισε το τοπιο , εσυ εχεις καμια απο τα συσσίτια που πας να μας ανεβασεις ?![]()
![]()
![]()
ελα τσιμπουκωνε τωρα , φτωχια αποτυχημενη μπουγατσα , που φτυνεις αυτους που σου δινουν επιδομα , βλημα
τα αλεξ πολλς ειναι εγγυηση τυπε ;)Μήπως θες να κάνεις καμιά αναπροσαρμογή στα προγνωστικά σου τελευταία στιγμή??
Ισχυουν οπως ειναι. Απλως προφανως εγινε πιο πιθανη η επιφυλαξη μου για την υποχωρηση του Ποταμιου.
ΝΔ 25, Συριζα 25, Ποταμι 10, ΧΑ 8,5 ειχα πει, αλλά με την επιφυλαξη
ΝΔ 25, Συριζα 27, Ποταμι 8, ΧΑ 8,5.
Μαλλον θα βγει το δευτερο τελικα. Θα δουμε ομως.
Ακομη κι αν υποθεσουμε οτι θα εβγαζα 1-2 μοναδες απο τη ΝΔ, ΔΕΝ θα τις εδινα στην ΧΑ. Δεν μου προκυπτει απο πουθενα.Βελτιωμένο μεν, μακριά ακόμα δε.
Βγάλε κάμποσο από νουδου, βάλε το μεγαλύτερο μέρος απ'αυτό που θα βγάλεις στη χ.α. και βλέπουμε..